Wkadk

Sådan at elske andre

er mere end en følelse. Det er en holdning. Kærlighed er en handling. Kærlighed er et valg. Når du elsker, vil du opleve dybere og mere tilfredsstillende tilfredsstillelse i personlige relationer.

Steps

Sådan at elske andre. Forstørre din forståelse.
Sådan at elske andre. Forstørre din forståelse.
 1. 1
  Forstørre din forståelse. Din kan være for snæver. Kærlighed er mere end en god følelse eller romantik.
  Du siger måske, "Jeg elsker is. Jeg er forelsket i min kammerat. Jeg elsker min familie nok til arbejdskraft hver dag for at sørge for dem. Jeg medfølende over at såre folk, så jeg gør min del for at lindre lidelser og uretfærdighed i verden ".
  Du behøver ikke at blive enige med nogen til at handle med hensyn. Du behøver ikke at være tiltrukket af en person til at demonstrere en kærlig holdning.
 2. 2
  Juster vinklen på dit perspektiv. "Det handler ikke om dig." Kærlighed motiverer folk til at ofre sig for andre, ikke forventer nogen personlig fordel.. Kig efter andres behov, og derefter gøre din del for at opfylde deres behov.
 3. 3
  Finde kilden til kærlighed. Du kan elske noget, fordi det er en kilde til fornøjelse. Du kan føle hengivenhed til nogen, fordi du nyder hans eller hendes selskab. Sympati og medfølelse er grundlaget for kærlighed mod dem, der bor under vanskelige omstændigheder. Empati er et udgangspunkt for kærlighed, som du identificerer værdien af andre borgere i denne planet. Kærlighed kan begynde som et udtryk for personlig taknemmelighed for de velsignelser, du har modtaget, og din lyst til at dele disse velsignelser. Tro og åndelig hengivenhed er stærke kilder til kærlighed.
 4. 4
  Udtrykke din kærlighed. Find ord og handlinger af kærlighed, der er passende. Lær at tale ord af velsignelse snarere end kritik. Del dine ressourcer med en trængende person. Deltag i dit trosfællesskab. og med ingen skjulte motivation.
 5. 5
  Accepter skuffelse. Ikke alle vil returnere din kærlighed. Dette er ikke fiasko. Det er ikke dit mål at gøre verden elsker dig, men for at du skal elske verden.

Tips

 • Hvordan til at elske andre? Det er ikke det vigtigste spørgsmål. Sagen er den, skal du først elske dig selv. Loving andre er ligesom at elske dig selv. En, der er godt altid se hele verden til at være god.