Wkadk

Sådan dreadlock enhver hårtype uden produkter

En kort guide til Dreadlock enhver hårtype, kaukasisk eller Afro, uden brug af produkterne.

Steps

Sådan dreadlock enhver hårtype uden produkter. Sørg for at dit hår er 3 gange så længe du ønsker det.
Sådan dreadlock enhver hårtype uden produkter. Sørg for at dit hår er 3 gange så længe du ønsker det.
 1. 1
  Sørg for at dit hår er 3 gange så længe du ønsker det. I løbet af dit første år eller to for at have dreadlocks, vil de skrumpe betydeligt. Dette er anderledes for alle. Det kan ende med at gøre dit hår halvdelen af ​​sin længde, så har nogle længde til overs.:)
 2. 2
  Fletning hår du ønsker at Dreadlock meget stramt i store fletninger, hver af de tre strenge, der anvendes i fletning skal være omtrent på størrelse du ønsker dine dreadlocks at være, så for eksempel, hvis du ønsker 1-tomme i diameter dreadlocks, fletning sammen tre 1-tommer tråde. Efterlad det i for 1-2 uger.
 3. 3
  I løbet af denne periode på to uger, vaske dit hår ofte, men ikke betingelse det. Hvor ofte du vasker, vil afhænge af din hudtype. Hvis du har en fedtet hovedbund, vaske dit hår hver anden dag eller deromkring. Skyl det så ofte som du vil. Bare ikke i løbet af tørre din hovedbund gennem overdreven vask, det er usundt for dit hår.
 4. 4
  Efter to ugers uddannelse dit hår igennem vaske det og tvinge det ind stramme krøller, bør fletninger fjernes.
 5. 5
  Ved hjælp af en metal kam, "back-kam" hver streng mod hovedbunden, indtil det er drillet op i en fluffy kugle, og træk derefter håret væk fra hovedbunden med fingrene og back-kam det igen. Du skal ende op med en komprimeret, stram dreadlock med en lille smule af 'undreaded' hår på spidsen.
 6. 6
  Gør dette til hver og fletning streng indtil alt hår, du ønsker, er dreadlocked.
 7. 7
  Efter dette, har nogen give dig en hovedbundsmassage, som dine hårsække vil definitivt såre efter alle de back-kæmning.
 8. 8
  Efter dette, kan du bruge en nål eller en hæklenål til at tage løse hår stikker ud af dine dreadlocks og sy / hækle det i back-kæmmede del. Du kan alternativt (og uden hovedpine af at lære denne teknik) bare lade dine tips være, og afskære dem, når dine dreadlocks har modnet.
 9. 9
  Når du har besluttet, hvad de skal gøre med dine tips, er dine dreadlocks gjort. Det er den eneste sikre nøglen til at have hurtigt modning dreadlocks, renholdelse af ens hovedbund. Husk, at dreadlocks bør regelmæssigt holdes adskilt fra hinanden og palm-rullede. Ikke at gøre dette vil resultere i en stor masse af hår og flade dreads.

Tips

 • Wax er på ingen måde nødvendig og hjælper ikke med låse-processen. Hvis du skal bruge voks, brug kvalitet voks og bruge det meget sparsomt. Hvilken voks vil gøre, er at gøre dine dreadlocks ser pænere ved at holde kruset hår, men denne hindrer processen med dreadlocks modning og vil forblive inde i dine DREADS. Der er ikke nogen effektiv metode til at få den voks ud af din dreads når du har det der (Selvom iblødsætning dine dreads i meget varmt vand kan hjælpe smelte voks ud).
 • Må ikke være bange! Leg med dine dreadlocks ofte ved at rulle dem mellem dine håndflader og fingre. Dette vil texturize hår på ydersiderne, så det lettere bliver "suget ind" som dit hår vokser. Det er også noget at gøre på kedelige dage. Må dog ikke overdrevent gnide dit hår mod din hovedbund, da det kun vil bryde hårsækkene og irritere din hovedbund.
 • Må ikke vaske dit hår for meget. Din hovedbund behov naturlige olier til at forblive beskyttet, så jo mere du vasker dit hår, jo mere olie, det vil generere. Når dread-låst, vask dit hår en gang om ugen er en god vej at gå, hvis det bliver fedtet deroppe. Ellers kan du bare skyl dit hår, når du har lyst til det.
 • Mens back-kæmning, kan du tilføje mere tekstur til håret ved at klemme citronsaft på sektionen og lade det tørre. Citrus affedter håret og beskadige det meget lidt på ydersiden, hvilket vil gøre det mere struktureret.
 • Overdreven brug af produkterne på låst hår kan forårsage ophobning af rester og dette, såvel som miljømæssige faktorer kan forårsage låse til at lugte. Den bedste måde at reducere oprustning og rense modne låse er at vaske med varmt vand. Tøroffset sæbe er stærkt anbefales til nyere låse som en måde at reducere oprustning og lugt.
 • Brug en rest-fri shampoo. Nogle "normale" shampoo har kemikalier, der vil forblive på din hovedbund hindre frygter proces. Gå online for at finde særlige shampoo til dreadlocks. De kan være nyttige, når du starter eller opretholde dreadlocks.

Advarsler

 • Folk vil dømme dig for dit hår, være forberedt på at det berører være en del af dit liv, hvis det ikke var før (Folk har en tendens til at associere dreadlocks med hippier, snavs, laid-back og andre kultur, som anses unormalt at nogle kulturer dag. Folk vil dømme baseret på misforståelse af dreads og andre antagelser).
 • Denne metode er ikke for afro-teksturerede hår. Vask dit hår hver dag, vil tørre det ud. Backcombing vil rippe dit hår ud. Du kan finde en troværdig vejledning, hvis du er sort. Hvis du ikke er sorte, er du velkommen til at bruge denne metode. Titlen er misvisende!
 • Dreadlocks stamme din hovedbund, som de bliver ældre og bliver tungere. Små børn eller mennesker med følsomme hovedbund skal styre uden om dreadlocks, medmindre de er cool med smerte.
 • Dreadlocks kræver dedikation. Efter en vis mængde tid, vil det være næsten umuligt at kam dreadlocks, men det tager omkring et år og en halv for de fleste mennesker. Det sagt, er der produkter til rådighed online, som garanterer at fjerne eventuelle dreadlocks i alle aldre.