Wkadk

Hvordan man skal reagere, når forhånes eller drillet

Der er altid mennesker, der får deres spark ved at plage en anden. De nyder fornærmende eller drilleri andre, fordi de selv er usikre. De er på udkig efter en reaktion, de forventer det, så ikke give det!

Men det betyder ikke, du skal gøre noget. Næste gang nogen forsøger at fornærme eller drille dig på en måde, du ikke kan lide, så prøv nogle af disse nyttige strategier, og du kan gå væk med hovedet holdt højt.

Steps

Hvordan man skal reagere, når forhånes eller drillet. Tænk over, hvad den anden person ønsker.
Hvordan man skal reagere, når forhånes eller drillet. Tænk over, hvad den anden person ønsker.

Første del: analysere situationen

 1. 1
  Tænk over, hvad den anden person ønsker. Folk behøver ikke starte slagsmål uden grund. Tænk over, hvad de håber at få fra dig. Er de forventer du at græde eller bryde ned? Forsøger de at starte et argument? Tænk før du reagerer da du ikke ønsker at give dem den tilfredsstillelse at gøre dig ked af det.
 2. 2
  Tænk for rammerne af fornærmelse. Brug placeringen af ​​hændelsen til din fordel i planlægningen af ​​dit næste træk. Den person, der fornærmer dig i offentligheden er mest sandsynligt at forsøge at sænke din sociale status og øge deres egne. En person, der er rettet mod dig, når du er på din egen er håb om at finde dig sårbar.
  • Hvis du er i det offentlige, få andre på din side. Hvis du reagerer med en vittighed, tænke på, hvad der vil gøre dem grine. Hvis dine venner er omkring, står ved siden af ​​dem, så du ser stærkere.
  • Hvis du er på dit eget, ikke føler sig svag. Ved sving dig på denne måde, er din bølle signaleret, at de kender deres handlinger er ikke acceptable. Og det betyder, at de kan skamme.

Del to: ignorere situationen

 1. 1
  Gå væk fra den situation, hvis du kan. Bøller vil ofte tage nogen reaktion som opmuntring til at fortsætte. Den nemmeste måde at afdramatisere situationen er ikke at lade det ske på alle. Gå henkastet over til dine venner eller smile vagt, som om at reagere på et lille barn, og drej din opmærksomhed andetsteds. Dette kan få bølle til at bakke ned.

Del tre: at reagere på fornærmelse

 1. 1
  Spørg dem, hvad de ønsker. Nogle gange, blot at spørge den anden person, "Er du forsøger at såre mig?" er nok til at gøre dem ned igen.
 2. 2
  Skifte emne. For eksempel, hvis den pågældende person fornærmelser din kjole fornuft kan du reagere med en nonchalant, "Ja, det er sandt, og måske du kan fortælle mig, hvor du shoppe til dit tøj?" Dette vil afspore den anden persons tankegang.

Fjerde del: at få hjælp

 1. 1
  Hverve dine venner til at hjælpe dig. Hvis krænkende eller drille bliver en regelmæssig begivenhed, få dine venner til at gå med dig. Bøller ønsker isolerede mål og vil normalt bakke ned, når der er en gruppe.
 2. 2
  Få hjælp fra en myndighed tal som en sidste udvej. Overveje "fortæller" på bølle kun som din sidste mulighed. Straffene invitere gengældelse og du ikke ønsker bølle til at komme tilbage på dig for at få hævn. Men hvis en situation bliver farlig eller uhåndterligt, bede en forælder, en lærer, en rådgiver, eller i ekstreme situationer, politiet, for at få hjælp.

Tips

 • Altid huske, at der kun er én dig og ingen har ret til at få dig til at føle sig dårligt om dig selv.
 • Prøv ikke at vise dine følelser, hvis du er fornærmet eller drillet. Jo mere du handler ondt, jo mere fornærmelser vil fortsætte.
 • Må ikke miste dit temperament. Hvis du er en meget hidsig person og ikke reagerer godt på drilleri, kan det være godt at øve med en god ven, der kan hjælpe dig til bedre at reagere på drilleri.
 • Sommetider venner vil fornærme hinanden i en sjov, sarkastisk måde. Det er dit job at finde ud af, om din ven er limning med dig via kynisk sarkasme, eller hvis deres reelle hensigt er at offentligt såre dig.
 • Hvis dine venner er dem, der normalt drille dig, gå tilbage og evaluere dit forhold til dem. Har de virkelig mener at gøre dig til at grine, eller at du føler dig dårligt? Måske hvis de driller dig så meget, bør du stoppe med at være venner med dem. Måske skulle du lade dem vide, at deres bemærkninger ikke er værdsat.
 • Vær dig selv. Du kan ikke ændre dig selv til at gøre en bølle acceptere dig, fordi bølle allerede har gjort op hans / hendes sind om at hade dig. Dine venner kan hade den nye dig, så du vil blive mobbet endnu mere.
 • Nogle gange, afslappet drilleri og fornærmelser er en sædvanlig "indvielse" procedure i en gruppe. Ofte nyankomne vil blive skældt ud, fordi de er nyankomne, som en test af deres beslutsomhed. Hvis dette gælder for din sag, så prøv ikke at tage det alt for alvorligt, medmindre det bliver offensiv.
 • Brug eksterne ressourcer til at hjælpe dig med at lære om endnu flere strategier til at håndtere mobning. http://www.stopbullying.gov/, http://www.ncpc.org/topics/bullying og http://www.pacer. org / mobning / er alle gode hjemmesider til at starte fra.

Advarsler

 • Hvis samtalen bliver til trusler om vold, ikke tøve med at få politiet eller juridisk bistand.
 • Ligesom du ikke ønsker at blive mobbet, altid huske, at du aldrig skal mobbe andre.