Wkadk

Hvordan laver søde outfits

Tænk alt dit tøj er kedelige, og at du har brug for en samlet garderobe forandring? Tænk igen! Bare følg disse enkle regler, og du vil være på udkig god på ingen tid!

Steps

Hvordan laver søde outfits. Kig dybt ind i dit skab eller kommode skuffen.
Hvordan laver søde outfits. Kig dybt ind i dit skab eller kommode skuffen.
 1. 1
  Kig dybt ind i dit skab eller kommode skuffen. Hvis du finder en skjorte eller et par shorts, som du ikke vidste, du havde, måske andre mennesker synes, det er nyt.
 2. 2
  Prøv at overbevise dine forældre til at tage dig til butikken. Hvis du har et budget, som 15€ du måske være i stand til at finde en god aftale. Udnyt butikker som Target, JcPenneys, Ross, Marshalls, TJMaxx og Walmart. Du kan finde navn mærke tøj til en lavere pris. Prøv butikker som Abercrombie & Fitch, Aeropostale, Hollister, H & M, Forever 21 og europæiske Eagle, når de har et salg.
 3. 3
  Kig efter Camis hvis de komplimenterer din form. Hvis du er lidt overvægtig, undgå flæser eller lag, de henlede opmærksomheden på din mave. Se også, om lyse farver som en neon grøn, en hot pink eller lyse blå. Prøv at kigge til bælter eller leggings eller kontrast farver, også.
 4. 4
  Når du er hjemme igen, lægge alt det tøj, du tror, ​​du måske ønsker at bruge. Udvælge en skjorte. Siger, en hot pink cami. Så find et par shorts eller jeans. Hvis du går med shorts, hvis du kan, få en anden ting end jean shorts. Prøve stof i stedet.
 5. 5
  Derefter accessorize! Et køligt outfit er en hot pink Cami, leggings, en tyk lyse blå eller grønne bælte og en lys rosa lang dangly falske perlekæde. Tilføj halskæder, armringe, søde sko, eller en kølig frisure.
 6. 6
  Sæt nogle fyldes op på, der matcher dit outfit. Gør noget naturligt, noget der skiller sig ud for meget. Du kan også prøve at gøre noget anderledes med dit hår. Prøv at curling, krympning eller glatning det.
 7. 7
  Husk ikke at lægge for meget makeup på, fordi det ellers slæber al opmærksomheden til dit ansigt og ikke til hele din image. Men husk: alt skal være meget forskellige.

Tips

 • Vær ærlig og reel. Hvis en skjorte ikke ser godt ud på dig, sætte det tilbage og få en anden. Og hvis du ikke er en størrelse 5, (A, eller 38 for de yngre piger) ikke forsøger at passe ind i det. det er bare ikke rigtigt.
 • Forsøg ikke at være noget, du ikke er. Tøj har evnen til at udtrykke din personlighed. Så prøv og vise folk, at.
 • Du behøver ikke at gå amok, som eksemplet fra oven, enkle er søde. Jeans eller shorts parret med en afgrøde top, off skulderen skjorte eller frynser skjorte er en nem sød top, der ikke vil gøre dig som en regnbue kastede op på dig. Mindre er klart mere nu om dage.
 • Male dine negle med finurlige farver og mønstre. Koordinere din neglelak med outfits, du foretager.
 • Bare fordi det hedder et bælte, betyder ikke, du er nødt til at bære den rundt om din talje. Prøv lige under brystet, i midten af ​​din mave, eller direkte på din hofteben. Gør dette med andet tøj, også.
 • Må ikke være bange for at bære "derude" tøj i skole, men de kan få dig i problemer for at bære tøj. Det værste, der kan ske, er at du får dress-kodet, eller folk griner ad dig, men chancerne er, dine venner og andre børn, der kommer til at elske dit outfit.
 • Prøv noget du måske ikke normalt slid, for eksempel, måske en lilla pjusket kort dække op med en Navy blå Cami, hvilket ville se rart med nogle shorts, og hvis du virkelig ønsker at spice den op prøve sorte leggings. Glitter ser godt ud med noget så dont være bange for at sætte nogle glitre pulver på. en stiv flip halskæde ville se helt fantastisk med dit outfit. med en lilla (eller blå) pandebånd (eller tie die af disse to farver) vil helt sikkert bringe ud af din Camisole og korte dække op. prøv nogle blå hightops, kan du nemt købe nogle fra Rack Room sko. prøv et bælte som leopard print eller noget lignende. Makeup er også virkelig vigtigt. Én efter én, anvender mascara med lilla og blå øjenskygge. Tag blå eyeliner og splitte din øjenlåg i halve med det. Sæt lilla på venstre side og blå til højre. Sidst men ikke mindst, en sort eller sølv pung eller taske. Dette er et perfekt udseende til sommer gennem vinteren. Det vil helt sikkert bringe i komplimenter.

Advarsler

 • Altid tjekke prisen af ​​noget. Hvis det er på salg bordet, kan det være der ved et uheld.
 • Sørg for at dine forældre acceptere dit outfit.
 • Husk skolens regler. Hvis du ikke kan bære rør toppe, ikke bære dem.