Wkadk

Hvordan til at klæde at møde en dreng for første gang


Alle fyre får nervøse og det gør alle piger for datoer. Her er nogle tips og ideer til at hjælpe dig være forberedt.

Steps

Hvordan til at klæde at møde en dreng for første gang. Husk, hvorvidt han er kommet over før.
Hvordan til at klæde at møde en dreng for første gang. Husk, hvorvidt han er kommet over før.
 1. 1
  Husk, hvorvidt han er kommet over før. Hvis han kommer over for første gang, han allerede lide dig. Hvis han er på besøg igen, han kan lide dig endnu mere! Det er én ting mindre at bekymre sig om!
 2. 2
  Overvej, hvad du gør. Skal du ud eller bare se en film derhjemme? Et trin op fra afslappet er altid den bedste satsning. Det er bedst ikke at bære rippet op jeans og en knotten T-shirt-et dejligt par bukser og en sød skjorte, som du føler dig sikker på er gode muligheder. Hvis du går ud, ikke får alt for ophidset til at glemme alt om dressing til vejret!
 3. 3
  Tænk over, hvor du mødte. Hvis du mødte ham i skolen, klæde sig som du ville gøre for skolen, men et hak op. Det bør være kausal og endnu klassiske på samme tid. Denne måde den sande dig skinner igennem.
 4. 4
  Tilføj en ekstra speciel flair til dit outfit. Tilbehør er en fantastisk måde at gå: bare nogle få ringe eller en halskæde kan være en sjov, personligt præg.

Tips

 • Gå til så mange baser, som du er komfortabel med alle hans venner og dine venners høre om, og kun hvis du ønsker at gøre det, husk, du er ansvarlig. Vær ikke bange for at sige nej. Du har resten af ​​dit liv til at leve med konsekvenserne af dit valg.
 • Den største ting at huske er, at den fyr er nervøs også.
 • Bare husk at være dig selv og mest af alt have det sjovt. På denne måde vil han komme til at kende den virkelige dig. Latter kan overvinde alle odds.
 • Kig ind kvinders selvforsvar klasser, hvis du ønsker at være ekstra sikker, fordi du aldrig vide, hvad der kan ske. De kan også hjælpe dig til at føle sig mere trygge.

Advarsler

 • Husk, piger-kameratelefoner er overalt nu! Så du skal være på vagt i at se, hvor hans hænder er, og at du udsættes aldrig på samme tid som den celle cam, eller ikke bare i omklædningsrummet vil høre om din date. Hele verden kunne se en snippet af tid og det vil være alt, hvad de nogensinde vil huske dig. Så vær forsigtig, elsker, og du vil blive mere klog med hver dag.
 • Enhver seksuel handling, at du er ubehageligt med kan betragtes som seksuel forulempelse eller voldtægt. Hvis du siger "nej", og de lytter ikke, det er ikke okay, herunder, hvis du er beruset. Tjek din lokale ressourcer til mere specifikke oplysninger, hvor du bor.
 • Hvis han siger "jeg elsker dig" for første gang i dit dating liv, mens han er engageret i enhver seksuel handling, herunder en men ekskl kysse, kan han forsøge at tvinge dig i yderligere seksuelle handlinger, som du ikke kan være fortrolig med.
 • En første date, eller 1/15 dato betyder ikke nødvendigvis at han elsker dig. Må ikke blive fornærmet, hvis han ikke vil sige noget.
 • Hvis du nogensinde skulle føle kompromitteret på nogen måde af en mand, selv den, du kom med, er at skrige i toppen af ​​dine lunger, "HJÆLP!" Hvis der ingen tjener, barbacks, udsmidere eller busboys komme dig til undsætning, så råber: "Hjælp! Fire, Fire, Fire." Garanteret dig, at ikke blot vil hoved kokken komme løbende fra køkkenet, men du vil have opmærksomhed i hele stedet. Det er bedre at behandle den dødelige forlegenhed for at have folk ser på dig i et minut, end beskæftiger sig med skam at lade denne fyr eller nogen fyr røre dig på en uønsket måde. At skam kan vare resten af ​​dit liv. Plus, hvis du hviske situationen i øret, for hvem kommer forbi, er du sandsynligvis støde på en rigtig ridder at holde dig sikker i løbet af din aften og fra det mareridt af at blive forulempet.

Ting du behøver

 • Smykker, hvis du gerne vil, men holde det lys.
 • En mobiltelefon just in case.
 • Mints, så din ånde lugter frisk, hvis han går ind for et kys!