Wkadk

Sådan laver benvarmere fra gamle trøjer

Benvarmere, der oprindeligt blev brugt af dansere til at holde deres kalve varme og forhindre kramper, blev en populær mode tilbehør i og bliver populære igen. Heldigvis behøver du ikke at bruge penge på at afprøve dette look, og du kan lave benvarmere fra ærmerne af en gammel sweater!

Steps

Sådan laver benvarmere fra gamle trøjer. Beslutte, hvor længe du vil have din benvarmere til at være.
Sådan laver benvarmere fra gamle trøjer. Beslutte, hvor længe du vil have din benvarmere til at være.
 1. 1
  Beslutte, hvor længe du vil have din benvarmere til at være. I dette eksempel er de brænder så længe ærmerne. Skær ærmerne på den ønskede længde.
 2. 2
  Vend ærmerne vrangen ud og prøve dem på at se, hvordan de passer. De vil sandsynligvis være lidt baggy. Følgende trin er for stramme benvarmere, hvis du har brug for eller ønsker at (nogle mennesker kan lide dem baggy).
 3. 3
  Find sømmen og træk ekstra stof sammen. Træk den så stram som du har brug for, og derefter pin det overskydende stof sammen. Det er her den nye søm vil blive, så prøv og være så præcis som mulig.
 4. 4
  Opret en sti ved hjælp stof kridt. Brug benene som en guide til din vej, det er her du skal sy.
 5. 5
  Sy stoffet langs den sti, du oprettede i de foregående trin.
 6. 6
  Prøve dem på for at sikre, at de passer den måde, du vil have dem til. Vær sikker på at slå dem højre side ud, før hånden.
 7. 7
  Vend vrangen ud på dem igen og afbrød stoffet lige uden for syningen, hvis du er tilfreds med pasform. Hvis ikke, trækker tråden ud og monter benvarmere igen.

Tips

 • Du kan også sy en søm langs den afskårne kant, hvis du foretrækker en renere udseende, eller hvis garnet begynder at optrævle. Bare fold de uslebne kant indad omkring en tomme og sy på plads. Alternativt kan du også sy begge ender, og efterlader i rummet for strygere, der kan give smukke udseende, når strengen er knudret på ydersiden. Hvis du bruger en symaskine, kan du bruge en zig-zag, så sømmen kan strække. Der er også jern-on kanter, som du kan bruge.
 • Hvis du ikke ønsker at vise dine benvarmere, bære dem under dine bukser. De vil holde dine ben varme uden at ændre dit look.

Ting du behøver

 • En gammel sweater
 • Fabric kridt
 • Saks
 • Symaskine