Wkadk

Sådan gør dine egne highlights

Hvis du ikke har lyst til at bruge penge for at få dit hår fremhævet på salon, prøve at gøre det derhjemme. For en salon-kaliber look, købe din forsyninger fra en skønhed butik med et stort udvalg af farver til alle hårtyper. Læs videre for at få oplysninger om, hvordan du forbereder dit hår til at fremhæve, gøre jobbet som en professionel og giv dig selv periodiske touch-ups.

Steps

Sådan gør dine egne highlights. Finde ud af hvad fremhævning kit til at købe.
Sådan gør dine egne highlights. Finde ud af hvad fremhævning kit til at købe.

Kom klar til at fremhæve dit hår

 1. 1
  Finde ud af hvad fremhævning kit til at købe. Fremhævning kits er tilgængelige på de fleste købmænd, men du kan være bedre stillet gå til en skønhed butik, hvor du vil finde et større udvalg. Når du overvejer, hvilken type kit til at købe, er der flere faktorer at tage i betragtning:
  • Længden af ​​dit hår. Hvis du har kort eller mellemlang hår, bør det kit du køber indeholder en kasket, en krog og en pensel. Hvis du har længere hår, du har brug for et kit, der har applikatorer du kan bruge til at anvende højdepunkterne jævnt så langt ned dit hår som du gerne vil have dem til at gå.
  • Den type højdepunkter du ønsker. Hvis du bare vil nogle lys højdepunkter, intet også dramatisk, skal du vælge et kit, der kommer med en gummi fingerspids applikator, som du kan bruge til at anvende højdepunkter præcis hvor du vil have dem til at gå. For flere dramatiske højdepunkter, skal du have et kit med en pensel eller lang hår applikatorer.
  • Den farve, du ønsker, højdepunkterne at være. Hvis du vil have dine højdepunkter at se naturlig, skal du vælge en blond-farvet highlight et par nuancer lysere end din naturlige farve. Auburn højdepunkter er også et godt valg, især hvis du har mørkebrunt eller sort hår.
 2. 2
  Forbered dit hår til at fremhæve. Planlæg at fremhæve dit hår et par dage efter, du sidst vaskede det. Brug blegemiddel og farve på rent hår kan beskadige det, da de naturlige olier din hovedbund producerer for at beskytte håret er blevet vasket væk. Dit hår skal også være tør, når y ou begynder at fremhæve det.
 3. 3
  Opsæt din fremhæve station. Opsæt et arbejdsområde (helst dit badeværelse) i et rum med lyse belysning og hurtig adgang til vand. Sæt på en gammel t-shirt og har gamle håndklæder handy, hvis omstrejfende fremhæve løsning kommer på din hud.
  • Du ønsker måske at bære et par handsker for at undgå at få fremhæve løsning på dine hænder. Nogle pakker kommer med et par plastik handsker til dette formål.
  • Put væk elementer i dit badeværelse, som kan blive beskadiget af at fremhæve væske - det vil farve noget, det kommer i kontakt med.

Fremhævning dit hår

 1. 1
  Vælge, hvor at placere dine højdepunkter. Hætten, der kommer i fokus kits har bittesmå huller, hvorigennem du trækker hårstrå til at blive fremhævet. Hætten kan hjælpe dig med at sikre højdepunkterne er jævnt fordelt. Men hvis dit hår er for lang til at trække igennem hætten, eller du ønsker at få større kontrol over den fremhævede placering, kan du ikke ønsker at bruge det.
  • Hvis du bruger den fælles landbrugspolitik, sætte det på og tage et kig på, hvor højdepunkterne vil gå. Brug krogen, der fulgte med din kit til at trække små sektioner af hår gennem hullerne i hætten. Du behøver ikke at bruge alle forudsat hul; bare trække igennem så meget hår, som du ønsker.
  • Hvis du har langt hår, se på dig selv i spejlet og afgøre, hvilke dele af hår, du vil fremhæve. Brug små clips eller Bobby stifter til § delene off dit hår, du ønsker at fremhæve.
 2. 2
  Påfør highlighter. Arbejde i henhold til de instruktioner, der følger med din fremhæve kit, fløde og pulvere blandes til at skabe den fremhæve løsning. Brug applikatoren pensel til at anvende fremhæve opløsning. Sørg hver streng får en jævn belægning af highlighter. Arbejde fra front til bagsiden, så de forreste dele af hår, som naturligt ville være lysere, har mere tid til at lysne, mens du arbejder dig vej tilbage.
  • Hvis du har kort eller mellemlang hår, anvende fremhæve løsning på de tråde, som du trukket gennem den fælles landbrugspolitik.
  • Hvis du har længere hår, brug strimler af aluminiumsfolie at holde hårstrå du fremhæve adskilt fra resten af ​​dit hår. Placer en stribe under den del af dit hår, du fremhæve, bruge den specielle applikator at male fremhæve løsning ned på længden af ​​håret, fra rødderne til spidsen. Lad aluminiumslisten på plads, mens highlighter virker.
 3. 3
  Dæk dit hoved med en klar hætte. Sættet bør have givet et klart plastiklåg, der ligner en badehætte, for at beskytte dit hår, mens highlighter virker. Placer den i på dit hoved og lad highlighter sidde i håret i ca 20 minutter, eller så længe instruktionerne tilstand du skal lade det i.
  • Jo længere du lader den løsning i håret, desto lysere dine højdepunkter vil være.
  • Vær omhyggelig med ikke at efterlade den løsning i håret for længe. Den er lavet af stærke kemikalier, som kan skade dit hår, hvis du ikke er forsigtig.
 4. 4
  Skyl dit hår. Fjern plastik badehætte og bruge cremen følger med sættet for at skylle ud af din fremhævet hår, og sørg for hele opløsningen er helt vasket ud. Bagefter fjerne hætten med huller og bruge shampoo og balsam beregnet til farvet hår at vaske og tilstand dit hår som normalt.
  • Sørg for at bruge cremen til at skylle ud highlighter før blanding dit fremhævet hår med resten af ​​dit hår. Hvis du har brugt aluminium strips, vaskes hver streng separat med fløde, så shampoo dit hele hovedet.
  • Brug shampoo og balsam lavet til farvet hår hjælper med at forhindre dit hår tørrer ud.

Berøring dine højdepunkter

 1. 1
  Køb en touch-up kit. Når dine højdepunkter begynder at vokse, skal du bruge en touch-up kit af samme farve til at lyse op dine rødder. Touch-up kits kommer med gummi fingerspids applikatorer, der gør det nemt at anvende en lidt highlighter opløsning direkte til dine rødder. Følg anvisningerne, og sørg for ikke at lade løsningen i for lang tid.
 2. 2
  Brug en naturlig fremhæve teknik. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på mere farvestof, overveje at bruge en naturlig teknik. Find et af følgende husholdningsartikler og anvende det til dit hår:
  • Citronsaft. Hvis du har blond højdepunkter, blot blande halv citronsaft, halvt vand i en sprayflaske og spray det på dine rødder. Gå udenfor i solen i omkring en halv time, og strålerne med at reagere med saft til at lyse op dit hår. Vask det ud, når du kommer tilbage indenfor.
  • Kamille. Hvis du har blond højdepunkter og ønsker en subtil lettelse effekt, gøre nogle kamille te og bruge en applikator pensel til at anvende det til dine rødder. Efterlad det i for ca 30 minutter, derefter skylles håret og vaske og tilstand som sædvanlig.
  • Kanel arbejder for at øge røde eller rødbrun højdepunkter. Lav en pasta med kanel og vand og anvende det til dine rødder. Lad det i 30 minutter, derefter skylles det væk og vaske og tilstand dit hår som normalt.

Tips

 • Hvis du ikke er sikker på, hvordan dit hår vil se ud med en bestemt type højdepunkt, lave en streng test, før de giver dig selv en fuld leder af højdepunkter.

Advarsler

 • Må ikke fremhæve dit hår oftere end hver seks uger, eller du kan medføre skader og hår knækker.