Wkadk

Hvordan til at gøre kvinder forguder dig

Selvom hver kvinde er unik, er der ting, der vil stort set universelt gøre enhver kvinde dåne. Romantisk scener i film nok bedst eksemplificere fed, risikable, men absolut sød gestus, som kvinder elsker. Selvom du ikke ønsker at være teatralsk eller gå latterligt over toppen, kan du læse denne artikel for tips om hvordan man kan gøre kvinderne tilbede dig.

Steps

Hvordan til at gøre kvinder forguder dig. Sørg for at du er rene.
Hvordan til at gøre kvinder forguder dig. Sørg for at du er rene.
 1. 1
  Sørg for at du er rene. Ligegyldigt hvor søde du er, vil ingen komme i nærheden af ​​dig, hvis du stinker, endsige nice kvinder.
 2. 2
  Nu er det nyttigt, hvis du tilfældigvis til at arbejde med nogen, du vil, fordi du kan have en undskyldning for at bryde isen, ud over det faktum, at du kan lide hende. Hvis du beder hende om at hjælpe dig med noget, du er usikker på, hvordan du gør (blink), så du har fået den perfekte undskyldning for at tilbringe fem eller så minutter taler. Prøv at gå til "Aww Factor" her. Må ikke være bange for at se fåret, eller endda en lidt flov, da pigerne vil synes det er nuttet, og det er øjeblikkelige brownies punkter. Stadig læse den næste del, fordi det er også afgørende, selvom du arbejder med dem.
 3. 3
  Hvis du ikke arbejder med den pige, du kan lide, så denne del er lidt hårdere. Den nemmeste måde at teste vandet er at tilbyde dem hjælp med noget, men kun hvis de synes at være kæmper. Den næste nemmeste måde at bryde isen til at sidde ved samme bord som dem, eller i nærheden af ​​dem (skal de siddende) og sørg for at spørge, om de vel at mærke sidder der. Hvis hun tager varsel af dig og siger "Nej, nej, gå videre" eller ord til en lignende effekt være meget opmærksomme på dem. Du kan godt være halvvejs. Det mest nervepirrende måde at bryde isen er simpelthen at gå op til dem og sige hej. Vent et par minutter / sekunder, alt efter hvad synes passende, men ikke begynde at tale samme eller hun vil få skræmt og formentlig ønsker at løbe væk skrigende. Prøv og fokusere dig selv på noget umiddelbar og komme op med noget at sige om det. Hvis hun reagerer, så er halvdelen af ​​slaget vundet, nu har du lige fået at holde samtalen flyder. Prøv at flytte samtalen til et område du er fortrolig med, men intet alt for tung i øjeblikket. Når du får hende leende (med dig, ikke på dig) ikke være bange for at stille spørgsmål om hende, fordi det viser, at du virkelig er interesseret i hendes dem>, ikke inde i hendes undies.
 4. 4
  Når samtalen synes at være på et højdepunkt, arbejde op nogle mod og sige, at du har gotta go. Gå væk, ikke for langt selv, derefter gå tilbage og sige noget lignende: "Hey, jeg troede bare, du har en telefon" "Kan jeg få dit nummer?" Seriøst, hvis hun virker som hun kan lide dig, så gør det, selvom det kan være lettere at bede om en MSN adresse osv.
 5. 5
  Hvis du får MSN adresse, tilføj hende, så snart du kommer hjem, hvis du får det antal, ringe til hende efter et par dage. Over MSN, taler bare fortsætte, hvor du slap, og efter nogen tid spørge hende, om hun ønsker at møde dig et sted. Prøv ikke at spørge ud af det blå og sige noget lignende "Vil du komme til _____ med mig?" eller ord herom. Prøv i stedet noget lignende "Jeg ville elske at mødes med dig engang. Kan du lide _____?" På telefonen, skal du gøre det samme.
 6. 6
  Stræb efter at arrangere en tid og dato, der passer hende, og fortsætte med samtalen, lyder ikke triumferende, eller noget af den samme, fordi igen, vil du se patetisk.
 7. 7
  Når du møder hende, spørger hende, hvad hun ønsker at gøre, ikke tyder noget, medmindre hun beder dig om at, og sørg for at det er noget, hun ønsker at gøre. Prøv at være mere flirtende denne gang. Når du brød isen, lå hovedvægten på at være interessant, nu er det på at være en potentiel partner. Plus, er beskidt sind ikke gå galt, så længe du kan komme ud med en helt rolig stemme. Ikke grine på din egen insinuationer medmindre du ikke kan hjælpe det. Også, hvis du kan se hentydninger let i noget hun siger, påpege det.
 8. 8
  Carry på denne for en stund, konstant viser dig i godt lys, og arbejde op dit mod til at spørge hende ud. Prøv at undgå "forslag style" spørger ude. Det er mere effektivt at blive rimeligt gode venner, der bare bliver bedre og bedre...
 9. 9
  Forbliv respektfuld og interesseret i hele forholdet. Dette er det vigtigste skridt for alle. En tragisk almindelig fejl, at selv en "nice guy" kan gøre er at afskrive en kvinde som "let", hvis hun giver ham, hvad han er ude efter. Udover at være hyklerisk, viser denne holdning en frygtelig mangel på tillid. Hun er ikke let - hun er i dig, fordi du har fulgt trinene og du er varm. Nyd den opmærksomhed, og værdsætte kvinder, der ved, hvad de vil, når de ser det. Før du ved af det, vil telefonen blive ringer off the hook med opkald fra kvinder, der ikke kan vente med at se dig igen, fordi du er sådan et pust af frisk luft.
 10. 10
  Være meget, meget rart, hvis du beslutter at bryde op. Remain venner, hvis det er muligt. Må ikke skade dit omdømme med eventuelle grusomme ord. Du er nødt til at huske, piger har venner! Deres venner har venner også. Husk, den teori går på, at du er kun seks personer væk fra at vide nogen anden i verden. En pige hader dig. Hun gør hendes venner hader dig, den dårlige presse spreads. Husk dog, hendes følelser betyder mere end dit omdømme. Hvis du slags bare for at undgå at få et dårligt ry, du fortjener det dårlige omdømme.

Tips

 • Være en gentleman. Sådanne væsner er en uddøende race i denne dag og alder, og mange mennesker velkommen forandring.
 • Prøve og gøre det klart, at du kan lide hende i løbet af de første par gange du møder hende, ellers er du i fare for at falde ind i "Friend Zone", som altid er smertefuldt, hvis du ønsker at gå ud med hende og kan ikke, fordi hun "ikke vil risikere at miste dig som ven".
 • Endelig gode komplimenter aldrig gå galt. Bare sørg for at du ikke bruger for mange, fordi du vil skræmme hende væk.
 • Brug din stemme! Dette lyder måske dumt, men du kan bruge det på så mange måder, og at formidle så mange ting, det er forbløffende, at så mange mennesker synes at forsømme brugen af ​​differentierende toner. En rude joke kan gøres en million gange sjovere med den rette vokal ansøgning.
 • Når du foretager seksuelle vittigheder hvis hun synes rystet efter den første, så prøv og afskedige en lille smule.
 • Når det kommer til det punkt, du ønsker at spørge hende ud, prøv og undgå forslaget stil, fordi det er alt for nervepirrende og kræver så meget opbygge, at alle kan ødelægge det. Prøv at arbejde din vej omkring det, hvis du kan.

Advarsler

 • Når bliver en gentleman, ikke behandle hende som en person, der er i stand til at gøre noget for sig selv, vil hun bare harmes dig for det.
 • Hvis du falder i den ven zone, ikke bakke ud. Være den samme nice guy du var hele tiden. Dybest set være en god ven, vil det stadig give dig praksis for, hvordan man behandler andre kvinder, og endnu vigtigere, bare fordi du er venner, betyder ikke, at status ikke kan ændre.
 • Antag ingenting! Hvis du får det indtryk, at hun kan lide dig, tror ikke, at det betyder, at hun helt gør. Det gør ondt, hvis du får det galt, og kan gøre dig virke arrogant, hvis du ikke gør det. Du er ikke færdig, før du er færdig.
 • Hvis du undlader at få hendes nummer, eller kontaktoplysninger, skal du ikke presse på for det, eller prøv igen, bare sige farvel og gå væk.

Ting du behøver

 • Sæbe
 • Barberskum
 • En barbermaskine
 • Nogle sjove vittigheder, der ikke er stupide eller stødende