Wkadk

Hvordan til at administrere dine penge (for teenagere)

Lad os se det i øjnene, vi alle elsker penge og elsker at bruge disse penge. Men tænke et sekund. Vil du hellere have lidt penge nu, eller flere penge senere?

Steps

Hvordan til at administrere dine penge (for teenagere). Gem så meget af de penge, du gør som du kan.
Hvordan til at administrere dine penge (for teenagere). Gem så meget af de penge, du gør som du kan.
 1. 1
  Få nogle penge. Tjek andre artikler, såsom Tjen penge som en teenager.
 2. 2
  Gem så meget af de penge, du gør som du kan.
 3. 3
  Når du har nok, så spørg dine forældre til at åbne op for en opsparingskonto for dig. Dette vil fjerne fristelsen til at ville bruge disse penge.
 4. 4
  Hvis du ikke er gammel nok til at få et job, arbejde forskellige jobs rundt omkring i huset, plukke ting op, når du bliver ikke spurgt, eller arbejder ekstra hårdt på noget, der kunne tjene nogle penge. Også udarbejde en aftale med dine forældre involverer dine karakterer - for eksempel for hver 'A' klasse, får du £ 5.
 5. 5
  Begynde at spare ung. Lad os sige, at du får £ 10, sparer £ 5, og har den anden £ 5 for dig selv. Efter et stykke tid, kan det virkelig tilføje op. Hvis du gemmer £ 5 en uge, der er £ 240 om året. Hvis du holder det op, indtil du får et job, du kan have en hel del penge, der spares. (Dvs. lad os sige du starte, når du er 12 år gammel. 240 £ om året * 5 = £ 1200. Du kunne have £ 1,200 sparet op til, når du når 17 og har brug for en bil, og har frihed og stolthed kørsel selv rundt.
 6. 6
  Hold en organiseret analyse pad (som kan købes på ethvert kontor butik), en regnemaskine, en papirclips, og tre kuglepenne - en rød, en blå og en sort. Overvåg hver cent, der bevæger sig ind og ud af din bankkonto og din lomme, og holde enhver kvittering med papirclips. Dette giver dig mulighed for at opretholde en ekstremt nøjagtig vurdering af dine udgifter, opdateret med hvert køb og tilgængelige on-demand.

Tips

 • Prøv at gemme halvdelen af, hvad du modtager. Eller, hvis det er muligt, alt, hvad du modtager.
 • Prøv at begynde at spare ung.
 • Hvis du ved, du ikke kan håndtere store mængder af lommepenge, gør sikker og ærlige ting, og deponering fleste af disse penge. Selv hvis du er fysisk ansvarlig, fortsætte med at gøre indskud, og husk at holde kun så mange penge som du med rimelighed kunne brug for på din person.
 • Prøv ikke at gå ud at spise så meget som du normalt ville.
 • Brug betalingskort i stedet for kreditkort!
 • Eller hvis dine forældre køber din bil, kan du have, at penge sparet op for mulig butik arbejde den bil.
 • Rør ikke det til du er gammel nok til at køre. Det kan virkelig hjælpe med at få en ordentlig bil i stedet for en jalopy at du ender med kassere inden for et par måneder.

Advarsler

 • Undgå at have penge i din pung, når du er i byen eller shopping. Det vil kun gøre du ønsker at bruge det.
 • Hvis du har brug for at spørge dine forældre til at holde på din sparet penge, så, men det er bedst, at du uddanne dig til at holde det i banken, så du vil være klar, når mor og far ikke er rundt for at holde styr på dine kontanter. Uanset hvad du gør, så prøv at fjerne denne brændende ønske om at bruge det på enhver mulig måde.
 • Prøv at undgå at bruge penge på junk food. Det kan virkelig hjælpe i det lange løb.