Wkadk

Hvordan til at fjerne rynker fra tøj uden en jern

Der er et par måder at fjerne rynker fra tøj, selvom du ikke har et strygejern. Så nu er der ingen undskyldning for at bære rynket tøj.

Steps

Hvordan til at fjerne rynker fra tøj uden en jern. Sæt de rynkede elementer i tørretumbler.
Hvordan til at fjerne rynker fra tøj uden en jern. Sæt de rynkede elementer i tørretumbler.

Tørretumbler metode

 1. 1
  Sæt de rynkede elementer i tørretumbler.
 2. 2
  Fugt omkring halvdelen af en sok eller en vaskeklud, og føje det til tørretumbleren.
 3. 3
  Sæt tørretumbleren på et fnug eller medium varme indstilling for 15-20 minutter.

Shower rod metode

 1. 1
  Seal badeværelset (jo mindre, jo bedre) for utætheder - luk vinduer, blokere plads under døren.
 2. 2
  Sørg for at din bruser rod er ren, så det ikke vil efterlade nogen mærker på tøjet, og scoot tilbage gardin.
 3. 3
  Hænge tøj end stang eller fra en plastikkrogen.
 4. 4
  Drej bruser hoved i en retning, så tøjet ikke får våde.
 5. 5
  Drej brusebad på varme og forlade rummet.
 6. 6
  Luk døren bag dig, og vende tilbage i 5-15 minutter.
 • Bemærk: Denne metode er i det væsentlige den samme som den ovenfor beskrevne, den eneste forskel er det spilder afgørende mængder vand at påvirke en enkelt beklædningsgenstand. Brug venligst denne metode sparsomt. Alternativt kan du bare gøre det og samtidig have et brusebad.

Hårtørrer metode

 1. 1
  Brug en hårtørrer til at stryge dit tøj. En plastik fokusering tip virkelig hjælper. Bare hænge din skjorte eller hvad på en bøjle, og føntørre det. Hold føntørrer en tomme eller to fra posten, og vær omhyggelig med ikke at brænde noget! Dette virker bedst for bomuldstøj. Hvis din hårtørrer har en knap, der slukker for varmen, kan du bruge det til at hjælpe med at opstille tøjet, så rynker ikke kommer tilbage så hurtigt.

Fladjern metode

 1. 1
  Denne metode kun viser sig nyttigt for strygning af små rynker fra tøj. Tilslut din flad jern og lad det varme op. Lad det ikke blive for varm eller andet, du kan brænde dit tøj. Efter det varmer, skal du blot rette rynker meget som du ville ordne dit hår.
 2. 2
  Hvis du har en flad jern designet til at blive brugt på vådt hår, dæmpe det område, du ønsker at stryge og sæt strygejernet på en meget lav temperatur.

Håndklæde metode

 1. 1
  Du skal blot tage en let fugtig håndklæde fra en nylig bad / brus (helst en nyligt brugt en), lå den artikel i tøj ud på en flad overflade (seng eller tabel), og placer håndklæde direkte oven på den artikel i tøj.

Denne metode vil tage lidt længere tid end sædvanligt, men med nogle udjævning fra dine hænder gennem håndklæde, bør dit tøj være relativt rynke gratis!

Poor-mands metode

 1. 1
  Spritz rynkerne med en lille smule almindeligt vand og slag eller ryste rynker ud. Meget effektiv, bare brug for lidt mere knofedt!

Spray + hænge metoden

 1. 1
  For virkelig doven. Hæng tøjet udenfor, og give en solid spritz på alle overflader med en spray-flaske.
 2. 2
  Orlov til en time. Stoffet slappe af i fugt og varme, frigiver rynker, og solen vil udføre tørringen. Best for hvide, da sollys kan blege farver fra tøj. Tøj lugter frisk, når de hænger udenfor, så bonus.

Den roll-metoden

 1. 1
  Men ikke så effektiv, er det stadig virker med den rigtige slags materiale.
 2. 2
  Du skal blot tage tøjet og rul dem stramt ind i en burrito. Vær omhyggelig med at sikre, at det er en glat burrito med ingen rynker i eller uden for elementet.
 3. 3
  Afgiv din artikel i tøj under noget tungt, såsom en madras og orlov til omkring en time.

Tips

 • Ved hjælp af en tørretumbler ark i Dryer metode vil forhindre statisk klamre i dit tøj, og kan tilføje en forfriskende duft, hvis du vælger det rigtige mærke.
 • Du kan bruge bruser rod metode i din rigtige bruser, for at spare spilde vand. Sæt stykke tøj på en bøjle, og hægt den på ydersiden af ​​shower curtain eller meget nærliggende.
 • Når du rejser, udpakke morgendagens tøj lige til håndklæde bøjler i bruseområdet for »automatisk« touch ups når du bader næste morgen. Plus, så kan du også tjekke for at se, om de har brug for mere vigtig arbejde, herunder en dampende brusebad for natten.
 • Køb Rynke-releaser. Et mærke-navn er dunede: spray på stof, og strække rynker ud.
 • Bruser rod Metoden tager en masse trial and error - lad være start med et dyrt stykke tøj, da det kan blive gennemblødt.
 • En flad jern fungerer så godt.
 • Hvis du har en jern, men kun har tid til at stryge en ting, gør det kraven. Det er for tæt på dit ansigt til at ignorere.
 • Alternativt kan du sætte et par spsk til 1/4 kop flydende skyllemiddel inde i en sprayflaske. For at bruge: Spray område, der skal "stryges" indtil lige fugtigt. Træk og strække rynkerne ud af stoffet. Hold en flaske i dit skrivebord på arbejdet for hurtig touch-ups, før en præsentation eller i bilen til lange ture.
 • Du kan også bruge en isterning eller to, når du bruger tørretumbleren metoden.