Wkadk

Hvordan til at klæde dig selv og se godt (for piger)

Har du problemer med at få klædt om morgenen eller er du usikker på, hvordan man kan bære det nye trendy nederdel, du har lige fået? Har du altid spekuleret over, hvad farver ville se fantastisk på dig? Bliver velklædt indflydelse på andre mennesker til at se dig som kompetent, egnet og intelligent, samt hjælpe dig med at føle sig mere tryg ved dig selv. Her er hvordan man kommer i gang.

Steps

Hvordan til at klæde dig selv og se godt (for piger). Shop for det rigtige tøj til at gøre dig se godt ud.
Hvordan til at klæde dig selv og se godt (for piger). Shop for det rigtige tøj til at gøre dig se godt ud.
 1. 1
  Shop for det rigtige tøj til at gøre dig se godt ud. Når du er shopping for tøj sørge for, at du er bevidst om, hvordan farverne og nedskæringer kommer til at se på dig. En skjorte kan være sød på bøjlen, men hvis det har en tyk stof det kan gøre din talje ser bredere end det er.
  • Køb de rigtige størrelser. Kan finde et par jeans, der er kun 15€, men hvis de ikke passer rigtigt, vil du aldrig bære dem. Må ikke spilde penge på at købe noget, bare fordi det er billigt. Kun købe tøj, der ikke er for lang, løs, korte, små eller store for dig. Det betyder altid prøve tøj før du køber det.
  • Få tøj skræddersyet til renseriet. Fit er så afgørende for beredning godt. En jakke eller et par jeans kan være den bedste investering, men hvis det er for brede eller slæber på gulvet, vil det ikke være. At gå til en skrædder for at få disse ting til at passe lige højre vil gøre dig se mere fashionable end at have den nyeste "det" modeting.
 2. 2
  Køb sjove farver. Sort og neutrale ikke henlede opmærksomheden, mens lyse farver og blegner gør. Hvis du har lyst til dine ben er tykkere end du ønsker, skal du ikke købe lyse røde jeans, ligegyldigt hvordan fabelagtig de er. Hvis du elsker hvordan lille dine arme ser, investere i en lys blå, langærmet top. Husk: Den bedste farve i hele verden er den, der ser godt ud på dig.
  • Se til magasiner som Vogue, Elle, InStyle, osv. Disse vil debut hvad er farveskema denne sæson. Prøv at indarbejde denne farve i en lille til at blive mode frem. Må ikke købe en gul kjole, for eksempel, fordi du kun kan bære, at så meget. Prøv i stedet at købe gule ballet lejligheder eller en gul bælte, som du kan bære måde oftere.
 3. 3
  Køb "korte" elementer. 50% af dit skab skal være ensfarvede, korte stykker. Et par gode jeans vil gå en lang vej, kan et ur vare evigt, og en sort kjole er en øjeblikkelig klassiker. Investering på disse punkter vil betale for i det lange løb. Mens en rød kjole er sjovt og festligt, du er usandsynligt at bære det en masse. Så i stedet for at kigge på den prisseddel for pålydende tænke på det sådan her: cost / tider slidte. En kjole, at du bærer 2 gange måske kun koster 40€, men et par 115€ jeans, som du bærer en gang om ugen i tre år rent faktisk vil koste dig mindre i det lange løb.
  • Staples omfatter ting som en lille sort kjole, gode montering jeans, nøgen hæle, en beige frakke, sort blazer, faste hvide tees, ballet flats, brun støvler, en skræddersyet pencil skirt, etc.
 4. 4
  Køb sjovt, trendy stykker. Disse er ting som røde jeans, bruge dem til at tilføje nogle gnist til din garderobe. Hvis du opdager, at farven og pasformen af ​​jeans virker for dig, købe dem. Under trendy stykker vil gøre en fed fashion statement, og lade dig have det sjovt med mode. Men så igen, tendenser er netop det. Trends. Noget kunne være i stil, men hvis det ikke virker for din krop type, til sit bedste ikke spilde pengene.
  • Prøv at købe billigere trendy stykker som seje halskæder, en funky skjorte, osv., at du ikke vil føle sig dårligt for at have brugt penge på, når det går af mode.
 5. 5
  Sammensæt en mundering. Holde farve og pasform i tankerne, stjerne med det grundlæggende og bygge. Når du har det, begynde at bygge med tilbehør. Da Coco Chanel sagde engang: "Få dig fuldt påklædt og derefter, inden du går ud af fordøren, pause ved spejlet og fjerne et element." Husk enkelhed er bedst. En sød bælte, cocktail ring eller perlekæde kan være alt du behøver at trække dit look sammen.
  1. Sæt på det grundlæggende. Hvis du går til en fed bund ligesom koraller jeans, chancerne er, at du vil ønsker at nedtone resten af dit outfit med noget som en flatterende hvid tee.
  2. Tilføj dimension til dit outfit. Kast en blazer eller en cardigan. Hold dig til neutrale at afbalancere de dristige bunde, så noget som en mørkeblå blazer eller beige cardigan.
  3. Find det rigtige tilbehør. For en dristigere look, tilføje chunky guld smykker. For et preppier look, tilføje en sød pandebånd og nogle perleøreringe.
  4. Sæt på din sko. Tilføj hæle for nogle højde, støvler til en mere afslappet look, ballet lejligheder til en feminin look.
 6. 6
  Gør dit hår og make-up hver dag. Den første ting nogen meddelelser om dig, er dit ansigt og hår. Hvis du tager sig af disse ting, og lægge kræfter i at få klar til i morgen, vil det mest casual outfit se helt chic. Igen, du ønsker at arbejde på hvad-smigrer-you-bedste teori. Så springe neon pink øjenskygger du så i Vogue denne måned og skifte til en lys lilla, der bringer farven ud af din grønne øjne.
 7. 7
  Husk tillid. Det er det vigtigste, en kvinde kan have. Holde et smil på dit ansigt, og altid holde din hage op og se lige frem, når du er til fods.

Tips

 • Prøv ikke at bære den samme farve hele tiden. Hvis du finder en farve, der ser godt ud på dig, det er fantastisk. Men måske du ønsker at gemme den specielle farve til særlige lejligheder som datoer og fester. Prøv en lidt sort.
 • Kjoler kan se meget smart denne sommer, så hvis du er på udkig efter en sjov og flirtende outfit til at bære, kan en kjole og enkel smykker se hot! Klæde sig efter lejligheden (fx en formel part: a posh kjole, en uformel beach party: En flirtende sommerkjole med en bikini nedenunder, shell smykker og nogle søde flip flops, etc.)
 • Må ikke tage højde for meget til tendenser-disse normalt sidste bare en sæson, og flytte temmelig hurtigt. Forvise de tendenser til jer accent stykker, og bland dem op med dine grundlæggende brikker.
 • Sko er meget sjovt at shoppe for, selvfølgelig, men hvis du er på et budget, gå til tøjet først. Sko kan gøre dig vist højere / kortere, og kan være den perfekte finish til et outfit.
 • Hvis du kommer til at bære to farver, for eksempel: lilla og sort, ikke bære en lilla skjorte og en lilla tørklæde og derefter sorte jeans. Prøv at bære alle sorte, og derefter tilføje en lilla tørklæde, så det er ligesom en ekstra farve, så bære lilla sko til at matche tørklædet. Adskillelse af farver vil se fabelagtig og ikke for squished på samme tid. Eller prøv at bære en lilla skjorte og sorte jeans med en sort hat. Så adskille farver!