Wkadk

Hvordan man kaster en kniv uden at det spinning

Hvis du læser dette, har du sikkert allerede ved, hvordan man kaster en kniv allerede. Eller er du bare interesseret og tænker kniv kaste er cool. To metoder til at smide en kniv uden centrifugering det er Modificeret Hammer Grip og Pinch Grip.

Steps

Hvordan man kaster en kniv uden at det spinning. Hold din kniv i håndtaget, og i din næve, du meget gerne den måde ville holde en hammer (deraf navnet).
Hvordan man kaster en kniv uden at det spinning. Hold din kniv i håndtaget, og i din næve, du meget gerne den måde ville holde en hammer (deraf navnet).

Modificeret hammer grip

 1. 1
  Hold din kniv i håndtaget, og i din næve, du meget gerne den måde ville holde en hammer (deraf navnet). Men (dette er "modificeret" del), så du tager din pegefinger og lægge den langs ryggen af ​​kniven (øverste kant). Det ser nu ud som om du peger fingeren.
 2. 2
  Hold din arm foran dig, men med din albue bøjet i en 90 graders vinkel med pegefingeren pegende mod himlen.
 3. 3
  Medbring din hånd op og tilbage, så den klikker lige ud på dit mål, roterende din hånd, så pegefingeren peger på målet. Hvis det drejer sig fremad, så prøv svippede fingeren ned lige på det punkt, når du er ved at frigive. Dette kan forhindre fremdriften fra at gøre kniven spin. Hvis det spinder baglæns, mindske den kraft af svirp.

Den "pinch" grip

 1. 1
  I dette greb, bruge din midterste finger for at finde balancepunktet på kniven (tyngdepunktet).
 2. 2
  Knib bladet på balancepunktet mellem tommel-og langfinger, og lægge dit pegefinger på ryggen af kniven.
 3. 3
  Medbring din arm ud med din overarm i en 90 graders vinkel til din krop, din hånd bringes tæt på øret, og pegefinger står bag dig.
 4. 4
  Medbring din hånd ud og ned, mens du holder kniven løst. Kniven skulle flyve ud af din hånd, og lige til dit mål.

Tips

 • Grunden til disse teknikker arbejde er tommelfinger, eller, i tilfælde af "klemme" greb, markøren finger. Kniven, når kastet, roterer omkring kniven tyngdepunkt. Fingrene på rygsøjlen modvirke rotation af bladet og give det en lige flyvning til målet.

Advarsler

 • Vær forberedt på kniven til at hoppe tilbage på dig (eller dem stående i nærheden af ​​dig). Brug de samme forholdsregler som du ville gøre for skydevåben.
 • Kast dine knive på et bestyrelsesmøde, helst en tyk én. ikke smide dem på siden af huset. Dette vil beskadige kniven og koste dig en kniv til at kaste.
 • Også bruge almindelig sund fornuft. Smid ikke knive på nogen, uanset hvor irriterende de er.
 • Brug din sunde fornuft (igen) og ikke bringe dem i en taske / rygsæk / kuffert, der muligvis vil blive kontrolleret af en offentlig embedsmand (f.eks lufthavnens gate sikkerhed) for dine knive vil blive konfiskeret.
 • Dette kniv kaste. Husk det! Du kaster en lille, muligvis skarp, i det mindste noget med et punkt på noget! Udvis forsigtighed.

Ting du behøver

 • Kaste kniv (Længere håndtere for Modified Hammer grip).
 • board (mål)