Wkadk

Sådan vinder kampe i skolen

Har nogen nogensinde rodet med dig i skolen? Fået tæt på en fysisk konfrontation? Nogensinde faktisk været i en kamp i skolen? Her er de tips du har brug for at gå væk sejrherren i en skole kamp!

Steps

Sådan vinder kampe i skolen. Hvis nogen begynder kampen, og du ikke ønsker at komme ind i det, så skrige så højt som du kan og skrige, "hjælp!
Sådan vinder kampe i skolen. Hvis nogen begynder kampen, og du ikke ønsker at komme ind i det, så skrige så højt som du kan og skrige, "hjælp!

Start i kampen

 1. 1
  ikke dig. Hvis de starter kampen, har du ret til at forsvare dig selv.
 2. 2
  Hvis nogen begynder kampen, og du ikke ønsker at komme ind i det, så skrige så højt som du kan og skrige, "hjælp! Jeg bliver angrebet!" eller prøv at søge de nærmeste skolepersonale personale for hjælp.
 3. 3
  Hvis personen nægter at kaste den første punch, så gå væk. Start en kamp i skolen vil få dig længere skole suspension eller ISS.

Fighting

 1. 1
  Sørg for at have en velafbalanceret holdning, hvis du slingrende så er du sikkert ikke alt for stabil. Hold fødderne lidt mere end skulderbredde, og holde dine næver over øjnene og foran dit ansigt. Hvis de kaster en cross slag derefter sætte din hånd over ørerne og lader albuerne dække dit ansigt.
 2. 2
  Kaste knæ eller albuer er formentlig den mest effektive måde at tegne en modstander. Et spark til knæet, bagsiden af ​​knæet, eller bagsiden af ​​læggen vil formentlig deaktivere dem giver dig tid til at komme væk.
  • Når de er nede, pin dem til jorden og holde dem der, indtil de overgiver eller til svag til at fortsætte kampen.
 3. 3
  Må ikke være bange for at blokere et parti eller endda hele tiden. Alt det gør, er bære din modstander ud og lad du får chancen for at køre eller endda kæmpe tilbage.
 4. 4
  Aldrig skrige som ind i helvede eller trash talk, mens kampene. Åbne munden vil give et åbent område for en punch til kæben, hvilket kan resultere i en KO eller endda en brækket kæbe!
 5. 5
  Hvis du er en pige, du ikke trække hår medmindre din modstander gør først, så du er ikke den den der ligner en tøsedreng.
 6. 6
  Må ikke under skøn sparke! De fleste piger ikke sparke i slagsmål. Selvom det er en fantastisk måde at vinde!
 7. 7
  Hvis alle er imod dig, skal du bevare roen. Må ikke vise dem, at du er vred. Når du begynder at kæmpe, skal du bruge din vrede mod dine modstandere.
 8. 8
  Hvis du og din modstander er snoet til side, bruge din næve og punch dem i den side af hovedet eller bruge din hånd til at skubbe deres hoved ned og få dig selv stabil nok til at svinge dem til jorden.
 9. 9
  Hvis din modstander er på jorden, IKKE bekæmpe dem stående! Det giver dem valget til at stå op igen. Pin dem ned på jorden og ikke stoppe stansning!
 10. 10
  Hvis du er på jorden, blokere dig modstandere slag, og hvis deres slag er svage nok til youto håndtag, så prøv at slå dem tilbage.

If...

 1. 1
  Hvis din modstander er større end dig, så skal du ikke være bange for at gå til trykpunkter eller lyske spark. De fleste fyre vil henvende sig til side under et spark til lysken, så hvis din modstander er en mandlig mål tå af din sko til området mellem navlen og lysken. Der er et cirkulært område på trykpunkter, der vil deaktivere din modstander.
 2. 2
  Hvis din modstander truer dit liv eller går at kvæle dig ud, og derefter vende tilbage på dem med alt hvad du kan, for det meste elbowing, sparke eller slå trykpunkter eller bløde områder, der vil svække din modstander nok for dig at flygte. Det er din ret til at forsvare dig selv, hvis dit liv er blevet truet, hvis det sker, fortæller den, der beskæftiger sig straffen, de vil gå lettere på dig, hvis dit liv var i fare.
 3. 3
  Hvis du er i undertal, køre som dælen ind i en overfyldt klasseværelse eller endog til hovedkontoret. Forsøg ikke at tage på flere modstandere, da det vil højst sandsynligt ikke ende godt.
 4. 4
  Hvis du ender med at tabe, skal du ikke være bange for at spytte blod mod din modstander og sige "* ha ha ha * Why so serious? * Ha ha ha ha ha ha *". Dette vil gøre alle de tilskuere og nogle gange din modstander bange for dig, de vil ikke ønsker at bekæmpe en skør knægt.

Tips

 • Sørg for aldrig at kæmpe på et sted var der ingen tilskuere, fordi hvis du taber kampen, kan du blive alvorligt tilskadekomne, og ingen ville vide det.
 • Altid beskytte dit ansigt. Hold din dominerende hånd tættest på dit ansigt.
 • ALDRIG undervurdere spark til lysken. Der er normalt ingen regler i en kamp.
 • Men altid gøre, hvad du har til. Ingen vil forsvare dig, hvis du ikke kan forsvare dig selv
 • I stedet for en fuld ud runde kamp, ​​bør du gøre nogle angreb, og sørg for han ser dit ansigt. det bør ske i et overfyldt område blev folk har for travlt til at gøre en enorm hype om det (det er når du kommer i problemer...) mente så vil du ikke komme i problemer. men trækker et trick som dette kræver nogle liggende... hvis du ønsker at alle skal vide, så held og lykke siger du ikke røre ham.. hvad jeg siger "gør det personligt."
 • her er en anden godt tip, der forbinder med ovenstående. Hvis du laver en hit and run og bølle ønsker en billet til en kamp for tilbagebetalingstid, så han fik sig i problemer. Hvad jeg mener er, da bølle ikke fortælle nogen, og han bare går chimpanse på dig foran alle så alt hvad du behøver at gøre er at spille uskyldig. du kan sige "han angreb mig, jeg simpelthen handlede om selvforsvar", selvom du var den gnist af kampen. temmelig god huh?
 • Må ikke miste fokus, fordi det vil give din modstander en chance.
 • Må ikke nogensinde prøve katas eller andre escape teknikker, du har lært i karate eller andre kampsport. Stick med hvad du ved WORKS-ikke, hvad din partner LET du gøre for dem.
 • Hvis dit liv er truet, du får lov til at kæmpe tilbage. Hvis du føler, du er i umiddelbar fare eller tror dit liv er truet, og er ude af din kontrol, søger hjælp fra en skole administrator eller embedsmand for at sikre din sikkerhed.
 • En god strategi er en take-ned, og derefter låsehus. IKKE give slip på angriberens hoved, indtil de overgivelse, nogen trækker dig fra, eller modstanderen er bevidstløs, selv om de skriger, true eller græde, lad ikke op. Og altid bruge al din styrke, hvis dette er en reel kamp, ​​hvis din sparring med en kammerat tingene bliver alvorlige.
 • Hvis du har brug for at sætte din modstander på jorden, et ben knalde er en god strategi. Selvom du kun har lyst til at forsøge dette, hvis du allerede såret din modstander, eller hvis du er en erfaren fighter.
 • Hvis du er nødt til at bide nogen hånd at komme væk, så når du er fri, du bedre køre for det, fordi det gør folk virkelig vred.
 • Et hårdt slag gør ondt mere end et hoved skud.
 • Hold din næve lige, ellers når du punch dit håndled vil bryde i en hård punch.
 • For at undgå at komme i slagsmål, gå med dit hoved op og ikke bange for noget eller folk vil vide, at du mangler selvtillid, og du er et let offer-taler ikke, hvis du ikke levere. Lær hvordan du gør en guillotine choke, og hvordan at undslippe hovedfaldsgreb og bag nøgne choker. Guillotinen choker kan hjælpe dig vende kampen rundt selv når deres møde på toppen af ​​dig, og håret og RNC er to af de mest almindelige gadekampe indsendelse besidder. Hvis du ikke kan undslippe dem, vil du ende med at ligne en idiot, som du blindt kaster slag og spark, så besvimer
 • Husk altid at stoppe kvælning modstanderen når de bliver bevidstløs, som du kan alvorligt skade hjernen eller andre vitale organer i kroppen, hvis fortsatte som kan forårsage døden. Hvis din modstander ikke trækker vejret, efter at han / hun er bevidstløs, præforme brystet kompression s / CPR og kontakte politiet straks, medmindre du ønsker at blive anklaget for en forbrydelse for uagtsomt manddrab.
 • Her er et tip-ingen "sakse spark", spin spark eller kung-fu kram. Hold dig til Muai thai, brydning, jujuitsu og boksning-sport-baserede ting, der arbejder næsten hele tiden.
 • Hvis dolket, ikke trække ting ud. Løbe væk og få en sygeplejerske eller professionel til at tage det ud.
 • Hvis de er over 100 £ tungere end dig, ikke bekæmpe dem, medmindre du har erfaring, vil du tabe.
 • Det er bedst ikke at kæmpe i skolen, så hvis han / hun er ikke værd at bruge tid, fortælle at han / hun at møde dig på et offentligt sted som parken eller en parkeringsplads på et bestemt tidspunkt og kæmpe der.
 • Selv hvis du er større, kan du stadig tabe-de mindre fyr ofte har mere smidighed og er hurtigere, har mere at bevise.
 • Når du har en person i en chokerende situation, være særligt omhyggelig med ikke at kvæle dem for længe. Som iltet blod-flow til hjernen falder, en person bliver bevidstløs, men permanent hjerneskade eller død kan også forekomme inden for minutter, hvis blodgennemstrømningen stopper. Det ville tage lidt længere tid for chocking helt kvæle personen så på grund af følsomheden for den menneskelige krop, kan folk kræver forskellige varigheder til, når de bliver bevidstløs.
 • Tal ikke når du ikke kan / vil ikke levere. En tro på ikke at skade andre, er "noble" for sikker, men det vil skabe næsten hundrede procent mulighed for, at du får mobbet.
 • Aldrig starte kampen.
 • En god combo er tilbage jab, venstre jab, højre cross, venstre hook. Det vil formentlig ikke tage din modstander ud, så husk at de ikke er en boksebold.
 • Sørg for at du sparre med en god fighter med erfaring - IKKE en fjende eller en svækling, eller nogen, der vil forlade kampen et par menuetter i.
 • Hvis du virkelig bekymret, så prøv at tage boksning klasser, det hjælper til selvforsvar.
 • Teknikker vil ikke fungere uden styrke. Hvis du ikke arbejder ud en lille smule, har du en større chance for at miste.

Alle tror de kan kæmpe, når de mangler erfaring. Må ikke være en idiot-sparre med dine venner til at få erfaring og lære, hvad der virker vs hvad der ikke virker.

 • Den eneste måde at være god til at bekæmpe, er ved sparring AKA kæmper uden billige tricks i et sikrere miljø.
 • Må ikke nogensinde tage trash talk eller nogen form for mobning. Bekæmp person, hvis det kommer ned til det, men taler ikke, hvis du ikke kan levere.
 • I dit første par kampe, vil du sutter, så du ikke ønsker at mange mennesker ser dig.
 • Uanset hvad du gør, ikke nogensinde ramt i nærheden af ​​eller under halsen, eller det kan forårsage alvorlig personskade eller endog dødsfald.

Advarsler

 • Hvis den person, du kæmpede er populær og har masser af hjælpere, være parat til at have en anden kamp med en anden fyr, der stikker op for den person, du slog op eller endda en bande kamp, ​​men husk aldrig ned igen og få en ven til at kæmpe med dig!
 • I en kamp, ​​vil du sandsynligvis gøre fjender
 • Du kommer til at få suspenderet, så forberede en piske derhjemme!
 • Du kan få opkrævet alvorlige felonies hvis taget alt for langt i en kamp.
 • Og sidst men ikke mindst, kan du ende med at blive en socialt udstødt, hvis du taber.
 • I en kamp, ​​vil du sandsynligvis komme til skade eller alvorligt kvæstet.
 • Du vil sandsynligvis få suspenderet, hvis det gøres i skolen.