Wkadk

Hvordan til at være populær i skolen, mens på et budget

Tror du, du er håbløst unormal, fordi du ikke har råd til en fuld pris designertøj? Tænk igen! Den detail værdi er meget høj. Selv rige mennesker har problemer med at begrunde omkostningerne! Og du har denne artikel nu, gør du ikke?

Tænk på det som en læsbar schweiziske hær kniv i den populære gruppe. Held og lykke! Ikke at du har brug for det, er så fabelagtig og alle. En sidste tanke: Selv dronningen bee sandsynligvis ikke har reelle designer tasker.

Steps

Hvordan til at være populær i skolen, mens på et budget. Se dine bedste.
Hvordan til at være populær i skolen, mens på et budget. Se dine bedste.
 1. 1
  Se dine bedste.
  • Bær mindste make-up er muligt. Ikke mere end 4 produkter ad gangen er perfekt. Eyeliner er som regel det bedste sted til at tilføje en pop af farve, fordi det er subtil, men synlige, men ikke kage det på, eller du vil ligne en vaskebjørn! Det vil også gøre dine øjne ser større og din hud ser klarere.
  • Har god hygiejne. Tage daglige brusere og slid deodorant. Shave hvor det er nødvendigt. Brug olie Blotter ark, har god ånde (børste tænder, bruge mundskyl og pastiller, og stoppe lyve for din tandlæge om tandtråd. Faktisk gør det.) Så vil folk ikke indtjente omkring dig. Det er lidt ubehageligt at sidde tæt på nogen, der har BO eller meget alvorligt brudt ud. Hvis du ønsker at tage dette op et trin og være aktivt behagelig at sidde tæt på, slid subtil, men ikke overvældende parfume. Få en recept for at holde din hud præsentabel. Sygesikring bør dække dette, og det virker meget bedre end nogle "over the counter" brands
  • Har virkelig lækkert hår. Hold det skinnende med derhjemme glans behandlinger er meget billigere! Brug en god ildelugtende shampoo og balsam, ikke vaske dit hår hver dag, medmindre du er nødt til, fordi det ikke er godt for dit hår. For at få den shampoo virkelig arbejdede i, massere din hovedbund, starter fra rødderne og fokusere mest på toppen af ​​dit hoved. Venligst ikke rode med dine ender, fordi shampoo vil skylle nedad, så du ikke behøver at vaske. Du ønsker ikke flere spaltede spidser! Blæse tør, når du er nødt til at være et sted (det er hurtigere og garantier rethed). Med dit hoved op og ned, efter at kæmning med en bred tand kam (aldrig børste vådt hår det gør det slap og svag). Føntørring kan have en effekt på dit hår, så brug en fugtgivende shampoo og bare lade i din conditioner til et par minutter. Også være sikker på at børste, bruge leave-in balsam. Grundlæggende gerne, at Nogle populære stilarter er: rodet boller, halvdelen ponytails, helt i top trak sig tilbage og resten krøllet, presninger osv. Skinny pandebånd er også klassiske, men iført dit hår ned kan gøre underværker (og gør du ser virkelig smuk, da det virker for alle ansigtsformer.)
  • Hold dig i form. At være aktiv virkelig hjælper. Deltag i et sportshold, prøv Pilates (hvis du har råd til det), eller bare jogge. Uanset hvad det tager for * dig * at se godt ud. Det er bedre til at udøve en masse, så du stadig kan spise junk food gang i et stykke tid end at brødet på sofaen hele dagen spise noget, men selleri.
 2. 2
  Vær selvsikker. Masser af mennesker lader det faktum, at de ikke er Megan Fox få dem ned. Lad det ikke ske for dig. At være klassiske og have penge behøver ikke at gå hånd i hånd. I Paris 'tilfælde, for eksempel de ikke. I stedet tænke på alle de gode ting ved dig selv. Er du sød, smart, cool, nice, sjovt? Verden er heldig at have dig. Virkelig. For at vise, at du er selvsikker, har gode arbejdsstillinger (jo mere du hører det, jo mindre vanvittige det lyder), smil, og ikke skræmme folk. Hvis du virkelig føler dig godt om dig selv, behøver du ikke at bringe andre mennesker ned (det er derfor, bøller er bøller-de behøver at føle sig bedre end * nogen *). Være helt sikker på alt hvad du gør, fra at gøre din seng til arkivering dine negle. Bare tænk på alt det, du har at tilbyde, ville verden virkelig, virkelig, være fattigere uden dig.
 3. 3
  Hav en god attitude. Du behøver ikke at være en karikatur af Paula Abdul eller noget, men være glad når det er muligt. Prøv at finde det sjove i enhver situation-it'll gør * du * sjovt! Åh, være rart at nogen, du ikke hader, og hvis man helt kan ikke stå nogen, ikke snappe efter dem, medmindre de startede det. Men hvis, de * * starte den, har et par gode comebacks.
 4. 4
  Dress nuttet. Se, det er hvor hele budgettet ting kommer i. Din bedste chance er clearance rack eller forretninger og fabrik butikker. Disse er vanskelig at finde, men værd at det! Hvis du virkelig ikke har råd til disse overhovedet, selv på salg, det er helt i orden, de fleste europæere ikke kan. Der er intet galt med dig eller dit budget! Bare få nogle søde basics, selvom de er fra supermarkeder, og have det sjovt med dem! Få nogle solide grundlæggende først selv. Du ønsker et dejligt par skinny cut jeans, der vil vare. Også en hvid tee shirt kan være klædt op eller ned. Du kan altid tilføje tilbehør til dit skab, og stadig se godt ud. Du vil gerne investere i jeans selv. Gå til en god butik, og mindst se, hvad de har. Hvis du ikke har penge, så kan du altid gå tilbage til en anden butik og købe det til en lavere pris.

Tips

 • Være rart og smil!
 • Må ikke helt skjule dit budget, men du behøver ikke at skubbe den ud i rampelyset, enten.
 • Find en hjemmeside eller butik, der tilbyder designer tøj og tasker til en billigere pris. Men vær forsigtig: Nogle eller alle af tøjet kan være forfalskninger.
 • Gå til Frelsens Hær Store for at finde søde tøj på et budget. Du kan have til at søge, men du kan finde meget sød eller vintage tøj til en fantastisk pris, for ikke at nævne du vil se anderledes ud. (Bare husk at vaske tøj, før du bruger dem-nogle gange, kan at awesome top ikke lugter ferskner!)