Wkadk

Sådan farve dit hår uden din mor at kende

Har du altid ønsket at farve dit hår, men din mor vil ikke tillade det? Nogle gange, forældre forbyde ting, som er harmløse, men de virkelig kun ønsker din gode. Men de kan ikke forstå nogle gange. Hvis dette er tilfældet, skal du fortsætte med at læse denne artikel for nogle forslag, men hvis din kommer til at bruge en tone, der er meget anderledes på din naturlige farve holde sig væk fra din mor.

Steps

Sådan farve dit hår uden din mor at kende. Besøg en butik for at købe hårfarve.
Sådan farve dit hår uden din mor at kende. Besøg en butik for at købe hårfarve.
 1. 1
  Tjene nok penge til at råd til hårfarve. Indse, at din mor ikke kommer til at købe det for dig eller pitche uden at vide hvad du laver. Så prøv at gøre ekstra gøremål omkring huset eller få en deltidsstilling til opnåelse af hårfarve. Du kan også overveje at trække nogle penge fra din bankkonto, hvis du ved hvordan.
 2. 2
  Besøg en butik for at købe hårfarve. Enten gå til en butik, der sælger hårfarve, tage en bus, eller har en vens mor køre dig, hvis du ikke har et kørekort. Hvis du kun har en lille mængde af penge, måske bør du besøge flere butikker for at få den bedste deal. Også kigge efter kuponer i avisen, for de vil spare dig for et par dollars på det mest.
 3. 3
  Vælg farven på hårfarve, du gerne vil købe. Prøv at gøre det et par nuancer lysere eller mørkere. hvis du ønsker et mere naturligt look. Måske skulle du ikke få en fed farve, såsom pink eller rød, for det vil være mere synlig med din mor, hvis hun fanger dig off-vagt. Spørg rundt om mærket af hårfarve, for nogle mærker er kendt for at beskadige håret. Prøv at få en type, som du stadig kan bruge normal shampoo på.
 4. 4
  Bring hårfarve hjem. Skjule den i din skuffe, et skab, eller enhver anden sted, hvor du kender din mor vil ikke se. Hold det der, indtil du er klar til rent faktisk at gøre håret døende. Prøv at undgå at indstille hårfarve direkte under tunge genstande, for det kan forårsage nogen skade. Også undgå at sætte i nærheden af ​​vinduet eller vent, til ekstreme temperaturer kan medføre, at hårfarve at gøre underlige ting.
 5. 5
  Vælg et tidspunkt, hvor du ønsker at farve dit hår. Kald en ven, og spørge dem, hvis du kan komme til deres hus for at farve dit hår. Sørg for, at datoen er en dag, hvor begge familier ikke er optaget. Husk at ringe til flere venner, hvis den første, du ringer ikke vil lade dig komme forbi. Målet er at undgå at dø dit hår på dit eget hus, for det kan efterlade en lugt, som din mor vil sandsynligvis varsel.
 6. 6
  Gå til din vens hus på den valgte dato. Bring alle hår døende forsyninger med dig i en pose. Forklar din mor, før du forlader at du bare går over til en vens hus, hvis en grund er nødvendig. Din transportform gør ikke noget, for din mor ikke vil vide, vil du være på vej over til din vens hus for at farve dit hår.
 7. 7
  Farve dit hår ved at følge anvisningerne på kassen. Læse dem mindst tre gange, før du begynder, så du vil vide præcis, hvad de skal gøre. Få din ven hjælpe dig, hvis du har brug for lidt hjælp. Når du tror, ​​du er færdig, pakke dine materialer og hoved på hjemmebane. Men sørg for at sprøjte en air-freshener i badeværelset for din vens hus, og takker din ven for at tillade dig at komme over.
 8. 8
  Bær en hat eller tørklæde på hovedet. Lad ikke din mor se dit hår, når du vender hjem. Dække det op det på nogen måde er muligt. Prøv at undgå at din mor ved at gå ind i et andet rum og ikke taler til hende. Desuden kan du nødt til at skjule det fra søskende, hvis de er den type, der stikker på dig.

Tips

 • Ved første prøve vaskbart hårfarve og vise din mor, men ikke fortælle hende, at det er vaskbart, hvis hun er ok med det så farve det samme farve, hvis hun ikke fortælle hende det vaskbart hårfarve.
 • Du ønsker måske at starte med en midlertidig farvestof for at måle din mors reaktion. Hvis tingene ikke går over godt kan du bare vaske det ud.
 • Man kan også sige, at du og din ven legede rundt med dit hår, og du måtte vaske det, fordi det var så rodet. Men du ved et uheld brugt din vens mors midlertidige hårfarve som shampoo, fordi du ikke læse etiketten. Få din ven til at bakke dig op på dette, men sørg for din vens mor er ude af billedet.
 • Det er bedre bare at spørge din mor, hvis du kan farve dit hår - hun kan overraske dig, og sige ja! (Også huske på, at når du går på college, kan du gøre hvad du vil.)
 • Det kan hjælpe at farve dit hår langsomt. For eksempel, hvis du ønsker en brun hårfarve og har blond hår farve det en lidt mørkere blond, så kastaniebrun, og så videre hvert par uger. Påfør olie til dit hår, og fortæl din mor dette er grunden.
 • Som et alternativ til hatte og / eller tørklæder, investere i en jakke med hætte. Hvis nogen spørger, hvorfor du ofte iført din hætte, fortælle dem, at du er for nylig gangsta.
 • Få en række forskellige hatte / tørklæder, så du ikke altid at bære det samme.
 • Efter et stykke tid, kan du bare ønsker at fortælle din mor, du farvet dit hår. Forklar din mor, hvorfor du gjorde det, og prøv at lyde overbevisende.
 • Du bør spørge, før du dø dit hår. Ikke kun din beskadige hår, men bryde respekt din mor troede du havde for hende.
 • Overvej at få en paryk i en anden farve i stedet. De kan være en smule pebret (for en realistisk udseende én,), men de giver dig farveændringen uden det store engagement. Din mor kan være mere villig til at lade dig bære en paryk end at lade dig farve dit hår.

Advarsler

 • Tænk før dø dit hår. Der er ingen vej tilbage, efter at du sætter farve på!
 • ALTID følge anvisningerne og lave en allergi test som pr vejledningen.
 • Hvis dine forældre siger "dit hår ser lysere" siger, "jeg var udenfor og solen skal have bleget det ud (kun hvis det har været solrigt for de sidste par dage).
 • I stedet for at tage en kæmpe risiko med at dø dit hår, så prøv at sætte presset citronsaft på dit hår før du går ud på en solskinsdag.
 • Hårfarve kan brænde din hovedbund.
 • Desværre, men du kan ikke holde dette op for evigt. Hun vil finde ud af før eller senere. Forvent en enorm vilje> straf.

Ting du behøver

 • Hatte
 • Tørklæder
 • Hårfarve
 • En overbevisende historie for din mor
 • En vens hus til at gå til