Wkadk

Hvordan at flirte med din knuse

Har du nogensinde får genert, når du ser din knuse?! Har du bare ønsker du havde tillid til at gå op til dem og fødte din sjæl? Flirting kan virke hårdt, men med nok praksis, absolut det bliver nemmere. Denne artikel vil give dig tips om, hvordan du ser, handle og flirte, når du er omkring din.

Steps

Hvordan at flirte med din knuse. Vær opmærksom på dit udseende.
Hvordan at flirte med din knuse. Vær opmærksom på dit udseende.

Første del: at se og føle dit bedste

 1. 1
  Vær opmærksom på dit udseende. Du vil ikke være i stand til at flirte effektivt, hvis du tror, ​​dit udseende holder dig tilbage. Flirte handler om tillid, og din fysiske grooming - eller mangel på samme - siger en masse om, hvordan sikker du er.
  • Du behøver ikke at ligne du kommer til Det Hvide Hus for at mødes præsidenten, men du ønsker at se elegant og ren. Sørge for, hvad du er iført passer dig, ikke er en fashion statement fra 70'erne eller 80'erne, og det er noget, du er komfortabel i.
  • eller på anden måde rense selv regelmæssigt. Bær deodorant, børste dine tænder, vaske dit ansigt, klippe dine negle osv. ikke glemme at bruge mundskyl lige før du ser / tale med din crush.
  • Bær dit hår i en stil, der gør du føler dig smuk / smuk og komplimenter dit ansigts struktur. Må ikke være bange for at gøre noget fancy med dit hår, hvis du er en pige.
  • Hvis du er en fyr, tage det roligt på cologne. Fyre er notorisk hårdhændede med cologne. De tider sprøjte på nok cologne til at skade de små dyr. Seriøst, dog - lidt cologne går en lang vej.
 2. 2
  Find en måde at føle sig trygge. Flirting kommer naturligt, hvis du er selvsikker. Du visualisere succes i stedet for at frygte fiasko. Du går efter dine mål, fordi du tror på dig selv. Hvis flirte var en sport, ville tillidsskabende være uddannelse din coach ville sætte dig igennem for at lykkes.
  • Omgiv dig med andre mennesker, før du flirter. Være omkring medlemmer af det modsatte køn lige før du flirter. Det vil få dig vant til at føle komfortable omkring dem. Det vil også få dig i humør til at være social, hjælper du gradvist bygge op til at knock-out tillid, du vil få lyst til at flirte.
  • Find en måde at pumpe dig op lige før du flirter. Gør noget, du gør virkelig godt lige før du flirter: det vil gøre dig mere selvsikker, og det vil give dig en lille smule af en ego boost. Dette kunne dyrke sport, praktiserende et instrument eller acing en test.
 3. 3
  Må ikke bekymre dig om fiasko. Flirting kan synes svært at nogle fordi indsatserne er så høje: Hvis personen ikke flirte tilbage med dig, eller give tegn på, at de kan lide dig, du føler dig utilstrækkelig som person. Lad ikke den følelse overvinde dig. Dit værd som en person er meget mere end om man kan flirte.
  • Skuldertræk off fejl. Alle messer op en linje, når de er nervøse omkring en person, de kan lide. Det bogstaveligt sker for alle. Flirte pros bare ryste disse fejltagelser, og lad det ikke bule deres tillid. Lad det ikke bule din.
  • Spørg dig selv: Hvad er det værste der kunne ske, hvis du føler dig virkelig nervøs, så prøv at spørge dig selv dette spørgsmål. Det hjælper at sætte tingene i perspektiv. Flirte er nervepirrende, men det er faktisk ikke et enormt meget. Hvis den person, du flirter med, ikke flirte tilbage, det er ikke enden af ​​verden. Hvis du har elsker at give, vil nogen elske dig tilbage til sidst.
  • Må ikke gøre én person alt-eller-intet. Nøglen til flirte er flirte med mere end én person. Du har dit crush, og det er fint, men du kan øve dig omkring andre mennesker. Sandheden er, at du kommer til at få afvist noget af tiden - det er bare den måde, livet er. Hvis du hænge et par personer, du er interesseret i, vil afvisning fra en person ikke være så knusning.

Del to: flirte med tekst eller beskeder

 1. 1
  Ophold så afslappet som muligt. En fordel at flirte online er, at den anden person ikke nødvendigvis vil vide, at du er nervøs. Så drage fordel af denne og være så afslappet som du kan. Her er nogle tilfældige åbnere du kan starte med:
  • "Hey, hvordan går det?"
  • "Hey, du tilfældigvis kender lektier fra History klasse?"
  • "Hej, har du hørt, at [dit fælles ven] er at have en fest en uge fra fredag?"
 2. 2
  Holde de fleste af samtalen fokuseret på den anden person. Du vil have din knuse at føle sig godt om sig selv, ikke? En let måde at gøre det er at holde samtalen (hovedsagelig) fokuserede på dem. Være behageligt at tale om dig selv, men glem ikke at spørge dem nogle grundlæggende, ikke-truende spørgsmål, som de let kan tale om:
  • »Så jeg hører du er en finalist for distriktet videnskabelige projekt? Tillykke! Hvad er dit projekt om?"
  • "Jeg er ny i denne del af byen. Hvad gør folk her omkring normalt gør for sjov?"
  • "Har nogen planer for sommerferien? Jeg tror, ​​jeg bare kunne dø, hvis jeg skal bo i huset hele tiden."
 3. 3
  Komplimenterer den anden person. Det ville ikke være flirt uden et kompliment eller to. Komplimentere fortæller din crush, du bemærker, og sætter pris på, hvad de gør. Prøv at holde sig så afslappet som muligt, når du kompliment.
  • Hvis du er en fyr komplimentere en pige, ikke komplimenterer de feminine områder. Det betyder ingen omtale af bryster, røv eller lignende. Guys behandle piger som sexobjekter hele tiden. Være en mand og vise hende du værdsætter hendes personlighed først og fremmest.
  • Styrke, hvordan de ønsker at blive set. Der er en god chance for, at hvis du forstærke hvordan de ønsker at blive set af andre mennesker, vil de handle positivt til dig. Hvis de har lyst til selv en atlet, kompliment hvor sporty, de er, og hvis de har lyst til selv en intellektuel, kompliment hvor kloge de er.
  • Må ikke komplimentere dem for meget. Jo mere du kompliment dem, jo ​​mindre hver enkelt af dine komplimenter betyder. Vælg et par komplimenter, der ikke kan misforstås og lade det blive ved det. Din knuse vil fange den.
  • Her er nogle idéer, som du kan prøve, eller uddybe, når du kompliment:
   • "Det er så dejligt at tale med dig. Tak for at være så åbne og venlige!"
   • "Hvad en smuk pige / smuk dreng som du gør for sjov på en fredag ​​aften?"
   • "Så hvordan er det at en person som smart og smuk, som du ikke har en kæreste / veninde?"
   • "Jeg ved det er lidt uretfærdigt at de andre drenge / piger i skolen, men du virkelig gøre det nemt at gå til klassen om mandagen."
 4. 4
  Grøft teatralsk pick-up linier. Cheesy pick-up linier er som kæledyr rocks: de lyder cool, men de er helt ubrugelig. Oven i det, er de svære at svare på. Det er langt bedre at holde oprigtig, hvis du ikke kan tænke på noget interessant at sige.
 5. 5
  Drille dem en lille smule. Hvis du er på venskabelig fod med din knuse, skal du ikke være bange for at drille dem lidt som en måde at flirte. Vær opmærksom på, at de ved, at du driller, ironisk eller sarkastisk - over internettet, kan det være svært at sige, hvorvidt nogen er at være alvorlig.
  • Tease dem forsigtigt om noget, de er gode til / overbevist om. Hvis din knuse er en stjerne atlet, og du siger "Så hvor mange mål bliver dit team kommer til at score, når de ikke har dig at lave rod alt op?" det vil være helt klart, at du laver sjov. Plus, der er næsten ingen chance for, at de får fornærmet, fordi de ved, de er en god atlet.
  • Fortæl inde vittigheder. Tal om ting, du begge oplevet sammen, og fortæl inde vittigheder fra tid til anden. Indvendige vittigheder styrke din kammeratskab og hjælpe dig i kontakt i løbet af de små ting i livet.
 6. 6
  Afslut på en høj tone. Må ikke være bange for at afbryde samtalen, hvis det går rigtig godt. Det er bedre end at forlade samtalen, når der ikke er noget at sige eller noget forkert blev sagt. Lad dit crush ønsker mere end at ville mindre.
  • Ved slutningen af ​​samtalen, siger noget lignende "Du er sjovt at tale med -? Tekst mig senere" eller "Vi ses i morgen i skolen?" at bygge videre på de fremskridt, du har foretaget.

Del tre: flirt i person

 1. 1
  Gør øjenkontakt og smil. Det er to af de største regler flirte. Flirt med dine øjne, og glem ikke at smile. Vi kommunikerer så meget med vores øjne og vore læber, og de er nogle af vores mest flatterende funktioner. Brug dem til din fordel!
  • Kig ind i dine knuser øjnene lidt mere end behagelig. Det er svært at gøre, men det sender det signal, at din knuse er uimodståelig - noget alle ønsker at føle sig som.
  • Gør øjenkontakt, når du taler med din knuse. Lær at holde din knuse øjne med din, når du taler. Hvis du gør dette den rigtige måde, vil det ikke næppe ligegyldigt, hvad du siger, fordi din knuse vil blive hypnotiseret af dit blik.
  • Smil fra en afstand og tæt på. Smilende fra en afstand er indbydende: det siger, "Kom nærmere, vil jeg ikke bide." Når din knuse er tæt på, smiler siger: "Bliv lidt længere, du gør mig glad." En stor smil kan være forskellen mellem en vellykket flirt og en, der fejler.
 2. 2
  Find en samtale starter. Samtale startere er blot måder at få samtalen i gang. De er som regel meget grundlæggende, og du behøver ikke at lægge for mange tanker i dem:
  • "Det kjole ser godt ud på dig. Vidste du gøre det selv?"
  • "Hørte du, hvad [fælles ven] gjorde i løbet af weekenden? Jeg hørte han satte en Guinness World Record...."
  • "Du synes som en matematisk guru. Kan du hjælpe mig med at gøre det algebraisk ligning?"
 3. 3
  Sørg for at dit crush ved, hvem du er. Præsenter dig selv, hvis du ikke allerede har. Du kan gøre dette efter din samtale starter (det er temmelig afslappet, og meget cool), eller du kan bruge introduktion som samtalen starter: "Hej, jeg er Georgien, tror jeg ikke, vi har mødt før." Husk at smile og holde deres øjne, som du introducere dig selv!
 4. 4
  Når samtalen er startet, holde det lys og letflydende. Altid forsøge at finde ud af deres renteniveau: Hvis de synes keder sig eller ikke meget snakkesalig, kan du ønsker at geare ned samtalen og forsøge en anden gang. Vær opmærksom på følgende i tankerne, som du fortsætter med at tale med din knuse:
  • Finde fælles fodslag. Vedrører den anden person med dine egne personlige erfaringer, og deler ligheder. Hvis du elsker begge at surfe, tale om Hawaii bølger eller surf konkurrencer, du har været til. Udforskning fælles fodslag vil hjælpe dig føle sig forbundet med din knuse, og gør dit crush føler sig forbundet til dig.
  • Undgå klæbrige emner, ligesom politik eller religion, medmindre din knuse indbyder samtalen. Politik og religion er svært at tale om, fordi de involverer stærke følelsesmæssige reaktioner. De kan opdele så meget, som de forbinder, så holde sig væk fra at tale om dem, hvis det er muligt.
 5. 5
  Når du har fået at vide, din knuse, være nærtagende. Hug, røre ved ham eller hende på skulderen, eller give et flirtende smil i stedet for bare at sige et simpelt farvel.
  • I almindelighed, kan kvinder slippe af sted med at røre meget tidligere i en samtale end mænd kan. Mange kvinder føler sig lidt truet, når en mand, de lige har mødt indtaster deres personlige rum, mens de fleste mænd er mere åbne for at blive rørt. Under alle omstændigheder fortsætte med forsigtighed, og tilbage igen fra, hvis du får negative eller blandede signaler fra den person.
  • Lær at røre de sikre områder. Disse områder omfatter hånden, armen, skulderen eller ryggen. Når du taler med din knuse, røre deres skulder kort for at lave et punkt. Eller gøre det samme med deres hånd. Hvis de er interesseret, vil det sende en gysen op deres ryg.
  • Få lidt dristigere som du vokser mere komfortabel. Hold persons hånd, når du krydser gaden, eller hvis walking til et sæde eller en tabel, lede dem ved forsigtigt at holde deres arm. Børst op imod dem blidt, når du går sammen, eller ved et uheld støde ind i den anden person til at få deres opmærksomhed.
 6. 6
  Glem ikke at komplimentere den anden person. Vi gik over at komplimentere i anden del, men her er nogle påmindelser om hvad man skal gøre, når du komplimentere:
  • Aldrig kompliment overdrevent seksuelle træk. Det er virkelig nemt at gå for vidt, og drej den anden person fra. Kun komplimenterer de følgende fysiske egenskaber:
   • Øjne
   • Smile
   • Lips
   • Hår
   • Tøj
  • Styrke, hvordan de ønsker at blive set. Hvis de har lyst til selv en atlet, kompliment hvor sporty de er.
  • Må ikke komplimentere dem for meget. Jo mere du kompliment dem, jo ​​mindre hver enkelt af dine komplimenter betyder.
  • Hold dine øjne fokuseret på den anden person og dit smil lyse. Disse træk vil gøre dine allerede store komplimenter går endnu længere!
  • Vær afslappet med dine komplimenter. Prøv at gøre det kompliment flyde naturligt ind i samtalen, hvis du kan.
  • Vær modig! Hvis du føler dig eventyrlysten - og du bør, fordi lykken favoriserer fed - prøv noget sjovt og fed på samme tid: "Jeg er sikker på at du får det hele tiden, men du er absolut den smukkeste person, jeg ' ve set... i de sidste tre minutter. "
 7. 7
  Vide, hvornår at geare ned en samtale. Flirty samtale kan vare et stykke tid, men det er normalt i løbet af i løbet af få minutter. Og det er en god ting! Du ønsker at flirte med den anden person, mens vindue af muligheder er der, og derefter lade dem der ønsker mere, så de kommer tilbage, og du har en chance for at flirte med dem igen og igen og igen....
  • Efter 5-10 minutter, finde en undskyldning for at forlade. "Åh, jeg skulle hjælpe min ven med nogle lektier" fungerer fint. Prøv at afslutte samtalen på en høj tone.
  • Må ikke besat tale med den person hver eneste dag. Fravær gør hjertet vokse fonder, siger de. Hold den anden person gætte. Være mystisk. Må ikke være en åben bog.
  • Lad den anden person arbejde lidt for dig, også. Nu hvor du har held flirtet med din knuse, gør dem flirte tilbage med dig! Det behøver ikke at være et spil, men gøre dem arbejde lidt for dit hjerte. Folk som lidt af en udfordring.
 8. 8
  Hvis du er klar til at tage det næste skridt, så spørg den anden person ud på en date. Det betyder ikke noget, hvis du er en fyr eller en pige - det er helt fint for pigerne kan spørge fyre ud på den første date, så længe fyren opsætter anden dato.
  • Spørg dem, hvad de er op til en uge eller så på forhånd: "Hey har du travlt på lørdag har jeg et par billetter til den film, der bare kom ud."
  • Vælg et offentligt sted og en spændende dato. Et offentligt sted vil gøre din crush føler sig trygge, og en spændende aktivitet vil hjælpe jer begge bond sammen som du nyder det.
  • Hvis du virkelig føler dig sikker, bare gå ud og sige det: ".? Du og jeg arbejder godt sammen Hvad med en senere dato denne weekend middag og en film?"
  • Du behøver ikke at kalde det en dato, hvis du ikke vil. Bare spørg den anden person til at slutte sig til dig i, hvad du laver. Hvis din knuse spørger dig, om det er en date, så kan du sige, det er.

Tips

 • Du skal være dig selv.
 • Være sande, hvis du er udadvendt være udadvendt, hvis du er genert genert. Må ikke være en person, du ikke er. Være ærlig, fordi hvis du dybest set lyve for ham, du er også at lyve for dig selv.

Advarsler

 • Bare vær dig selv. Ingen fyr er værd at ændre dig selv og du vil ikke være i stand til at fortsætte dit falske personlighed for længe, ​​det bare lægger mere vægt på dig selv. (Især fordi folk er tiltrukket af dem, der ligesom dem, og du ikke bare ønsker at ende op med en hottie, der har noget til fælles med dig... især når de stoppe med at være så varmt). Ligesom en fyr for hvem han er mere end det, han ser ud. Hvis han er HOT endnu et ryk ikke gå ud med ham.
 • Sørg for, crush, du flirter med, ikke har en kæreste. Hvis han gør, vil det medføre store problemer.