Wkadk

Sådan skal du tage et brusebad i gym klasse

Nogle mennesker føler sig ubehageligt at tage et brusebad i gym klasse. Men slappe af... det er nemt at komfortabelt tage et brusebad i gym klasse. Her er nogle retningslinjer til at tage en under nogen omstændigheder...

Steps

Sådan skal du tage et brusebad i gym klasse. Medbring din toiletartikler, håndklæde og sko-slid.
Sådan skal du tage et brusebad i gym klasse. Medbring din toiletartikler, håndklæde og sko-slid.

Ukompliceret nøgen metode

 1. 1
  Bare få i bruser. Brusebad efter gym klasse er den mest ligetil og sund tilgang og vil holde dig ude af problemer med gym lærer. Andre metoder, nyttige, men tager kan værdifuld tid, når du kan være i en tid crunch før din næste klasse.
 2. 2
  Medbring din toiletartikler, håndklæde og sko-slid. Naturligvis skal du ting for at rense sig selv i bruseren, beskytte dig mod mund svampe som fodsvamp, kosmetik, deodorant, og et håndklæde.
 3. 3
  Hav lidt selvtillid! Hvis folk har et problem med dig bader i nøgen, det er deres problem, ikke dit. I virkeligheden er de fleste af os ikke modeller, og det er okay. At være i stand til at være nøgen foran andre kan gøre underværker for din selvtillid, undgå det for enhver pris kan give dig en hænge-up du ikke behøver.
 4. 4
  Fjerne dine ildelugtende workout tøj eller badedragt og butik, hvor de ikke vil stinke op dit rene tøj eller gøre dem fugtige.
 5. 5
  Sæt på bader sko, som flip-flops, for at forhindre mund infektioner.
 6. 6
  Tag din håndklæde, pak det omkring din torso (kvinder) eller taljen (mænd,) eller ej. Fortsæt til bruser.
 7. 7
  Fjern håndklæde, hvis du har valgt at sætte det på. Andre måder spilde tid og bare gøre tingene vanskelige, når du sandsynligvis racing til den næste klasse snart..
 8. 8
  Vask alle af din krop, så det er rent.
 9. 9
  Afslut våde bruser område.
 10. 10
  Tør dig selv med den rene, tørre håndklæde. Wrap håndklædet omkring din krop igen, hvis det ønskes, som du går videre tilbage til dit skab eller Cubby.
 11. 11
  Sæt på tøj, du havde før gym klasse.
 12. 12
  Lås dit skab. Tyveri er et problem på mange skoler. Vær sikker på at sikre dit tøj, sko og lignende.
 13. 13
  Soignere dig selv. Husk deodorant. Børst dit hår. Hunnerne kan ønske at ansøge igen kosmetik.

Med badeforhæng

 1. 1
  Hvis din skole har individuelle båse, men ingen døre, bringe dine egne badeforhæng og gardinringe. De er tilgængelige på dollar butik.
 2. 2
  Pak dine gym tøj i forvejen. Vær sikker på at medtage et håndklæde og din toiletartikler.
 3. 3
  Når du brusebad, sat tæppet, og sørg for det går fra væg til væg.
 4. 4
  Bruser så hurtigt du kan. Husk, at der er andre børn, der har brug for at brusebad også. Dette vil også skære ned på de ubehagelige følelser, især fordi du tog så meget tid at sætte op og tage ned din særlige badeforhæng.

Med badedragt

 1. 1
  Pak dine gym tøj aftenen før. Medtag et håndklæde, toiletartikler, dit badetøj, og en stor plastikpose.
 2. 2
  Før du tager brusebad, gå ind på badeværelset og ændre i din badetøj.
 3. 3
  Kom i bruserne med badedragt på og vaske dig selv som du normalt ville. Du vil få pæn og ren uden at være nøgen, bortset fra det område, som din badedragt. Men vil du igen gøre det i dit eget brusebad efter skole. Men vær sikker på du gør det, ellers er der en chance for, at du kan kontrakt hudinfektioner såsom "jock kløe".
 4. 4
  Når du kommer ud, fjerne din badedragt og tørre selv ud, ideelt set i et badeværelse stall eller privat skiftende område.
 5. 5
  Placer dit badetøj i håndklæde, og vedlæg bundtet i din plasticpose. Det hjælper med at holde din gym taske fra at få sjaskvåd.
 6. 6
  Når du kommer hjem, hænge op eller vaske dit håndklæde og badetøj. Våde elementer vil medføre en enorm stink flere dage senere, hvis glemt i din taske!

Uden at være nøgen

 1. 1
  Må ikke få helt afklædt - holde din undertøj og undertrøje / bh på.
 2. 2
  Splash vand på dine armhuler, hals og ethvert andet sted, hvor du måske har fået svedig. Sæbe er valgfrit. Tør med et håndklæde eller køkkenrulle.
 3. 3
  Spray de dækkede områder af din hud med de-lousing agent som tøj, som du var iført under dit brusebad forhindrede de områder i at blive renset og kan lide af "jock kløe" i en kort tid.
 4. 4
  Vær sikker på at brusebad korrekt derhjemme.

Overbrusning nøgen

 1. 1
  Medbring din toiletartikler, håndklæde og sko-slid. Naturligvis skal du ting for at rense sig selv i bruseren, beskytte dig mod mund svampe som fodsvamp, kosmetik, deodorant, og et håndklæde.
 2. 2
  Bare få i bruser, allerede! Brusebad efter gym klasse er den mest ligetil og sund tilgang og vil holde dig ude af problemer med gym lærer. Andre måder spilde tid og bare gøre tingene vanskelige, når du sandsynligvis racing til den næste klasse snart.
 3. 3
  Hav lidt selvtillid! Hvis folk har et problem med dig bader i nøgen, det er deres problem, ikke dit. I virkeligheden er de fleste af os ikke modeller, og det er OK. At være i stand til at være nøgen foran andre kan gøre underværker for din selvtillid, undgå det for enhver pris kan give dig en hænge-up du ikke behøver.

Tips

 • Undgå atleter mund og andre sygdomme. Bær rene sokker, sko, træsko eller flip-flops på dine fødder. Sko som flip flops, sandaler og gummistræsko kan bæres i brusebadet.
 • Forstå, at tage en nøgen brusebad med andre af samme køn ikke gøre dig til en homoseksuel.
 • Være respektfuld og venlig mod dine andre brusebehov jævnaldrende. Alle føler sig lidt sårbar bader foran alle andre.
 • Du kan også bruge "Shower-in-a-håndklæde" indstillinger, som er tilgængelige hos forhandlere, kiosker, og jagt levering butikker. De er dybest set meget store udgaver af hånd klude. Du kan bruge disse i et privat rum, ligesom et toilet stall. De er temmelig dyre, og nogle af dem snarere stærkt duftende, dog.
 • Ændring i rene, tørre tøj efter du motion, om du tager brusebad eller ej. Undgå at have locker lugt dårligt fra snavsede tøj. Bare husk, at hvis du ikke brusebad din krop er stadig ildelugtende, så dit tøj vil stinke meget snart også.
 • Hvis du bliver drillet, chikaneret andre mobbet i bruserne, eller udenfor, advare læreren og / eller administratorer på din skole. Du har juridiske rettigheder til at blive behandlet med respekt.
 • Undgå dousing dig selv med eau de cologne, body spray, eller parfume i stedet for et brusebad. Ildelugtende ligesom sved og parfume er ikke noget bedre end bare lugte en smule. Endnu værre, kan din sved forstærke lugten af ​​Köln eller parfume til det punkt, du gør opmærksom på dig selv i en dårlig måde og irritere andre.
 • Må ikke bekymre dig om ikke rengøring korrekt, kan du altid rense bedre hjemme!
 • Du vil føle dig bedre efter din første gang, ligesom noget, det tager at vænne sig til.

Advarsler

 • Ikke grine, pege eller stirre på andre mennesker (ever!). Må ikke komme med kommentarer, enten i omklædningsrummet eller ud. Det er højst upassende og et faux pas.