Wkadk

Sådan at holde varmen efter brusebad i vinteren

Har du gruer slutningen af ​​din varmt brusebad, fordi du ved, du vil være frysning, når du åbner døren / forhænget? Må ikke bekymre dig, fordi her er nogle nyttige trin for dig at følge, så du kan nyde din brusere på kolde dage.

Steps

Sådan at holde varmen efter brusebad i vinteren. Sørg for, at varmt vand er tændt.
Sådan at holde varmen efter brusebad i vinteren. Sørg for, at varmt vand er tændt.

Damp og håndklæder

 1. 1
  Sørg for, at varmt vand er tændt. Du ønsker ikke at træde ind i et brusebad, som jets iskolde vand over dig.
 2. 2
  Tag både hår håndklæde og krop håndklæde ind i dit badeværelse og hænge dem over døren til brusekabine eller curtain jernbane. Hvis du lader dem udenfor bruseren, bliver du nødt til at åbne døren til adgang til dem, og den kolde luft udefra bruseren vil fryse dig!
 3. 3
  Har dit brusebad og vaske dit hår. Mens du kan nyde varme vand mere, den udtørrer din hud.
 4. 4
  Der vil være masser af damp når du er færdig. Dette vil holde dig varm. Tag dit hår håndklæde ned fra skinnen og presse vandet fra dit hår. Drape håndklæde over hovedet. Dette vil holde enhver varme, der kunne slippe fra dit hoved, fanget tæt på din krop stadig.
 5. 5
  Svøb dig i din håndklæde før at træde ud af bruseren.

Gradvis afkøling

 1. 1
  Tag en dejlig varmt brusebad, som du normalt ville.
 2. 2
  Efterlad varme håndklæder uden for bruseren.
 3. 3
  Et par minutter før du kommer ud, drej langsomt vandet ned, så det er køligere.
 4. 4
  Når du kommer ned at vandet er køligt / lunkent, men ikke varmt eller koldt, at komme ud og træde ind i kulden vil være meget mindre af et chok.

Vand så varmt som du kan holde det

 1. 1
  Nær slutningen af dit brusebad slå vandet op, så det er rigtig varmt, være forsigtig med ikke at brænde dig selv, men gør det varmt nok, så du ønsker det skal være koldt. Varmen vil forblive med dig længe nok til hurtigt håndklæde tørre og komme ind tøjet eller PJs.

Is i en kop

 1. 1
  Før dit brusebad, bringe en halvfuld kop is.
 2. 2
  Begynder at sutte på nogle få terninger af is et par minutter, før dit brusebad er ovre. Dette vil gøre din "indvolde" føler køligere, så din hjerne er narret til at tro, at i sammenligning med det udendørs miljø, er du varmere end du egentlig er.

Dør på klem

 1. 1
  Lige før at komme ud af bruseren, åbne døren til brusebad. Du vil føle en lille chill, men når du kommer ud af bruseren, at du næsten mærke kulden. En anden måde at gøre dette på er at lade døren stå på klem under hele bruser - dette vil udjævne temperaturen for dig både i og ud af bruseren.
  • Denne metode kan dampen op på badeværelset hurtigt, hvis du ikke har en god ventilation system.

Tips

 • Sørg for at du er tørre, før du ud af bruseren. Ellers vand på din hud vil fordampe, tage din kropsvarme væk med det.
 • Drape dit tøj over en radiator i et par minutter for at varme dem. Vær sikker på at holde øje med dem, eller de kan brænde.
 • Dine håndklæder skal være varmt og tørt før brug. Prøv at sætte dem i tørretumbleren lige før du bruser, men vær opmærksom på at dette er miljømæssigt uvenlig fordi tørretumblere er ekstremt høj i strømforbruget.
 • Spray ned på indersiden af ​​shower curtain med en håndholdt bruser dyse ved hjælp af meget varme eller varmt vand. Så vil det ikke være kold, hvis du børste op imod det.
 • Tilføj en radiator på en sikker måde og få døren lukket for at holde badeværelset som en sauna.
 • Seal bruseforhænget til vægge og bund for at stoppe kold luft lækker ind i bruseren.
 • Prøv at tilslutte afløbet, mens du brusebad. Det holder dine fødder varme, mindst. Flip afløbet åbne, når du tænder for vandet, og du vil have masser af tid til at tørre af med varme fødder.
 • Som et alternativ, kan ikke arbejde for alle, se op en Google artikel, der beskriver hvordan man kan tilpasse dig selv til kulden. Det kan være et problem, der løser sig selv! Hav lidt mod!
 • Undgå at holde vandet virkelig varmt hele tiden, slå den ned nær slutningen.
 • Prøv at sætte en isterning i munden. Dette vil bidrage til at mindske chokket over den kolde luft.
 • Prøv at sætte dit tøj på i en varm dampende badeværelse.