Wkadk

Hvordan til at være mystisk

Bliver mystisk har en vis fornemmelse alle sine egne. Uanset hvad dit køn, at opretholde en mystisk element til dig selv gennem hele livet kan efterlade folk ønsker mere og gætte en masse. Mens nogle gange handler mystisk kan komme på tværs som utilnærmelig, mærkelige, eller endda truende, forudsat det er gjort med ynde og omhu, kan det være en fantastisk måde at holde venner, kærester, og de mennesker du møder fascineret af den person, du kan bare være inde...

Steps

Hvordan til at være mystisk. Undgå frivilligt oplysninger bare for at prøve og holde samtalen rullende.
Hvordan til at være mystisk. Undgå frivilligt oplysninger bare for at prøve og holde samtalen rullende.
 1. 1
  Button up. Hvis du er en, happy-go-lucky, conversational dynamo, kan det være svært at holde det hele i tider. Og alligevel kan fortælle alle dit liv historie, når du første gang mødes eller dato ender med at blive lidt af et turn off, især når detaljerne er alt for-meget-information (TMI). Faktisk kan fortælle alt ofte skræmme folk væk, fordi de spekulerer på, hvorfor det er så nemt at være "at" åbne om dit liv, og de vil bekymre hvor meget du vil have dem til at afsløre for. Lær at være kræsne om, hvad du fortæller andre, du knap nok kender og overlade mere til fantasien.
 2. 2
  Vær selvsikker. At være mystisk kræver, at du er sikker nok til ikke at udfylde hullerne i samtaler. Det handler også om ikke at blive raslede af de naturlige pauser, der dukker op i al indbyrdes forbindelse mellem mennesker. Brug disse huller til større effekt, at forstærke betydningen af de ting, du siger. Desuden vil være sikker i dig selv vise i din kropsholdning, ro og ansigtsudtryk.
 3. 3
  Undgå frivilligt oplysninger bare for at prøve og holde samtalen rullende. I stedet altid skifte fokus tilbage til den anden person ved at stille dem spørgsmål om sig selv og få dem til at afsløre mere om deres liv og interesser. Vis en stor interesse og begærligt.
  • Hvis du bliver spurgt åbne spørgsmål med henblik på at fremkalde flere oplysninger om dig, være høflig og tilbyde en lidt information - men ikke for meget. Behandl det meget som din interaktion blive alt om den anden person og ikke om dig. Hvis du er god til dette, vil din opmærksomhed på dem fladere dem, og det vil ikke være før efter den samtale, de har indset, at de ikke lære så meget om dig.
 4. 4
  Efterlad nogle ting usagt. Når folk stille spørgsmål, probe, eller foreslå deres egne svar, nogle gange er det en god ide at bare lade deres egne ideer frit løb. Spørg dem spørgsmål som: "Nå, hvad du tror" eller "Er det hvad du virkelig føler om min præsentation?" Osv. men ikke vejlede dem for meget. Selvfølgelig sat folk lige om eventuelle useriøse antagelser kan de har om dig!
  • Hvis en spørger dig om tidligere elsker, ikke fortælle. Blot sige, at du ikke kan huske, eller som du ikke kender. En anden god metode er at sige, at når du beslutter at gå videre, du virkelig gør, og du ikke kan huske de ting om fortiden, der ikke længere informere din nuværende liv. Det er faktisk ganske betryggende, fordi det antyder, at du ikke bære nag, en flamme for nogen længere væk, eller ønsker at sammenligne de aktuelle folk til folk i din fortid. At være vagt om dine tidligere elskere vil vække interesse for nogle mennesker, men det snart passerer, når de indser, at du simpelthen ikke vil rokke på det punkt, men hvis de holder harping på om det, mener, at deres igangværende bare kunne være et tegn for dig, at dette forhold ikke er værd at forfølge.
 5. 5
  Være en genial Summarizer men ikke sådan en god Detailer. Aldrig give væk for meget, når du taler om personlige ting. For eksempel, hvis den person, du er interesseret i ønsker at vide om din fortid være meget oprigtig, men ikke specifik. Aldrig fortælle denne person ekstra detaljer, eller give hele historien. Arbejdet opsummerer alt. Det vil være lettere for dem at behandle uden at fortælle dem ting, som de nu måtte ønske at vide.
 6. 6
  Vis en rolig eksteriør. Uanset hvad raser omkring dig i en verden af ​​interrelating, undgå at vise over-emotionelle reaktioner på begivenheder eller mennesker. Ro er knyttet fast til væskende tillid og en rolig reaktion vil bekræfte, at du er nøgtern, samt fremkalde en aura af fordi folk vil undre sig over hvordan du kan klare at være så rolig omkring situationer, hvor de er chokeret, forarget eller panik. Dette kan tage nogle praksis for dig, men du kan begynde med at øve dyb vejrtrækning, lærer at reflektere før reagere på nyheder begivenheder og familie / ven rygter, og derefter langsomt at indse, at den rolige måde, hvorpå du reagerer rent faktisk kan hjælpe dig med at klare sig bedre.
  • Når du viser følelser som vrede eller kærlighed være stoisk og komponeret. Vise følelser med dine øjne, snarere end din mund eller ansigtsudtryk eller handlinger. Må ikke råbe, hvis du er vred over noget, og ikke hoppe til kysse en person, hvis du tror du er forelsket. En elsker ville forvente begge ting, så ikke gå efter den oplagte reaktion. Træn dig selv til at være rolig og reflekterende. Hold din stemme rolig og afslappet.
 7. 7
  Leg med øjenkontakt. Gør det klart, at du kan holde øjenkontakt når det er nødvendigt, men trække øjenkontakt, når du ikke er klar til at afsløre noget dybt og meningsfuldt i et forhold. Dette er ikke det samme som at lyve, det er snarere om, og det bør kun anvendes, når den følsomt emne i spørgsmål rejses, og snarere end at se uldne og bekymret, synes nonchalant, fjernt og uanfægtet af den situation, du er i. Beløn den anden person med dedikeret øjenkontakt, når motivet ændres
  • Kig på folk direkte på deres øjne, når vi taler til dem med en piercing eller afslappet blik, men ikke stirre. Dette vil gøre dig en dominerende person og få folk til at respektere dig. En kraftfuld og selvsikker blik skaber en magnetisk effekt.
  • Tjek hvor ikoniske mystiske greats som Greta Garbo brugt deres øjenkontakt at vise uudgrundelige.
 8. 8
  Gør god brug af svar, der ikke fortælle meget, men afslører, at dine indre funktioner er churning over. Hvis nogen spørger dig, hvad der er galt, eller hvad der er op, i stedet for at tage det som et cue til at lade det hele ud, blot sige meget let, "Åh, jeg tænkte bare," eller "Jeg var bare undrende om noget" eller " Jeg har lige været reflektere over nogle ting, som jeg har brug for at komme til bunds i ". Og ikke tilbyde nogen yderligere forklaring. Hvis du tastede, blot sige, "Åh der er intet jeg kan formulere højt lige nu, det hele er stadig i mine tanker."
 9. 9
  Brug humor, og latter til at holde tingene mystisk. Humor er et godt middel til maskering følelser, så du kan gøre tingene mere mystisk ved afværger afhøring, og erstatte enhver sondering med nedbøjningskraft vitser, og generel nedsættelse af situationen til en, der kun bør lo om (selvom det meget vel kan være alvorlig, men erkender, at ville være afslørende for meget).
  • På den anden side, behøver ikke være en giggler. Det er ikke mystisk, det er bare at være fjollet på en sjov måde. Hvilket er fint, hvis det er din ting, men det vil ikke komme på tværs som værende mystisk.
 10. 10
  Udvikl din efter din viden om, hvad der ser bedst på dig. Et lille stykke af 1890'erne her, et stykke af 30'erne der, og et stykke af 2011 her, og folk vil være undrende hvor du er kommet med din sans for stil. Ingen grund til at fortælle selvfølgelig, men det bør alle kommer fra at være omhyggelig med at bruge tøj og mode, der passer dig og den person du er. En gang imellem, fortæller nogen du har tillid bare hvordan du kom på tværs af din fantastiske broche eller sjældne slipsenål, men ikke fortælle alt for mange!
 11. 11
  Undgå at drikke for meget eller tager medicin, disinhibit dig til det punkt mangler. Der er ikke meget tilbage til at være mystisk ved efter en drug-eller alkohol-infunderes tilstand forårsager en person til at afsløre alle, og ikke meget af det bevogtet eller censureret. Da du har lidt eller ingen kontrol over, hvad du fortæller, når alkohol eller narkotika indflydelse dig, kan du overdriver, fortæl for meget, pynte ud acceptable, og sige ting, der forlader dig følelsen sårbare og udsatte. At være mystisk, ophold i kontrol fra starten ved at se dine drikkevarer og ved at undgå at tage medicin, der forvirre og overtage din personlighed.
  • Berusede samtaler fører ofte til at fortælle-alls om ex s, tidligere folk, du har kendt, og folk, du ikke kan fordrage. Dette er alle de oplysninger, der er bedst holdes i dit hoved, så bare lad ikke dette ske for dig.
 12. 12
  Være høflig og hensynsfuld, ikke udenfor. Hold din følelse af respekt og medfølelse for andre, at være mystisk handler ikke om at være mere overlegen end andre omkring dig, men mere om at lade tingene ikke sagt, og vise andre, at du værdsætter dit privatliv og plads.

Tips

 • Betro sig til nogen, du stoler på. Sommetider holde det hele flaske op bliver bare for meget. Har nogen i dit liv, du har tillid dybt og i hvem du kan betro noget. Uden en sådan stikkontakt, risikerer du at blive kold om hjertet, paranoid og ufølsom.
 • Hvis du er god med tiden, altid dukke op på præcis samme tid, uanset om det er på den time, 5 minutter tidligere, eller 5 minutter til at, bare gøre det, uden at mislykkes. Folk vil undre, hvordan og hvorfor...
 • Må ikke åbenbart svælge i at være mystisk, og ikke forsøge alt for hårdt. Folk bør se dette som en del af dit grundlæggende karakter - hvem du er på din kerne - snarere end en rolle, du prøver at afspille. Hvis du kommer på tværs som sidstnævnte, vil du ikke blive betragtet som mystiske, bare umodne.
 • Svigtet dit forsvar mere omkring dem, du virkelig har tillid til. Men husk på, at ikke fortæller alt kan forlade for masser flere samtale som årene udfolde sig, og hvor spændende det kan være at oplyse en partner om en tanke, en drøm, en idé, du har haft til aldre, men har ikke fået rundt for at fortælle dem endnu! Det er en mærkelig position, som mange gifte folk er nødt til at tro, at de skal fortælle absolut alt om sig selv til deres partner, som hvis i ikke gør, så de bliver utro. Med alle midler fortæl din viet partner de ting, de virkelig har brug for at vide, men lige tænke sig om at holde nogle ting tilbage til at blive delt ud på forskellige stadier i dit liv, for at spice tingene op! Altid opdage hinanden kan helt sikkert føre til en lang og frugtbar ægteskab.
 • Hvis folk spørger dig, hvis du er okay, fordi de tror, ​​du ked af det, det betyder at du har fået folk tænker om dig. Du har måske brug for at forsøge sværere at dukke mystiske snarere end trist.
 • Når du er med blot en eller to personer til en kort tid, skåne dem et smil, hvis du kan, og hvis det passer samtalen. Dit smil vil overraske og fascinere dem, og du vil synes endnu mere interessant.

Advarsler

 • Mens være mystisk kan fængslende, bliver konstant distræte kan være frustrerende. Kende forskel.
 • Som omtalt ovenfor, ved at gøre dine indbyrdes alt om den anden person. Der bør dog være at give samt tage, så siger du bruger 90 procent af din tid på at give dem den fase i enhver diskussion eller samtale, skal du sørge for at give den anden person de andre 10 procent i at afsløre lidt om dig selv. Efter et stykke tid, kan kende ikke meget om en person blive trættende i sig selv, fordi andre mennesker ikke ved, hvor de står med dig.
 • Undgå smirking eller er nedladende. Fungere som hvis du kender bedre end den anden person, før du er en død bestemt måde for at jagte dem ud af dit liv.
 • Bliver mystisk bør ikke ensbetydende med at være uhøflig og tankeløs om andre mennesker. Må ikke åbenlyst ignorere folk eller børst deres spørgsmål, mens det er fint at gøre det klart, at der er nogle emner, du vil ikke diskutere, undgå at blive uhøflige om det eller om ikke at give ud af oplysninger om, at Google kunne fortælle dem.
 • Undgå at blive uforståeligt. Det vil gøre folk ryster på hovedet og opgive dig som en tabt sag, og eventuelt overveje dig en smule uforskammet også.
 • Dette vil normalt kun fungere, hvis du er attraktive allerede eller der er en anden grund til, at andre ønsker at vide om dig. ellers vil du sandsynligvis fortolkes som indadvendt eller fuld af krukkeri.
 • Mange artikler om at være mystiske rådgive have en form for hemmelighedsfuld smil / foregiver at ignorere folk / ikke besvare spørgsmål / sarkastisk - men det kan få dig til at komme på tværs som selvglad og antagonistiske.