Wkadk

Hvordan til at klæde at imponere som en pige

Du har en jobsamtale, og du ikke ved, hvad de skal bære. Hvordan imponere uden at gå over toppen? Her er nogle grundlæggende retningslinjer for at se godt ud til enhver tid!

Steps

Hvordan til at klæde at imponere som en pige. Når du køber tøj, kigge efter elementer, der vil passe dig og fladere din krop type.
Hvordan til at klæde at imponere som en pige. Når du køber tøj, kigge efter elementer, der vil passe dig og fladere din krop type.
 1. 1
  Når du køber tøj, kigge efter elementer, der vil passe dig og fladere din krop type. For eksempel, hvis du er lidt større ikke bære tætsiddende skjorter. Vælg farver, der ser pæn med din hud eller bringe ud af dine øjne. Må ikke købe trendy tøj, bare fordi de er trendy! Bære, hvad du kan lide og hvad du ser godt i. Det er en god idé at begynde at opbygge en garderobe af basics. Prøv nogle ensfarvede t-shirts og tank toppe til lagdeling, og et par store lyse jakker. Du vil være i stand til at blande og match og fortsætte på udkig stor for dage til at komme!
 2. 2
  Være beskeden i dit udseende. Det betyder ikke, du er nødt til at ligne en nonne, men ikke være alt for afslørende! Tro det eller ej er det en slå til nogle piger, fordi det gør man ser tarvelige. Du ønsker at imponere, ikke se desperate! Viser for meget hud kan være uinteressante og endda distraherende! Måske en low cut skjorte eller noget piges opmærksomhed.
 3. 3
  Må ikke være alt for over-the-top. Det ser ud som du lægger vejen til stor indsats i det, og ender ser dårligt i sidste ende. Det er nogle gange godt at holde tingene simple!
 4. 4
  Nu hvor du har den perfekte outfit, der ikke slap på håret! Det er ligegyldigt, hvad din gør er, men holde det ser klassiske og elegante! Du ønsker ikke at ødelægge din store outfit med dårlig hår.
 5. 5
  Husk stor hygiejne er nøglen! Hvad er pointen i at gå til alt det arbejde til at se godt, hvis folk er sat ud af din lugt? At være ren vil holde dig søger sundere og føle bedre!
 6. 6
  Nu er alt du behøver at bekymre dig om, er din personlighed. Være sikker på, men ikke kæphøj, og du vil imponere alle! Hvis du ikke føler tillid til før, vil dine nye dressing færdigheder øge din selvtillid i enhver situation!
 7. 7
  Husk at prøve ting, før du køber, eller de vil være at stor eller lille.

Tips

 • Glem ikke, hvem du er! Du behøver ikke at lave en komplet stil forandring, måske alt hvad du behøver er at tone ting ned lidt.
 • ! Bare fordi du har ændret dit look betyder ikke, du er nødt til at være alt genert.
 • Trendy er ikke meget vigtigt for de fleste mennesker.
 • Valg tøj, der er lidt mere speciel end en almindelig T-shirt eller jeans er imponerende. Måske en dekoration eller flæse på din top eller en halskæde. Afbalancering og accenting det bedste ud af din krop uden at være trashy kan være en vanskelig opgave.