Wkadk

Hvordan man får en date med en crush, der er din bedste ven

Nogle gange kan en stor romantisk forhold begynder som et venskab. Du har allerede kender personen godt og sandsynligvis har mange fælles interesser. Men at tage de første skridt fra venskab til romantisk forhold kan være en vanskelig opgave, især fordi man risikerer at miste den person, som en ven helt. Her er nogle måder at teste de farvande for potentiel romance.

Steps

Hvordan man får en date med en crush, der er din bedste ven. Adskille fra gruppen.
Hvordan man får en date med en crush, der er din bedste ven. Adskille fra gruppen.

Tilbringe kvalitetstid sammen

Husk, at målet her er "Hvordan til at starte dating en ven." Antagelsen er, at du, uanset årsagen, kan ikke bare bede dem om en dato. En fremgangsmåde er at invitere dem ind i nogle regelmæssige, planlagte aktivitet, der er mere personlig og intim med mulighed for at føre til romantik.

 1. 1
  Adskille fra gruppen. Hvis du og din romantiske interesse altid hænge ud med en stor gruppe af venner, kan det være svært at måle deres følelser for dig eller have nogen tid alene sammen. Bruge tid en på én, vil medvirke til at skabe en mere intim obligation.
 2. 2
  Pick en aktivitet, du både vil nyde. Har du begge elsker udenlandske film? Foreslå se en sammen. Omvendt er de en fremragende bowler, men du er forfærdeligt? Bed dem om at undervise dig. Husk, at dette er din ven. Du kender allerede deres kalender og tidsbegrænsninger. Tænk grundigt igennem alle detaljer.
 3. 3
  Øge den fysiske kontakt. Prøve aktiviteter, der involverer direkte kontakt med hinanden, såsom dans eller stargazing hvor du deler én tæppe. Fysisk kontakt antyder intimitet, og vil lade dig vide, hvis de er behagelige at være tæt på dig.
  • Advarsel: Tving ikke fysisk kontakt eller haste ind intime aktiviteter som at kysse. Du risikerer at gøre din ven bange eller utilpas. Tage tingene langsomt og forsøge at følge deres signaler.
 4. 4
  Tag initiativ. Har din ven nævner de elsker at danse? Hemmeligt tage en dans klasse og derefter imponere dem med dine smarte bevægelser. Det vil vise dig dele deres interesser.

Tale og lytte

Lær mere om hinandens liv både vil hjælpe dig med at komme tættere med din ven, og give dig en bedre idé, hvis du vil være kompatible.

 1. 1
  Fortæl dem detaljer om dit liv, dine andre venner måske ikke kender. Tal om din barndom og din familie. Det vil vise, at du har tillid til dem og ønsker dem til at dele så godt.
 2. 2
  Lytte, når de taler. Må ikke bare stirre længselsfuldt på dem tænke over, hvordan smukke dine børn ville være. Husk de små detaljer, de nævner. Det vil vise dem, at de er vigtige for dig. Det vil også hjælpe med din snu frieri. De er bundet til at blive imponeret, når du køber dem en kopi af en bog, som de nævnte var deres barndom favorit.
 3. 3
  Ros dem. Fortæl din ven, du elsker deres nuværende frisure, hvor flatterende deres outfit er, eller at de har et stort smil. Det viser, at du bemærke, hvordan de ser ud og finde dem attraktive.

Vær ærlig

Hvis din ven har vist nogen interesse i at bruge tid alene med dig, eller undgår fysisk kontakt, så er de højst sandsynligt ikke interesseret i at forfølge et romantisk forhold. Fortælle dem om dine følelser vil kun gøre dem ubehageligt og måske endda ødelægge venskabet. Men hvis din ven synes at være nyder din tid sammen så meget som du er, kan de dele dine romantiske følelser. På dette punkt er det tid til at være ærlig.

 1. 1
  Forklar dine følelser tydeligt. Lad din ven vide, at du virkelig værdsætter venskabet, men at du også har romantiske følelser for dem og vil gerne være mere end venner.
 2. 2
  Giv dem tid og rum. Pres dem til at give dig et svar, eller starte et forhold lige med det samme kunne gøre dem utilpas. Vis at du respekterer dem som en ven ved at give dem tid til at tænke.
 3. 3
  Respektere deres beslutning. Hvis din ven ikke ønsker at forfølge et romantisk forhold, respektere deres valg og ikke presse dem yderligere. Hvis du ønsker at forblive venner, så lad dem vide, hvor vigtigt det er for dig at opretholde en platonisk venskab.

Tips

 • Må ikke pludselig buse ud at du kan lide dem, fordi det kan være akavet. I stedet give dem hints. Det er okay at være koket og flirtende. Hvem ved, kan de finde det søde!
 • Altid tænke på timing. Hvis din ven bare er slut et seriøst forhold, kan de ikke være klar til at starte en ny med dig.
 • Vær tålmodig. Fokus først på eventyr. Efter alt, er denne person din ven, fordi du nyder at tilbringe tid sammen med dem.
 • Hvis de to af du beslutter at starte et forhold, så sørg for du er på samme side, når det kommer til tempoet i forholdet. Hvis de har brug for at tage det langsomt, tage det langsomt.

Advarsler

 • Forsøg ikke at tvinge det på dem eller presse dem gennem skyld. Det vil ikke ændre deres følelser, og vil højst sandsynligt ødelægge venskabet.

Kilder

 • Sommetider bekende dine følelser til en ven kan tolkes som et tillidsbrud. Altid undersøge gensidige interesser først for at se, om der er nogen mulighed for et romantisk forhold.