Wkadk

Hvordan til at leve et liv i cølibat

Uanset om du er på vej ind præstedømmet eller gør det af personlige årsager, kan de resterende cølibat være en vanskelig ting at gøre. Med disse anvisninger og støtte fra dem omkring dig (og måske en guide fra ovenfor), kan du føre en liv i cølibat. Tage et løfte til et liv i cølibat er meget udfordrende, og det er ikke et nemt valg at gøre, hvis dem, der er tæt på at du ikke er støttende. Der er fordele til et liv i cølibat. Hvis du finder interessante ting at gøre, kan du undgå fristelsen til at bryde din løfte.

Steps

Hvordan til at leve et liv i cølibat. Sørg det er noget du er meget seriøs omkring.
Hvordan til at leve et liv i cølibat. Sørg det er noget du er meget seriøs omkring.
 1. 1
  Sørg det er noget du er meget seriøs omkring. Det kan være en stor ting, hvis du gør det for de rigtige grunde.
 2. 2
  Find en ven eller mentor, der har været igennem denne periode i livet og stille spørgsmål om hans eller hendes grund til at gøre deres valg.
 3. 3
  Undgå at lytte til andres følelser omkring din beslutning, hvis de ikke er enig med din. Det er dit valg og din alene. I stedet tale med venner og folk, der ikke vil dømme dig, eller dette valg du har foretaget.
 4. 4
  Bliv involveret i forskellige hobbyer, bedre ikke at være omkring mange mennesker, du kan være seksuelt tiltrukket af et stykke tid, hvis det kan undgås. Du kan blive involveret med nogle mere åndelige eller personlige aktiviteter i stedet.
 5. 5
  Prøv at finde mennesker, som du tror vil forstå dig og dine valg. At gøre dette alene kan være meget udfordrende. Fortæl dem, at du har brug for nogle moralsk støtte.
 6. 6
  Undgå fristelsen, især i starten af denne livsstil. Må ikke sætte dig selv i situationer, der kan føre til seksuel aktivitet, såsom tæt kvartaler med en person af det attraktive sex. Må ikke bruge tid alene og afsondret sammen, medmindre du virkelig vide, at du kan styre af dig selv i den situation. Du kan stadig være intime og tæt med dem, så længe du er i kontrol. (Det hjælper også for dem at kende dine Vidnesbyrd med denne livsstil)
 7. 7
  Det er en kendsgerning, at efter en vis mængde af tid, at hvis man ikke minde dig selv om, hvad du mangler seksuelt, vil du stoppe følelse stærk drifter. Men dette kan være svært, hvis du jævnligt deltage i ser social underholdning som film, tv-shows, og mange annoncer og reklamer, der hele tiden viser hormonelt og / eller seksuelt førte relationer. Lær at ignorere disse, de er samfundets normer, ikke din.
 8. 8
  For det meste, fortsætte med at holde noget om seksuel romantik eller hormon induceret relationer væk fra din vision. Lav en liste over alt, hvad du har ønsket at gøre. Du behøver ikke have en kammerat holder dig tilbage, så tager den tur eller skrive den roman.
 9. 9
  At gøre tingene alene vil hjælpe dig med at vokse og udfordre dig selv om, hvorfor du ønskede at blive cølibat i første omgang. Self empowerment er en kraftfuld ting, når de anvendes ydmygt.
 10. 10
  Hvis religion er en del af din beslutning om at blive cølibat, læse Bibelen eller anden religiøs bog for vejledning og styrke. Drej til din præst eller religiøst samfund i tider med svaghed og behov.
 11. 11
  Cølibat kan praktiseres i et forhold, hvis begge er enige.
 12. 12
  Du kan derefter begge være hinandens styrke, og lære noget sammen som et instrument, der vil holde sindet travlt.
 13. 13
  Glæden ved at lære og fokusere mere på at engagere sig i andre aktiviteter i livet vil bidrage til at besætte dit sind. Det vil også trætte dig ud og gøre dig sove godt.
 14. 14
  Cølibat siges at være en fantastisk måde at forbedre mentale kræfter og koncentration.
 15. 15
  Cølibat giver et romantisk forhold til at vokse og udvikle ømhed, modenhed, og selv-give. Sand kærlighed tager lang tid, og opholder sig væk fra sex gør forholdet mere stabil, ikke mindre. En mand er imponeret over en kvindes sød og blid "Nej", hvis han har skubbet hende. Det øger hans respekt og tillid til hende. Det gør ham ønsker at være en bedre mand, selv om han har været en spiller i fortiden. Den dejlige erotiske spænding er begyndelsen på legendariske kærlighedshistorier, der gør for gode ægteskaber.
 16. 16
  Forstå, hvorfor du ønsker at tage denne løfte, før du gør det. Der er mange grunde til, at folk tager dette løfte. Den mest almindelige er at undgå seksuelt overførte sygdomme, og til at engagere sig i intense studier som cølibat frigør en enorm mængde af tid fra din tidsplan. Det vil spare dig nogle penge også, især på en studerende budget.
 17. 17
  Meditere på denne beslutning og ikke være udslæt om det. Dette er en livslang forpligtelse, som du er ved at lave.
 18. 18
  Vær sikker på at fortælle alle omkring dig, at du tager et løfte om cølibat. Det er meget vigtigt at fortælle dem, der er tættest på dig om din beslutning og overtale dem til at støtte dig hvert skridt på vejen.
 19. 19
  Undgå fristelsen og koncentrere sig om andre vigtige ting. For at holde op det engagement, gå tilbage til skolen, få en ny hobby, eller købe et kæledyr. Hold dig så travlt som muligt.
 20. 20
  Altid revurdere dine løfter hver fire til seks måneder for at sikre, at du ønsker at fortsætte med at gøre dette. Hvis du har besluttet, at du ikke ønsker at leve denne livsstil længere, så gå videre og gøre, hvad du ønsker.

Tips

 • Hold dig så travlt som muligt
 • Do. Lov. Frivillige. Hjælpe samfundet, hjælpe dine venner, kan du besøge dine forældre. Udover at holde dig travlt, vil det rydde din sjæl uønskede tanker.
 • Hvis du fejler, hvis du er bange for fiasko, hvis du finder det svært - ikke blive afskrækket. Lær at tilgive dig selv. Du er en aspirant, en studerende. Det er tilladt at fejle så mange gange som nødvendigt, så længe du ikke giver op på, hvad du føler er rigtigt for dig. Hvis du tror på Gud, vil han tilgive dig, hvis ikke er stærke nok, så længe du holder din tro.
 • Kost: Visse typer af fødevarer som kød, chokolade, kaffe og te inducere dyriske instinkter, mens frugt, grøntsager, nødder, ris, mejeriprodukter er nemme at fordøje og holde krop og sind fokuseret. I sin selvbiografi Gandhi erklærede, at kosten havde stor indflydelse på hans løfte om Brahmacharya (cølibat).
 • Forblive sunde og pasform. Øvelse med din partner, venner eller alene.
 • Bare fordi du ikke er dating, betyder ikke, du skal ikke se godt ud.
 • Motion tager tid og koncentration. Det gør du føler dig godt bagefter.
 • Fortsæt med at passe på dig selv med grooming og godt matchede tøj, og du vil føle sig godt.
 • Bare fordi du ikke ønsker at engagere sig i seksuelle aktiviteter betyder ikke, du kan ikke have intime og tætte relationer med mennesker, du måske være seksuelt tiltrukket dog være forsigtig med din egen kontrol, og sørg for de ved, at du ikke ønsker sex.
 • Øve yoga som en del af din rutine kan hjælpe en masse, enten af ​​dig selv eller i en gruppe. Hvis du ikke bange for fristelsen, deltage i en gruppe. I de fleste tilfælde er der ringe samspil mellem de studerende, og du behøver ikke kigge på andre.
 • Traveling er en måde at leve et liv i cølibat
 • Altid huske, at livet handler om lovgivning, og at hver sundt forhold og kontaktoplysninger brug for en dosis af empati og opmærksomhed - kvaliteter, som risikerer at forsvinde i det omfang, opfordrer fordrejer vores fantasi.
 • Yoga udforsker bølger, der påvirker sindet. Disse bølger er dem, der vil forsøge at bære dig væk fra cølibat. Du kan lære at kontrollere disse bølger på mange måder, men vigtigst er at være opmærksom på dit humør, og hvad der påvirker dem. Her er nogle yogi tips:
 • Når erfarne nok, kan du faktisk mere frit engagere folk, du er seksuelt tiltrukket af. Du behøver ikke have så meget som en standard at leve op til, når i deres virksomhed, og som et resultat, kan nervøsitet eller angst blive reduceret betydeligt.
 • Generelt, jo længere du bliver cølibat, jo ældre man er, og jo mere fyldt dit liv er, jo lettere er det at kanalisere din seksuelle energi (og frustration) ind sunde adspredelser. Din libido også en tendens at falde med alderen (som hjælper).

Advarsler

 • Undgå at handle med folk, der søger at have et intimt forhold
 • Rejser, bor i en forsætlig samfund eller kooperative husstand, og / eller bor i en medium til stor by, kan hjælpe dig at møde andre mennesker, der bor alene, eller som er single, og dermed lindre smerten ved social fremmedgørelse fra dine gifte venner. Folk, der enkelt eller der bor alene, er mere socialt aktive, og gøre mere frivilligt arbejde for en grund!
 • Vær overbevist om, hvem du er, så din viljestyrke kan sejre. Dit valg vil blive testet - enten af ​​dig selv eller af en anden - og du bliver nødt til at være modig til at modstå fristelse.
 • Hvis du er en mand, kan fristelsen til ikke længere være cølibat stige med alderen, da med hvert år der går, vil der være en større andel af ugifte kvinder til ugifte mænd, og kvinder kan begynde aktivt romantiske relationer med dig, selv når du ikke invitere den slags opmærksomhed.
 • Må ikke risikere nogen uskyldige cuddles eller knus, indtil du er blevet tilpasset til cølibat.
 • Den største risiko for at vælge at forblive cølibat, når du ikke aseksuelle er, at dine seksuelle lyster i sidste ende vil vinde, og kommer måske til udtryk på måder, du ikke havde forudset.
 • At vælge at forblive single og cølibat er ikke uden risici og omkostninger, som har en tendens til at toppe op til, og i løbet af midaldrende, forklares som nedenfor.
 • Mens du få nye venner, kan du fortsætte med at skulle beskæftige sig med at miste gamle gifte venner og føle sig som det tredje hjul blandt dem, indtil efter alder 65, hvor næsten halvdelen af ​​dem vil blive skilt eller enker, og dermed single som dig. De kan også cølibat da mange mennesker, især kvinder, give op på dating med denne alder. Når du hører flere og flere historier om ve fra mænd og kvinder, der ofrede deres karriere for en ægtefælle, behandles kronisk snyd, grimme skilsmisser eller hjerteskærende forældremyndighed kampe, kan du føler mere og mere taknemmelig for at have valgt et liv i cølibat.
 • Du kan finde dig selv at skulle bekæmpe falske rygter om, hvorfor du aldrig gift. Nogle vil måske socialt udelukke dig for at være anderledes, fordi de er bange for at du hemmeligt har designs på deres ægtefælle, eller måske bare fordi du minde dem om de kompromiser, de er flove over at have gjort for at gifte sig og forblive gift med deres ægtefælle, som vender det blinde øje til kronisk snyd.
 • Må ikke være for hurtig på at gøre denne beslutning, fordi du aldrig kan følge op med
 • En anden risiko for at forblive cølibat er social fremmedgørelse fra dine gifte venner.
 • Hvis du skifter mening senere i livet, og beslutter, at du ikke længere ønsker at forblive cølibat, kan du ikke have så mange muligheder for at dato eller finde en egnet partner, som du gjorde da du var yngre, især hvis du er en kvinde, fordi mænd har tendens at dø tidligere (efterlader en større andel af kvinder til mænd), og dato yngre og yngre kvinder som de bliver ældre.
 • 90% af kvinderne i Europa bliver gift i en alder af 40.. Når du træder ind i din trediverne, fyrrerne og halvtredserne, mange af dine venner og de mennesker, du arbejder med, kan føle, at de ikke længere er i stand til at forholde sig til dig, især hvis du ikke er en enkelt forælder, der er blevet cølibat (eller et cølibat, der vedtages). De kan ondt af dig.

Ting du behøver

 • masser af tid
 • Support Group eller en mentor
 • Praksis og erfaring
 • Forståelse kan du have lejlighedsvise tilbageslag, og vilje til at fortsætte din praksis
 • Konkrete grunde