Wkadk

Hvordan man har en første kys

Er du klar til - eller blive kysset? Er der en særlig person, som du gerne vil? Hvis du endnu ikke har oplevet dit første kys, kan det være en skræmmende udfordring. Ved anvendelsen af ​​denne artikel, vi kommer til at lade som om vi er alle heteroseksuelle, men anvende de tips, som du vil!

Steps

Hvordan man har en første kys. Gør dig selv kissable.
Hvordan man har en første kys. Gør dig selv kissable.

Piger

 1. 1
  Gør dig selv kissable. Ikke alene vil disse tips hjælpe dig føle sig mere sikker, når du går ind for en liplock, vil de også sende subtile antydninger af, at du er klar til at blive kysset.
  • Bær læbestift eller chapstick. Spring klæbrige lip gloss.
  • Hold din ånde frisk. Pop en mint på forhånd i stedet for at tygge Minty tyggegummi, som du bliver nødt til at finde en måde at spytte ud.
  • Lugt fantastisk. Før du møder op med din fyr, skylles og bruge duftende fugtighedscreme eller et par spritzes parfume.
 2. 2
  Læn ind og få øjenkontakt. Læn dit hoved på din fyr skulder, som om du er ved at falde i søvn. Slå op på ham - hvis hans arm går rundt for at lade dig i, gå til. Hvis ikke, eller hvis han ikke synes at tage tingene på samme måde, som du er, kan han ikke være klar endnu. Bare slappe af nu.
 3. 3
  Antyde, at du vil have et kys. Der er et par ting at gøre at plante ideen om at kysse dig som om han tænkte på det. Prøv disse:
  • Kig på hans læber. Drop dit blik og dine øjenlåg til en halv mast, derefter langsomt, se tilbage op på ham og give ham en lille indbydende smil.
  • Nå op til sno dine arme rundt om hans hals, eller let lege med håret på hans hals. Dette vil lade ham vide, at du er klar til at komme op tæt og personligt.
  • Langsomt læner dit ansigt tættere på hans. Indflytning kommunikerer, at du er klar til mere kontakt.
 4. 4
  Overveje at tage føringen. Nogle fyre er meget genert, og selv dem, der ikke er blevet boret igen og igen om uvelkomne rørende. Overvej let kyssede ham på kinden for at vise ham, at du er okay med touch. Fyre har et ry som værende pervs, men en masse drenge bekymre sig om at gå for vidt.
 5. 5
  Invitere ham til at kysse dig. Jep, nogle drenge virkelig behøver en indgraveret invitation. Lad os sige, du har forsøgt at vise ham at du er klar, og han ser interesseret, men du kan bare ikke få ham til at kysse dig. Sig noget lignende, "Kan vi ikke bare være kysse lige nu?" Hvis han ikke kysse dig, så er han ikke at gå til.
 6. 6
  Hold det blide i første omgang. Må ikke bringe ud af tungen, tænderne eller stærke favntag på de første par kys. I stedet holder dine læber bløde og let adskilte, og undgå rynker.
  • For flere teknik tips, se.

Guys

 1. 1
  Få selvsikker. Du har fået dette! Så handle ligesom det. Læn dig ikke, vige fra hende, mumler eller nægte at opfylde hendes blik. I stedet vise hende, at du har det godt med dig selv, og hun kan blive fortrolig med dig. Gør øjenkontakt, tale tydeligt, og generelt handle som du er sikker.
 2. 2
  Ryd op og ser lige til at kysse. Hvis du ser så tiltalende som muligt, vil du ikke nødt til at arbejde helt så hårdt for at overbevise hende du er det værd et kys.
  • Barbering. Eller ikke. De fleste piger foretrækker en fyr med en glat ansigt, men nogle som deres fyrs ansigt ru. Få at vide, hvad din pige kan lide.
  • Hold nogle pastiller handy. Pop én, når du føler din ånde få forslidt.
  • Forsøge at være så generelt ren som muligt. Tag et brusebad, sat på nogle rent tøj og slid deodorant og lidt (ligesom virkelig lidt) smule cologne.
 3. 3
  Respektere hendes privatliv. De fleste piger vil ikke ønsker at gøre ud foran andre, især hvis det er hendes første kys. Find det rigtige tidspunkt, hvor du kan være alene. Privacy er nøglen.
 4. 4
  Hold øje med signaler. Watch omhyggeligt, fordi nogle gange de signaler kan være forvirrende - kan hun flirte med dig, så lugter dig i hovedet. Disse kan bare være koket spil eller hun kan virkelig konflikt.
  • Spørg dig selv disse spørgsmål: Har du og din date synes at have en hyggelig, varm, tæt tid sammen? Har hun flirter med dig gennem kropssprog? Har hun slikkede hendes læber, eller bit hendes underlæbe, mens du kigger på dig? Har hun fundet undskyldninger for at røre dig ofte? Hvis du føler dig sikker på disse ting, forberede at kysse!
 5. 5
  Gør øjenkontakt. Hvis hun er behageligt, og ikke kigge væk, så hun er klar. Lås øjne, når du taler til hende, når hun taler, og i løbet af øjeblikke af stilhed.
 6. 6
  Bryd den berøringsfølsomme barriere. Startende med små fysisk kontakt fortæller hende, hvad der kommer og giver hende mulighed for at bakke ud, hvis hun er ubehageligt. Prøv disse, hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre:
  • Sæt din arm omkring hendes skuldre
  • Holde hendes hånd
  • Feje hendes hår væk fra hendes ansigt.
 7. 7
  Tegn hende langsomt. Nå omkring livet med en eller begge arme, og forsigtigt trække hende mod dig. Hvis hun er interesseret, vil hun få vink og bevæge sig i, hvis du føler hende modstå, selv om, tilbage fra.
  • ikke klemme hende op imod dig og derefter male dit bækken mod hende.
  • Brug ikke en første kys som din personlige undskyldning for at famle, grab, eller få alt for velkendte. Være en gentleman.
 8. 8
  Gå ind for et kys. Når hun er tæt, og du er temmelig sikker på hun ønsker at blive kysset, er det tid til at forsegle den aftale!
  • Kig ind i hendes øjne. Læg mærke til hvordan vi nævner øjenkontakt to gange? Meget vigtigt. Lad hende vide, at du virkelig er at se hende.
  • Kig på hendes læber. Aim, dude. Sørg for at du ved, hvor du skal hen.
  • Læn langsomt og forsigtigt børste dine læber i løbet hendes. Må ikke bekymre dig om fancy teknik eller gå hurtigt på de første par kys - du kan beskæftige sig med det senere.
 9. 9
  Gå, at fine linje og gøre det til en virkelig fremragende kys, en, der er romantisk, udbud og mindeværdig. Din mund bør ikke være alt åbnet eller lukket, og det bør ikke være moset eller for stram (slappe af). Lad det ikke gå for lang tid (mere end fx 20 sekunder), eller lad det være for kort (i 3 sekunder er ikke nok) - tror omkring 10 sekunder, eller deromkring. En lille antydning af tunge er rart, hvis hun synes villig, men gør det flirtende og ikke insisterende. Tjek for flere teknik tips.
 10. 10
  Afslut den forsigtigt. Bare forblive tavse og hende, slutter det første kys i en dejlig, intime øjeblik.

Tips

 • Bare slappe af, det vil gøre dit kys endnu bedre.
 • Folk siger dette vil være et øjeblik, du huske resten af ​​dit liv, og ikke at blæse det - bare glemme. For størstedelens vedkommende er det første kys akavet og nervepirrende, og du sandsynligvis vil gøre noget dumt som i trin på hendes / hans tæer. Det er virkelig ikke en big deal, hvis små ting går skævt. Hav det sjovt - den anden person er i samme position og han / hun er lige så travlt med at bekymre sig om, hvad han / hun gør forkert. Du vil indse, når øjeblikket er rigtigt, en semi-autopilot overtager, fordi det er så naturligt.
 • Må ikke bekymre dig om detaljerne - hvor meget for at vippe dit hoved, når at lukke øjnene, hvor lang tid at bo osv. Alle har intuition og kysse er en meget intuitiv aktivitet. Det vil alle vise sig fint.
 • Husk på, at mange mennesker er genert over at kysse - men det betyder ikke, at de ikke ønsker at kysse dig. Vær opmærksom på kropssprog. Hvis du tror, ​​din nogen kan blive ramt af denne lidelse, kan du prøve at kysse dem! Bare vær opmærksom på deres reaktion. Hvis de trækker væk, eller bliver overraskede eller på anden måde ikke interesseret i kys, være modne om det og ikke tage det personligt. Du kan prøve igen senere, medmindre du er afvist flade ud.
 • En god måde at have en første kys vil en film. Simpelt, men effektivt. Forhåbentlig din knuse vil holde din hånd og derefter gradvist komme tættere indtil du så er så tæt som du kan være uden at kysse. S / han skulle få budskabet snart, og hvis han / hun ikke gør det, måske han / hun er bare ikke klar.
 • Hvis du kender til en kendsgerning, han ønsker at kysse dig - for eksempel, han fortalte dine venner - men han er bare nervøs, ikke være bange for at spørge ham! Det gør arbejdet.
 • Hvis du ikke har noget imod at have en upersonlig første kys, deltage i på et spil Truth or Dare. Den mest populære dare er at kysse nogen. Blive advaret om: du kan ende med at kysse nogen, du gør ikke meget fancy (medmindre du får en ven til at turde din knuse at kysse dig). Det samme gælder for Spin flasken. (Husk, du har ingen kontrol i sidstnævnte).

Advarsler

 • Watch out for mono (mononukleose) og mundtlige herpes. Må ikke kysse nogen, hvis de har et forkølelsessår eller noget andet omkring deres mund område, det kunne være et tegn på herpes.