Wkadk

Sådan overlever en bar kamp

Have en drink på din favorit bar kan være en masse sjov. Desværre alkohol undertiden bringer det værste frem i mennesker. Hvis du finder dig selv over for en bar kamp, ​​er der flere ting, du kan gøre for at overleve det i ét stykke.

Steps

Sådan overlever en bar kamp. Prøv at tage brodden af situationen.
Sådan overlever en bar kamp. Prøv at tage brodden af situationen.
 1. 1
  Prøv at tage brodden af situationen. Selv hvis fyren er at være en idiot, at komme ind i en kamp med ham, vil kun medføre, at du problemer. Hvis du vinder, vil du stadig få smidt ud af baren og kunne ansigt sigtelse. Hvis du taber, kan du afvikle på hospitalet. Gør dit bedste for at tale din potentielle modstander ud af en fysisk konfrontation, selv hvis det betyder at indrømme at du var delvist ansvarlig. Bar kampe er simpelthen ikke værd at omkostningerne.
 2. 2
  Søge hjælp. Bartendere og dørmænd ikke ønsker en kamp mere end du gør. Send til en ven for at få hjælp, hvis du kan, og forsøger at tomme mod den nærmeste udsmider. Der er også mulighed for at lave sine venner til fornuft, hvis din modstander vil ikke.
 3. 3
  Når du har mistanke om, at kampen virkelig kommer til at ske, påtage sig en defensiv holdning. Læne sig frem mod angriberen og placere dine hænder ved dit ansigt. Du vil ikke se ud som du er i et kamppositioner men du vil være klar til den kommende angreb.
 4. 4
  Efter at have udtømt alle andre muligheder, handle beslutsomt. Hvis nogen gør en bevægelse for at ramme dig, er det bedste du kan gøre er slå dem til punch. Dette betyder ikke, du skal gå rundt at ramme folk, hver gang du føler dig truet. Men i en situation, hvor du virkelig er bange for din sikkerhed, er det bedst at vise, at du er seriøs omkring at beskytte dig selv. De fleste personer, der ønsker at skubbe en kamp er på udkig efter let bytte. En person, der er villig til at forvolde skade kan være effektiv mod en række "mopset og puff 'fyre. Må huske på, at vold af denne art er ofte ulovlige og bør så vidt muligt undgås.
 5. 5
  Holde rammer indtil du føler du er sikker. Når du forpligter dig til at kæmpe tilbage, holde gør det, indtil du opfatter ikke mere trussel. Når din modstander beder dig om at stoppe og hans venner er spredt, kun så du geare ned.
 6. 6
  Vid, at de fleste bar aldrig slagsmål udvikle sig til meget. Ofte kun et par slag nogensinde er kastet før udsmidere sværm på at fjerne lovovertrædere fra etablissementet.

Tips

 • Venner er en god ting. Afhængig af graden af ​​ædruelighed, kan de være mere rationelt end både du og din modstander.
 • Intimidering er ikke alt. Lad ikke din potentielle modstander overskygge dig.
 • Næsten alt i en bar kan bruges som et våben, se dig omkring, hvis en beruset modstander kommer på dig, er du nødt til at improvisere og være hurtig, briller, lamper, stole er alle hårdere end dine næver og kan hjælpe med at holde afstanden mellem du og din modstander.
 • Hvis du ser en bar kamp, ​​og er ikke involveret i det, tage dækning under et bord.

Advarsler

 • Din modstander kan virke svagere end dig, men du kan stadig står betydelig skade, hvis du er beruset eller uheldig. Også være opmærksom på omfanget af ædruelighed af din modstander, og huske på, at han kunne være uddannet i self-defense/martial kunst.
 • Bar kampe er aldrig en god ting. Du vil blive banned fra den virksomhed, hvor kampen fandt sted, uanset hvem der er skyld i ulykken. Vær forberedt på konsekvenserne.
 • Hvis involveret med en kamp, ​​kan du være mere ondt, end du tror. De neurochemicals udgivet i en kamp gør én mindre i stand til at føle smerte-også selvom du ikke føler nogen skader, kan du stadig blive såret dårligt. Check selv omhyggeligt for eventuelle sår. Søge lægehjælp, hvis du bløder kraftigt.
 • Hvis du ikke er involveret i en kamp, ​​og du har alle chancer for at komme væk, så gør det, og rapportere hændelsen hurtigt. Selv udsmidere kan smide de forkerte mennesker simpelthen af ​​foreninger eller nærhed.