Wkadk

Hvordan laver penge ved at sælge slik

Denne artikel går over det grundlæggende i at sælge slik i skolen (eller potentielt uden for skolen), og gøre en fortjeneste til at udvide forretningen.

Steps

Hvordan laver penge ved at sælge slik. Beslut, hvor mange penge, du gerne vil.
Hvordan laver penge ved at sælge slik. Beslut, hvor mange penge, du gerne vil.
 1. 1
  Beslut, hvor mange penge, du gerne vil. Når du har gjort dette kig på forskellige muligheder på slik. Lad os sige, du har 5 dollars, og du ønsker at gøre 10 dollars, hvad gør du? Du kan købe 50 10 cent slik og sælge dem til tyve cent, eller 100 5 cent slik og sælge dem til 10 cents, osv. Det er dit valg. Hvis du ikke tror, ​​at du kan sælge en stor mængde, gå efter slik med større fortjeneste og sælge færre.
 2. 2
  Sælge merchandise til folk kan være den sværeste del. Afhængig af den person, de måske ønsker mere slik end en anden. Vælg med omhu, så prøv ikke at sælge til nogen, der vil snyde dig.
 3. 3
  Når du har oprettet med nogle mennesker, du sælger slik, kan de komme tilbage beder om noget mere.
 4. 4
  Spørg hvor mange penge folk er villige til at bruge, hvis de tilbyder at købe, og forsøge at sælge for mere. Sænk lidt, hvis de ikke er villige til at bruge så meget, men prøv at holde styr på dine priser.
 5. 5
  Køb dyrere slik til at sælge til højere priser, når dit budget stiger. Dette vil øge din indtjening.
 6. 6
  Prøv og få en fanskare ikke kun i dit årets gruppe, men også både højere og lavere dem. fx hvis du er i år 10, sælge til år 7,8 og 9 og også 11.
 7. 7
  Du bør også forsøge at registrere, hvad du har solgt, hvad gavner du har foretaget, og så videre. Det hjælper.
 8. 8
  Sælge ting, som du tror folk vil på denne dag (e. G hvis det er en kogende varm dag, så drikkevarer eller dåser af drikkevarer sælger rigtig godt).
 9. 9
  Sælge separate stykker tyggegummi fra en pakke. Disse er nemme at sælge, og kan producere en masse penge. Hvis du kan slippe af sted med at sælge tyggegummi til 10 cents stykket, og en pakke tyggegummi med 5 stykker koster 17 cent, vil du gøre 50 cent, eller et nettooverskud på 33 cents nemt.
 10. 10
  Sælge ting, du vil gøre mest profit på (e. G, hvis du køber en pakke med 4 chokolade til 5€ i en butik, og derefter sælge dem for 50 cents hver, og du vil gøre 100% profit).
 11. 11
  Få leverancer / lager til at sælge i skolen. Gå til butikker ligesom 99c butikker eller 5€ butikker. De har som regel gode tilbud på slik, og de sælger også store pakker af slik til billige priser.

Tips

 • Hvis du vil begynde at sælge nye elementer, og du er ikke sikker på, om folk vil købe dem, så bare købe et par til at afprøve, om de sælger godt. Hvis de så køber mere den næste dag.
 • Få slik, der vil tiltrække opmærksomhed, eller ikke er almindeligt tilgængelige. (For eksempel, Really Fizzy Sherbet stuff.) Folk vil ikke vide, hvor du fik det, og dermed vil du have "kantet markedet" på denne post.
 • Hvis andre begynder at sælge de samme ting som dig, sænke dine priser lidt, så folk vil købe fra dig i stedet for dem. Hvis du ikke har råd til at sænke dine priser (hvis du f.eks sænkede dem så du ville miste fortjeneste på poster) derefter gå til forskellige butikker på udkig efter gode tilbud på dem, så du kan sælge dem billigere, men stadig gøre anstændigt overskud.
 • Prøv at spare op penge hver dag. (Fx hvis du laver 15€ en dag, og derefter sætte halvdelen af ​​det i din bank (eller et sted hvor du kan gemme det) og bruge resten på flere ting at sælge). Hvis du gør det hver dag, så vil du ende op med en masse kontanter i lommen.
 • Køb en masse slik. Salg kun 2 slikkepinde vil ikke gøre meget på en dag!
 • At annoncere handle som du kommer til at spise din slik og nogen vil se dig og ønsker at købe det.
 • Du kan sælge slik uden for skolen samt ved at oprette en stand og sælge det. Dette kan arbejde bedre sammen med drikkevarer på flaske, som vand, te eller sodavand i modsætning til slik. Du kan også organisere handler i skoletiden, og faktisk sælge produkterne efter skole. Det er en god idé, hvis din skole forbyder salg.

Advarsler

 • Kend din klasse, sælger ikke til stikkere.
 • Giv aldrig nogen slik, hvis de ønsker at betale dig den næste dag - de vil sandsynligvis ikke give dig pengene.
 • Sørg for at du ikke gør det indlysende slik bliver solgt, dvs sørge for, at hele din udgave ikke spist slik på samme tid, ellers bliver det temmelig indlysende for lærere, hvad der foregår.
 • Hvis du laver en ordentlig sum penge fra handler, undgå at investere det hele på én gang i nye produkter, som du ikke kan være i stand til at sælge dem alle og stå tilbage med en masse slik og lidt penge.
 • Hvis du ikke er tilladt at sælge i skole, men du er stadig, så skal du ikke gøre det, eller gør det, når lærerne ikke er rundt. Hvis du gør det, hvor du let kan ses, så bliver du nødt til at tage konsekvenserne.
 • Spørg din hovedstol før du gør dette. Prøv ikke at komme i problemer.