Wkadk

Sådan komplimentere folk

Det føles godt at få en kompliment. Komplimenter give positive følelser, der kommer, fordi nogen har bemærket noget om dig, at de anses for værdig til ros. Komplimenter er vigtige elementer i selskabelighed og er også nyttige enheder til begyndelsen samtaler. For nogle er at give komplimenter en ubehagelig venture grund af usikkerheder. Hvis du kan forholde sig til denne angst, så læs videre for at lære at passende at give komplimenter.

Steps

Sådan komplimentere folk. Vælg et specifikke detaljer om en person, der er bemærkelsesværdigt for dig.
Sådan komplimentere folk. Vælg et specifikke detaljer om en person, der er bemærkelsesværdigt for dig.

Komplimentere folk

 1. 1
  Vælg et specifikke detaljer om en person, der er bemærkelsesværdigt for dig. Måske du kan lide din vens trøje. Hvad kan du lide ved det? Er det farven? Er det fladere personens figur? Spørge dig selv hvorfor du kan lide noget vil fjerne uærlighed, som ofte er transparent for den, der modtager kompliment. Være ægte er det vigtigste kendetegn at give en god kompliment.
 2. 2
  Fokusere din kompliment på en måde, der giver anerkendelse til den person, der Roses. Komplimenter er alt om den anden persons gode egenskaber, så give kredit, hvor kredit er forfalden. For eksempel, "Du ser fabelagtig i denne trøje!" er bedre end, "Jeg kan lide, hvordan denne sweater ser på dig." Hvis du ønsker at virkelig gøre dem godt, så prøv at sige, "Du gør, at sweater se godt ud."
 3. 3
  Gør øjenkontakt og smil! Komplimenter er enormt positiv på egen hånd, så sørg giveren, at du mener, hvad du siger ved at sige det med tillid.
 4. 4
  Giv komplimenter på det rigtige sted og tid. For eksempel, hvis du komplimentere din ven, fordi middagen, han eller hun gjorde var lækker gøre denne lovprisning foran andre mennesker, mens du er alle samlet på bordet. Må ikke vente, indtil middagen er overstået, og du er alene at sige, at du nyder din måltid. Under vidner validerer kompliment og giver modtageren en følelse af respekt.