Wkadk

Sådan at affinde med at være transkønnethed som en teenager

At være transseksuelle er smuk, men det kan være svært. Lær så meget du kan om, hvad andre transkønnede er op til kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der foregår i dit eget.

Steps

Sådan at affinde med at være transkønnethed som en teenager. Erkend, at du ikke er alene.
Sådan at affinde med at være transkønnethed som en teenager. Erkend, at du ikke er alene.
 1. 1
  Acceptere det. Baseret på erfaring, du har sikkert kendt til din kønsidentitet, da du var ung: kvinde, mand, eller måske ikke inden for køn binære overhovedet. Du ved, hvad din kønsidentitet er bedre end nogen anden. Lad ikke nogen fortælle dig, at du ikke er transkønnede, eller at det er bare en fase.
 2. 2
  Erkend, at du ikke er alene. Ligegyldigt hvor du er, kan du finde andre transkønnede. Ring efter en LGBT center, interesseorganisation eller. Hvis du ikke kan finde en, og det føles sikkert, så spørg rundt. Masser af forskellige steder kan have ideer om, hvor du kan få support.
 3. 3
  Læs. Tjek bøger fra biblioteket. Jamison Green, Kate Bornstein, Leslie Feinberg, Mattilda og Louis Sullivan har skrevet nogle gode bøger, der er virkelig informativ. Find ud af alt, hvad du kan.
 4. 4
  Fortæl nogen, hvis du er sikker på det vil være sikker. Må ikke skjule det, det føles som en kæmpe vægt på dine skuldre, og det gør ondt. til en person, som du ville stole på med dit liv. Skriv en eller forhånd, medmindre din hukommelse er meget god. Gå videre og, hvis du har brug for.
 5. 5
  Vær dig selv. Må ikke skamme dig over at være, hvem du er. Hvis overgangen er, hvad du ønsker at gøre - at gøre det.
 6. 6
  Seek ressourcer. Hvis der er en transgender support center eller gruppe i dit område, overveje at gå til det - mange har anonyme hjælpe linjer, du kan ringe til, hvis du har spørgsmål og ikke føler sig behageligt at gå i person. Hvis du kan, møde nogen, der er allerede brugt tid spørgsmålstegn ved deres og er længere henne i overgangen processen, end du er kan være ekstremt nyttigt. Hvis der er noget i dit område, der er online support grupper, der kan give, rådgivning og et lyttende øre.
 7. 7
  Skriv. Hæld ud af dine følelser i et tidsskrift, skrive hjerte, og generelt, med fingrene råber.
 8. 8
  Besøg en. Drøfte dette med en læge, der har erfaring på dette område. Hvis lægen ikke tror dig, eller tage dig alvorligt, skal du gå til en anden. Lad ikke en uvidende sundhedspersonale spørgsmål din identitet.
 9. 9
  Lær om hormoner og andre aspekter af fysisk overgang, og sørg for, at dette er hvad du vil gøre.

Tips

 • Der er mere at være transseksuelle end skifter, og mere til at skiftes end den medicinske proces. Må ikke miste overblikket over, hvem du er, fordi folk fortæller dig, at du har brug for at se en læge.
 • Du er ikke alene. Der er folk derude som dig, som har været igennem mange af de samme ting (selvom alles erfaring er unik.) Du er ikke en freak.
 • Spar penge. Overgang kan være meget dyrt.
 • Lad det ikke definere dig som person. Lov du vil dog, når du vil, bare vide hvornår man skal være smart. Hvis du gemmer i en skal, vil det bare overvælde dig meget mere.
 • Seksuel orientering er ikke køn. Følelse som du er nogen af ​​de "andre" køn betyder ikke, at du er nødt til at føle sig som en "straight" person af dette køn. Men lesbisk / bøsse / biseksuel organisationer har ofte ressourcer til transkønnede personer, og kan være værd at tjekke ud.
 • Alle er forskellige. Ikke alle transgender person transseksuel. Hormoner og er ikke for alle. Nogle mennesker er glade simpelthen dressing i en mere maskulin / feminin måde nogle mennesker ikke føler sig trygge i deres organer, indtil de har kirurgi. Kun du ved, hvad der er rigtigt for dig, men en god terapeut, eller kan hjælpe dig med at arbejde ting ud.

Advarsler

 • Må være forsigtig med hvem du forbinder. Der er hadefulde mennesker derude, der kan forårsage skade på dig. Fortsat at støtte venner tæt på alle tidspunkter.
 • Hvis du kan, er det vigtigt, at du taler med nogen (en transseksuelle kyndig terapeut eller rådgiver), og afgøre, om du har brug for at overgangen til det modsatte køn, før puberteten fuldender omdanne din krop til en voksen mand eller kvinde. Med passende hormoner og hormon-blokkere, taget hurtigt nok kan du udfylde det modsatte køns puberteten og være 100% acceptabel og leve et normalt liv som dit ønskede køn. Det betyder ikke, selvfølgelig, at man ikke kan overgang længere, når du er post-pubertet. Nogle mennesker overgang i alderdommen og stadig opnå 100% passerer. Men jo tidligere du starter jo nemmere er det.
 • Må ikke få hormoner uden en (undtagen hvis det er absolut umuligt). Der er masser af fordele ved at få hormoner via en læge, og mange læger bruger nye standarder, der gør hormoner mere tilgængelige.