Wkadk

Hvordan til at tjene penge, når du er for ung til at få et job

Hvis du har brug for penge, men du er for ung til at få et job, skal du oprette dit eget arbejde, vil denne artikel hjælpe dig ud.

Steps

Hvordan til at tjene penge, når du er for ung til at få et job. Identificer dine færdigheder og evner.
Hvordan til at tjene penge, når du er for ung til at få et job. Identificer dine færdigheder og evner.
 1. 1
  Identificer dine færdigheder og evner. Hvad kan du gøre, at nogen vil betale dig for at gøre. Kan du gøre yard-arbejde? Walk hunde? Babysitte? Foretag og sælge ting? Genbrug papir og metal elementer? Computer ting? Der er mange ting, du kan tilbyde andre, hvis du tror hårdt om det. Lav en liste, skrive ned alle muligheder.
 2. 2
  Rediger din liste. Der er nogle ting, der vil være mere rentable end andre. Skrab de dem, der vil tage for lang tid at generere de penge, du har brug for.
 3. 3
  Strege de job, du bliver nødt til at købe en masse udstyr og værktøjer til. De job, du ønsker, er dem, du kan arbejde med de værktøjer, du ejer eller kan låne.
 4. 4
  Bestem, hvor meget tid du kan give til virksomheden. Du gør ingen noget godt, hvis du lader skolearbejde eller dit helbred lider. Smid nogen ting på listen, der tager for meget tid væk fra de andre vigtige områder af dit liv.
 5. 5
  Ligesom dem af os, der har været i lignende situationer, har du sikkert indsnævret dit valg ned til en form for service, som babysitning, værftet arbejde, eller sælge noget. Vælg en og lad os komme til at arbejde. Først, hvor meget vil du oplader? Prøv at opkræve så meget som du kan, men behøver ikke byde dig ud af markedet. Hvis udsigten er usikker på din pris, så lad ham vide, hvordan du giver mere end du er betaling for. Gør din pris synes som et godt køb. Hvis du kan få 10€.00/hour det vil tage lidt mindre end 43 timer i løbet af den næste måned for at være lig med 225€ 0,00. Det betyder 10 timer / uge. 5€.00/hour = 15 timer / uge. Tilføj et par timer om ugen i efterforskning, der fører til det næste trin:
 6. 6
  Annoncer. Indlæg flyers, spørg familiemedlemmer til business etc. Spørg dine venner til at hjælpe dig. Lad så mange mennesker som du kan vide om din tjeneste. Sørg for at dine potentielle kunder ved, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvordan du kan kontakte dig.
 7. 7
  Når man taler med nogen, der måske lader dig arbejde for dem, ikke fortælle dem, hvorfor du har brug for penge, de vil ikke pleje. I hvert fald ikke før de får at vide dig. I stedet fortælle dem, hvordan du vil gøre deres liv lettere eller bedre ved at ansætte dig. For eksempel, er du ikke tilbyder at rive blade, du sælger mindre arbejde for dem og en smuk gård.
 8. 8
  Hvis de ansætte dig, gøre lidt mere, end de spørger. Bare lidt noget ekstra, ligesom tilbyder at tage papirkurven på gaden, gratis.
 9. 9
  Hvis du ser en ekstra job, du kan gøre for din kunde, spørge, om de ville være villige til at ansætte dig til det, så godt. Også, glem ikke at spørge, om du kan komme tilbage i næste uge. Det er meget nemmere at komme tilbage til en glad kunde, end at finde en ny. Hvis kunden er glad, så bede om en henvisning. Også spørge, om de ville arrangere et møde for dig.
 10. 10
  Planlæg din tid, og arbejde din plan. Hvis du siger, du kommer til at arbejde fem timer på lørdag, men kun har arbejde nok i tre timer, banke på døre eller sende flyers til de to andre. En butik vil ikke lukke tidligt bare fordi ingen er shopping ret dengang.

Tips

 • Foretage rimelige priser, fordi ingen vil have din tjeneste, hvis dine priser var for høje!

Advarsler

 • Også være venlig og ærlig for alle. Ingen kan lide en uforskammet sælger!
 • Og kun hjælpe mennesker, som du kan stole på at blive sikker
 • Sørg for at du altid fortælle dine forældre, før du prøver og sælge ting.
 • Arbejd sikkert! Brug sikkerhedsudstyr!
 • Nogle job kræver gå fra dør til dør for at nogen, du ikke kender dit nabolag. Det er ikke en god idé, uden en betroet voksen sørge for du er sikker.