Wkadk

Hvordan til at opdage en sociopat

Viljestærk individualistiske mennesker kan ofte vise sociopatisk adfærd. I Europa er der et stort antal af sociopater modsætning til kulturer, hvor individualisme i ikke så vigtigt. Et forhold med en sociopat forårsager lidelse, da deres personligheder er modstridende og dominant: især i besiddelse af en magtposition, dominans, måske hemmeligt planlægning. Afsløring sociopat indebærer at være opmærksom på visse personlighed egenskaber.

Steps

Hvordan til at opdage en sociopat. Overhold mængde anger.
Hvordan til at opdage en sociopat. Overhold mængde anger.
 1. 1
  Overhold mængde anger. De fleste sociopater kan begå modbydelige handlinger, og ikke føle den mindste smule anger. Sådanne aktioner kan omfatte fysisk misbrug eller offentlig ydmygelse for andre.
 2. 2
  Overhold følelse af moral. De fleste mennesker lever af nogle moralske etiske kodeks. Den sociopat, på den anden side, nederdele ofte moral til personlig fordel.
 3. 3
  Overhold niveau af følelser. En sociopat kan opleve en meget følelsesladet begivenhed uden at vise den mindste smule af følelser, i det mindste på overfladen (lydløs hån). De har ofte reagere på "gode nyheder" med kolde tomme blikke.
 4. 4
  Overhold niveau af social interaktion. Selv om mange sociopater kan være ekstremt charmerende, de nærer stærke antisociale tilbøjeligheder og kan eksistere i isolation (uden at føle frataget) i flere uger ad gangen.
 5. 5
  Observere intellektuel ydeevne. Nogle af de berømte sociopater besidder en stærk mental skarpsindighed og kan klare sig godt i akademikere / dygtighed uden revner en bog. Hvis de anvender selv de får perfekte kvaliteter.
 6. 6
  Overhold manipulerende adfærd. Sociopater forstå menneskelig svaghed og udnytte den maksimalt. Når fastlagt, kan de manipulere enkeltpersoner til at gøre næsten alt.
 7. 7
  Overhold voldelig adfærd. Som børn nogle sociopater tortur forsvarsløse dyr såsom frøer, killinger, hvalpe, blaffere mv (Denne opførsel kan overflade i voksenalderen, men så skaden er leveret via mentale og følelsesmæssige misbrug.)

Tips

 • De fleste er klar over deres behov for at skjule kolde træk, og er gode skuespillere (har tilpasset sig at være anderledes), så det meste af dette er baseret på åbenlys adfærd er kun sandt for uintelligent, unge, eller lave fungerende sociopater (som ikke skjuler grusomme træk / groft anti-social adfærd).
 • Hvis du opdager, at deres øjne er tomme, når de smiler, være forsigtige.
 • De fleste sociopater er godt klar over deres tilstand.
 • Nogle forskere mener, at sociopater lider skade på den præfrontale cortex, som regulerer følelser og moral mv
 • Nogle eksperter siger, at et stort antal sociopater var også børnemishandling ramte.
 • Husk Macdonald Triad. Hvis et barn tisser i sengen hver nat (efter en alder af 5), er alt grusom mod dyr, og kan lide at starte brande, han / hun er sandsynligvis en sociopat.

Advarsler

 • Selv om ikke alle sociopater er voldelige, er det bedst at distancere dig fra disse mennesker på nogen følelsesmæssige, venskab niveau.
 • Sociopater er mindre tilbøjelige til følelser og så kan bruge din imod dig. Det er mest effektivt at beskæftige sig med folk i form, de forstår, og så, hvis du skal beskæftige sig med en sociopat, lad dine følelser / følelser ved døren eller de vil kontrollere dig.
 • Sociopater er store løgnere, fordi de ikke har nogen samvittighed. Så de vil bruge alle undskyldninger for deres handlinger med henblik på at undgå at blive opdaget for hvem de virkelig er.