Wkadk

Sådan får sunde, rene og flotte fødder

Feet synes at være meget lig hænder. Men de får ikke altid samme behandling. Fordi vores hænder er altid på display, vi ser efter dem mere, behandle dem med manicure, nail art og fancy lotion og cremer. Det er nemt at forsømme dine fødder, men det er en meget dårlig vane. Forsømme grooming og leder efter dine fødder kan resultere i gul, tilhugget, og tykke tånegle, tør og afskallende hud, og alt, ulækre fødder.

Steps

Sådan får sunde, rene og flotte fødder. Sørg for at du rent faktisk har rene fødder.
Sådan får sunde, rene og flotte fødder. Sørg for at du rent faktisk har rene fødder.
 1. 1
  Sørg for at du rent faktisk har rene fødder. Arbejde med ildelugtende og beskidte fødder er for oprørende for ord, og en total slukke.
  • Få en fod fil eller en luns af pimpsten og bruge det til at slippe af med hård, tør eller sprukne områder af dine fødder. Det er grov, men dine fødder vil se bedre derefter før.
  • Grib nogle sæbe og en lille spand. Fyld spanden halvvejs med varmt vand, og start skrubbe! Du vil sandsynligvis nødt til et håndklæde til at rense dine fødder, også.
  • Vask dine fødder hele over-omkring anklerne, nederst, og i nærheden af ​​dine tånegle!
  • Brug en gammel tandbørste til at skrubbe toenail, og den del under det. Må ikke haste igennem denne trin-læne sig tilbage og nyde det varme vand.
  • Må ikke slække ud på nogen del-rense dine fødder meget grundigt. I fremtiden skal du sørge for altid vaske dine fødder i badekar eller bruser. Det er nemt at glemme, men gør det ikke. Det tager kun et ekstra minut eller deromkring.
 2. 2
  Tør dine fødder. Gnid ikke dem blidt pat dem tørre. Lad dem lidt fugtig, men ikke helt tørt, eller de vil gå hele peeling og sprukne igen. Det er en regel for enhver tørring af din hud - prøv at lade det lidt fugtig, og forsigtigt dup dem tørre i stedet for at gnide. Men tør godt mellem tæerne. Må ikke klippe dine tånegle eller gnide på nogen fodcreme endnu-der kommer senere.
 3. 3
  Grib noget at massere dine fødder med. Gå ikke i panik, behøver du ikke den dyreste masserer lotion i verden. Du behøver ikke engang at massere lotion. Olivenolie er stor, som er yoghurt, varm mælk eller citronsaft. Brug din fantasi-kig rundt på almindelige husholdningsartikler. Massere dine fødder langsomt og sørg for at du ikke går glip nogen del af dine fødder. Må ikke fugt mellem tæerne. Tag det roligt.
 4. 4
  Skyl uanset hvad du har brugt i varmt vand. Hvis det er olivenolie eller noget, der kan gnides ind, ikke vasker det off-det er godt for din hud. Men hvis du har brugt yoghurt, gnide på en lille smule og derefter skylle eventuelle ekstra bits.
 5. 5
  Gnid på en dejlig fod lotion. Du kan endda bruge en ansigtscreme, hvis du ønsker. Der er masser af forskellige cremer, så ikke bare snuppe den første, du ser. Læs hvad lotion siger det gør. Prisen betyder ikke, at kvaliteten er bedre, og der er faktisk nogle besparelser mærker, der er fantastisk. Sørg for at du altid teste en creme eller makeup / hudpleje produkt før brug, ved at gnide lidt på dit håndled og venter 24 timer. Gnid lotion i, ikke bare smøre det overalt. Glem ikke bagsiden af ​​dine fødder, de hæle, og ankler. Brug ikke en masse lotion, men på samme tid, skal du ikke bruge en lille dab.
 6. 6
  Snup et par negleklipper og trim dine tånegle. Glem ikke at rengøre under neglen, før du skærer dem. Sørg for at du ikke skære negle så korte det gør ondt, og ikke stikke dit kød eller andre med, hvad du bruger til at rense ud af din negl. Må ikke haste igennem dette trin, enten. Vær omhyggelig med at klippe neglene samme længde og form, og lad ikke nogen stumper af snavs tilflugt under dine tånegle. Nails skal skæres så lige over som muligt. Fil ned edgy hjørner.
 7. 7
  Sæt på neglelak. Hvis du går ud et sted særligt, snup en flot farve. Hvis du bare hængende og ikke gør noget fancy, bedes kun bruge klar lak. Ligesom dine negle, brug dine tånegle en pause fra alt det stærke neglelak, eller de kan blive gul og få beskadiget. Vær omhyggelig med ikke at spilde neglelak på din faktiske mund-det er en reel smerte at vaske af. Hvis du få klædt, sætte dit tøj eller i det mindste dine bukser på, før start. For farvede neglelak, så sørg for at sandwich farven mellem klar gloss, for at beskytte den og tilføje glans. For klar gloss, male blot på et par frakker. Der er ingen nøjagtig mængde af neglelak lag-det afhænger af tykkelsen af ​​neglelak. Du dømme. Hvis du går ud et sted særligt, vent på neglelak til at tørre og derefter omhyggeligt sætte på dine sko. Hvis du ikke gør noget, glide på et par sokker, det synes en skam at dække op på de smukke fødder, men de har brug for varme og næring fra lotion.
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Som sagt før, så sørg for du altid vaske dine fødder i bruser. Brug en shower gel eller sæbe, det gør ikke noget. Skrub dem omkring anklerne, negle, og fodsålen.
 • For et hurtigt pedicure, dine fødder vaske, gnide på nogle fugtighedscreme og glide på et par sokker lige før sengetid. Dine fødder bliver bløde og frodige i morgen-klar til at blive malet!
 • Altid fugter dine fødder. Efter bruse-og karbad, klappe dig selv tør og derefter gøre en fuld legeme moisturize. Medtag dine fødder-hver eneste del af dine fødder, også. Det kan synes en besvær, men med tiden vil du indse, hvor blød din hud er blevet, og hvordan huden på hælene ikke skrælle længere.
 • Før du starter, skal du vælge en tyk par sokker og sætte dem på varmelegeme eller et varmt sted. Efterlade dem der, og sæt dem derefter på dine fødder vil blive behandlet til varme!
 • Gnid tea tree olie på dine fødder hver par dage, da det hjælper huden til at helbrede og reparere.
 • Hvis du ønsker, exfoliere dine fødder og det tørre, døde hud på toppen af ​​tæerne.
 • Også anvende talkum pulver kan tørre huden op, så brug en fil eller pimpsten.
 • Brug Q tips til at anvende fugtighedscreme mellem tæerne.
 • Hvis du er på et venner hus eller har en ven eller to over, få dem til at male dine negle. Hvis de er gode til det, vil det vise sig virkelig professionel leder. Det kan også være sjovt-eksperimentere med mønstre og nail art.
 • Bemærkede du, at når nogensinde du tilbringe tid i havets bølger dine fødder er ultra ren. Sandet og havvand gøre alt arbejdet for dig. Slap af og nyd. Dette er det bedste middel til selv de mest beskidte fødder.

Advarsler

 • Som sagt før, altid teste makeup / hudpleje produkter, før der faktisk bruger dem. Gnid lidt på dit håndled, og vent mindst 24 timer. Hvis du kommer ud i et udslæt eller noget ser en smule risikable, undgå at bruge produktet.