Wkadk

Sådan laver du en hår maske

Ønsker du at lave problem hår? Uanset om det er tør, fedtet, kedelig eller beskadiget, er der ting, du kan finde i dit køkken til at hjælpe med at genoprette det tilstand. Samt at det er billigere og kan tilpasses til dine behov, disse er også bedre end butikken købte hår masker, fordi de ikke indeholder skrappe kemikalier, som ofte findes i færdige produkter. For eksempel vidste du, at mange balsam, der hævder at hjælpe tørt hår faktisk indeholder alkohol, som faktisk yderligere udtørrer håret!

Steps

Sådan laver du en hår maske. genoprette det tilstand.
Sådan laver du en hår maske. genoprette det tilstand.
 1. 1
  Beslut hvilke problemer du søger at løse med dit hår. Derefter kan du beslutte, hvilke ingredienser vil være det rigtige for dig. Tag et kig på listen nedenfor for at give dig en generel idé om, hvad hårtype kategori du passer ind.
  • Tør: ser kedeligt, har spaltede spidser, skader nemt knækker let. Dette kunne være på grund af skader eller bare mangel af olieproduktionen.
  • Olieagtig: bliver fedtet hvis ikke vaskes dagligt, mister det glans og "skvulpe" hele dagen.
  • Kombination: fedtet ved rødderne, men tør og skadet imod enderne. Dette er ofte på grund af over-styling.
  • Normal: har ikke mange problemer, normalt ser skinnende, ikke mange spaltede spidser, let at administrere. Denne type kan ikke brug for en hår maske.
 2. 2
  Foretage en udvælgelse af ingredienser fra de råd nedenfor og gør dine maske. Derefter vaske dit hår som normalt, men gælder ikke balsam, bare stoppe efter vask. Klem overskydende fugt ud af dit hår og kam. Derefter tager masken (gøre det i en skål før de går til din bruser), og anvende jævnt gennem håret. Lad virke i 10-20 minutter og skyl med lunkent vand. Afslut med en cool (men ikke koldt) skylning at lukke hårsækken. Følg disse instruktioner, medmindre indiceret til at gøre anderledes med nogen af ​​ingredienserne nedenfor.
 3. 3
  Tør / beskadiget hår: Disse ingredienser vil sigte mod at give en yderst tiltrængt olie og fugt til at hjælpe med at beskytte mod yderligere skader og give dit hår nogle glans tilbage. Mix og match, afhængigt af hvad du har til rådighed, og hvad der passer til netop dine behov.
  • Avocado: avocado er en af naturens største fugtighedscremer, pakket fuld af vitaminer og næringsstoffer, såsom vitamin E og B-vitaminer, og det naturlige olier vil give dit hår fugten det mangler. Bruger omkring en halv avocado, mash det, bruge på sin egen eller med andre ingredienser.
  • Banana: rig på vitaminer og olier, specielt gode til at forbedre hår elasticitet, derfor forhindrer spaltede spidser og brud, og også god til skæl. Mash omkring en halv banan, brug alene eller med andre ingredienser. Nedfrysning og optøning banan før brug kan bidrage til at reducere klumper, som er vanskelige at vaske ud af håret.
  • Klar honning: honning, er fugtgivende og har evnen til at klamre sig fugt gør den velegnet til tørt hår. Vær opmærksom på, at det også lysner farven på dit hår. Brug så meget som nødvendigt (ikke for meget, eller du vil stå tilbage med klæbrig hår), kan blandes i andre ingredienser som avocado eller banan. Påfør i fugtigt hår.
  • Mayonnaise: lyder ulækkert, men mayonnaise er lavet af æg, eddike og olie, som alle tre har været brugt i mange år for at give volumen, glans og fugt til håret. Til tørt og ødelagt hår er det bedst bruges blandet med avocado, selv om det kan bruges alene.
  • Olivenolie: prøv og bruge ekstra jomfru olivenolie for de bedste resultater, har det været brugt i århundreder til hår og hud fugt, da det er nærende og styrkelse, perfekt til tørt og ødelagt hår! Kan blandet med andre ingredienser som avocado eller banan, eller at anvende på egen hånd, arbejde det igennem varm, fugtigt hår efter behov, (ikke for meget eller risikoen ikke er i stand til at skylle det), fra rødder til tips. Wrap enten et varmt håndklæde eller en plastikpose over håret og lad i 20 minutter, skyl derefter.
  • Æg: almindeligt anvendt på grund af deres høje indhold af protein og andre næringsstoffer, æg er gode til at styrke håret og hårsækkene betyder, at de er ideelle til skadet hår. Kan bruges alene eller blandes i andre ingredienser, især olivenolie for en super fugtgivende hår maske.
  • Gelatine: Hvis lov til at sætte på hår, unflavored gelatine kan give en beskyttende protein belægning til håret. Kombiner med vand, eddike, og et fugtighedsbevarende middel, og dyb betingelse bagefter for de bedste resultater.
  • Glycerin: En stærk fugtighedsbevarende middel som honning, men uden dets blegning egenskaber. Altid bland det med vand før brug.
 4. 4
  Fedtet hår: denne hårtype vil især udnytte fra at gøre dit eget hår masker, fordi du vil være at undgå alle de tunge ting som silikone i mange shop-købte produkter, der kan forårsage fedtet hår. Disse ingredienser vil sigte mod at forlade dit hår følelse forfrisket, men uden at udtørre den.
  • Æble cider eddike: Lyder lidt underligt, men æble cider eddike indeholder næringsstoffer, som gør håret stærkere, mere skinnende og generelt mere sundt, og så godt som, at det fjerner eventuelle rester fra kosmetiske produkter, som muligvis hvad der får dit hår til at føles tungt, så det vil give dit hår er det bounce back! Det er også regulerer pH af hovedbunden, så er godt for dem af jer, der får skæl. Hvis du vil bruge, tilføjer 4tbsp til andre indholdsstoffer i dit valg, eller det kan bruges alene som en skylning ved at fortynde 1 del eddike til 2/3 dele vand.
  • Jordbær: jordbær er gode til at regulere olieproduktionen i hovedbunden og skylle eventuelle olie fra dit hår, plus de er pakket fuld af C-vitamin, som er afgørende for hår sundhed. Mash et par op og gælder for hår enten alene eller sammen med andre ingredienser i dit valg. Du kan vælge at blande med en let fugtgivende ingrediens, såsom mayonnaise til at forhindre over-tørring. Lad virke i blot 10 minutter.
  • Bagepulver: det er en effektiv ingrediens til at fjerne ophobning af kosmetiske produkter, fedt og snavs fra håret. En spiseskefuld kunne føjes til en moderat fugtgivende ingrediens, (f.eks mayonnaise eller yoghurt), eller det kan blandes med vand for at lave en pasta og anvendes i stedet for shampoo.
  • Citronsaft: et velkendt astringerende, lukker det porerne på din hovedbund, reducerer olieproduktionen. Være advarede om, at citronsaft kan lysne håret farve, hvis de bruges regelmæssigt, især hvis du går i solen med den stadig på dit hår. Kan bruge alene, udvandet (saften af ​​1 citron i 1 kop vand), for at skylle håret, eller kan tilføjes til en maske.
  • Disse ingredienser er hovedsagelig til formål at absorbere eller skylle væk enhver olie og snavs. Medmindre dit hår er ekstremt fedtet, er det bedst kun at bruge disse maksimalt en gang om måneden for at undgå at tage væk for meget olie, som kan forårsage hovedbunden til at overproducere olie, (hvilket gør det værre), ellers prøv og bruge dem med fugtgivende tingene, enten fra den tørre sektion af håret, eller en kombination hår afsnit for at sikre, at håret ikke bliver over-tørret.
 5. 5
  Kombination hår: Som kombineret hår har både olie og skader problemer, de fleste af de punktopstillinger nedenfor vil give de bedste kombinationer af ingredienser, der er nævnt ovenfor for at løse begge problemer.
  • Yoghurt: probiotiske, naturlig yoghurt giver essentielle næringsstoffer og fugt, herunder protein, som er vigtigt, da protein er byggesten af hår. Det tilskynder hårvækst og reparation, men hjælper også med at skylle væk opbygge og fedt gør den ideel til kombination hår. Det er nemt kombineres med andre ingredienser som avocado, hvis du ønskede ekstra fugt eller jordbær, hvis du har brug for mere olie regulering.
  • Mayonnaise og jordbær: mayonnaise giver fugt og næring til at hjælpe fugter og reparere de tørre områder af dit hår, mens jordbær regulere olieproduktionen og give et boost af C-vitamin til håret. Prøv at bruge tre mosede jordbær blandet i to eller tre spsk mayonnaise.
  • Æg og æble cider eddike: æg giver protein, der er afgørende for at reparere eventuelle beskadigede områder af hår, samt giver håret næringsstoffer og fugt uden at være for tung. Æble cider eddike vil slippe af med nogen sløvhed, skylles væk enhver ophobning af fedt og kosmetisk produkt rester samtidig være venlige til hovedbunden ved at regulere det pH og hjælpe med skæl. Prøv at blande 1 eller 2 spsk æble cider eddike i to pisket æg.
  • Bagepulver og yoghurt: bagepulver løsner snavs, snavs, fedt eller bygge op fra hår og hovedbund, mens yoghurt vil sikre, at håret får alle de næringsstoffer og fugt den behøver. Prøv at blande en teskefuld bagepulver i to spiseskefulde yoghurt.
 6. 6
  Eksperiment. For at finde hvad der virker for dit hår, og hvad der ikke, kan du prøve forskellige kombinationer af ingredienser, som du mener kan arbejde for din hårtype, justere længden af ​​tid til at forlade det på dit hår (normalt mellem 10 og 20 minutter er fint), og mængden af ​​hver ingrediens i blandingen, du bruger. Alles hår er anderledes, så din ideelle opskrift vil være unik også.
  • Nyd din sunde, voluminøs, skinnende rent hår!

Tips

 • Til formål at gøre en maske to eller tre gange om måneden, mere end dette, og du kan begynde at ændre hår naturlig balance, hvilket er det at være mere fedtet eller tør. Du ønsker ikke dit hår til at ende med at forlade sig på den.
 • Selv om alle de ovenstående forslag kun foreslå blande to ingredienser på et tidspunkt, kan du blande op et par forskellige ingredienser sammen til at matche dine behov.
 • Hvis du er bekymret for dit hår lugte af mad, bruge masken om natten, når du ikke behøver at gå nogen steder, indtil om morgenen, og hvis den gør lugt i morgen sprøjte nogle parfume på en hårbørste og børste det igennem dit hår (kun en let tåge, ikke nok til at dæmpe dit hår som parfume indeholder alkohol, som er ved at tørre)
 • Prøv at bevæge sig væk fra unaturlige kosmetik i andre områder, såsom med din shampoo, din ansigtspleje osv. De indeholder ofte skrappe kemikalier, der forstyrrer den naturlige balance i din krop, og over disse kemikalier kan være skadeligt for dit helbred.

Advarsler

 • Hvis du har irriteret hud på din hovedbund, som udslæt, hvor huden kan blive brudt, undgå at bruge en hår maske, og se en læge om et middel mod din hovedbund først.
 • Hvis du har fødevareallergi, være sikker på ikke at bruge nogen af ​​disse i din maske, da det kan forårsage hudirritation eller allergi
 • Hvis du oplever nogen irritation, mens masken er tændt, skylles straks og prøve noget anderledes næste gang.
 • Hvis du vil bruge en ingrediens, der kræver mashing op, ved hjælp af en foodprocessor til at sikre en flydende konsistens kan være klogt - du ikke ønsker bidder af banan tilstoppe din bruser!
 • Hvis du har følsom hud / hovedbund prøve og bruge ting, som du ved vil ikke være irriterende, olivenolie er normalt ok med følsom hud.