Wkadk

Hvordan til at imponere en person på en første date

Har du haft lyst til at gå ud med nogen i et stykke tid, men er så nervøse, når de endelig siger ja, at du ikke ved, hvordan de skal handle, eller hvad man skal gøre? Hvis det er tilfældet, så læs videre for nogle grundlæggende råd om imponerende din date.

Steps

Hvordan til at imponere en person på en første date. Hvis du tager din bil, rense det ud.
Hvordan til at imponere en person på en første date. Hvis du tager din bil, rense det ud.
 1. 1
  Forbered. Før den dato, gøre noget, der slapper af dig, motion, læsning, yoga, sang din yndlingssang, uanset sætter dig i en easy going, glade humør. Vaske dig, sat på antiperspirant / deodorant, børste dine tænder, børste dit hår, og glem ikke at bære rent tøj! Lav en liste over samtale startere og spørgsmål, du kan spørge dem, hvis du har problemer med at finde et emne. Spørgsmål om deres kæledyr (r), musiksmag, gode bøger, de har læst sidst, yndlings ting at gøre udendørs, ville du hellere spørgsmål, er alle gode ideer. Husk disse og læse på forsiden af ​​avisen, også.
 2. 2
  Hvis du tager din bil, rense det ud
 3. 3
  Vælg et sted, der vil være særligt til din date. Hvis du ikke er sikker på, hvad han eller hun vil kunne lide, så spørg. Du ønsker måske at tage ham eller hende ud at spise et sted ud over det sædvanlige (ikke går overbord, da dette kan sætte en dårlig præcedens).
 4. 4
  Hvis det er en formel dato hilse ham eller hende med en lille gave. For eksempel steg en lille æske chokolade eller en enkelt. Dette er endnu bedre, hvis du vide, hvilke typer af blomster eller slik er din date favoritter. Aldrig forsøge enkelt rød rose på en tilfældig første date, kan du komme på alt for stærk, da dette betyder lidenskabelig kærlighed. Prøv at bage en dejlig oplevelse, at få en lille udstoppet dyr, eller noget andet, der er unikt for dem. Aldrig gøre noget stort på den første date. Den bedste gave du kan give, er din virksomhed.
 5. 5
  Kommunikerer åbent og ærligt. Tal med din date i løbet af middagen og lytte til, hvad han eller hun har at sige.
 6. 6
  Hvis du er en fyr, betale for den dato, hvis du er en pige tilbud om at betale for den dato, hvis dit tilbud er faldet, tilbyde at betale for dig selv, hvis det ikke flyve, acceptere. De forsøger at være rart. Hvis du er en bøsse / lesbisk par, bare spørg dem, hvad de foretrækker at gøre, og forklare, hvad du foretrækker at gøre, og derefter kompromis. En masse af homoseksuelle / lesbisk par, løber ind i dette problem, fordi begge parter ønsker at betale for sig selv, det bedste bud er at enten skiftes betaler eller betale for dig selv.
 7. 7
  Stil spørgsmål om livet i din date. Gøre en masse af at lytte, er det vigtigt ikke at over-chat dem, så prøv at lytte lidt mere, end du taler, men lad ikke samtalen bare dø ud.
 8. 8
  Kig ind i din date øjne. Øjenkontakt viser interesse.
 9. 9
  Hvis du er sikker på, at du har en sans for humor og intelligens, gøre dem grine. Men du behøver ikke foredrag.
 10. 10
  Betal din date komplimenter, komplimenter er din bedste ven, når dating, ikke overdrive det, eller tilbyde noget insincere, så prøv ikke at være alt for teatralsk. Find en eller flere kvaliteter, som oprigtigt komplimentere dem.
 11. 11
  Gør noget usædvanligt og billig, noget du skulle tænke over og sætte tid på. Gør ikke noget stort, bare gå en tur i dit nabolag eller tilbyde dem kakao, vise dem din favorit konstellation, noget interessant, at du alene vil blive husket for.
 12. 12
  Afslut aftenen med et kys, hvis det er muligt. Som du eskortere din date til deres bopæl shift samtalen til noget romantisk som månen eller stjernerne eller noget. Brug visuelle referencer og kropssprog fra din date til at lade dig vide, hvornår tiden er inde til at "gøre din flytning."

Tips

 • Bær passende påklædning, men ikke overdress eller konkurrerer med din date for mode opmærksomhed.
 • Må ikke bære overvældende parfume eller cologne, men bære nogle. Det gør en erklæring.
 • Være naturlig. Vær dig selv. Må ikke gøre alt, hvad du siger, en linje fra et TV-show eller lyd meget indøvet. Lad uanset hvad der sker, ske. Du vil aldrig rigtig komme til at kende hinanden ellers.
 • Prøv at se en chick-flick og picking up et par tips fra det, er disse film helt dannet omkring folks idé om den perfekte dating forholdet så brug dem til din fordel. Den corny dialog måske ikke være din favorit, men det vil give dig en idé om, hvad der anses som imponerende.

Advarsler

 • Hvis du laver en åbenbar fejl, og begge af jer ved, hvad der skete, skal du ikke forsøge at dække det op. Være oprigtig er undskylde og udtrykke du gerne vil løse problemet. De vil normalt være okay.
 • Hvis du spisning, skal du ikke åbne dine læber, mens du tygger, eller tale med munden fuld af mad. De fleste finder det ulækkert og det vil ødelægge deres måltid og indtryk af dig. Hvis du har problemer med dette, så prøv mindre bider.
 • Bordskik. Brug dem.
 • Vær optimistisk og reel.
 • Må ikke komme på alt for stærk. Må ikke spille utroligt svært at få. Slå glade medium, den ikke desperate, men ikke fjernt. Venligt og "flirtende" er en god kombination.
 • I gennemsnit er det bedst ikke at stinke af kropslugt, selv om der er undtagelser. De fleste er slukket ved tegn på dårlig hygiejne