Wkadk

Hvordan at være quirky

Bliver "quirky" er ikke blot en fashion statement. Det er en måde at være, altid at fange folk overrumplende med din uforudsigelighed og spændende dem med din udtryk for din allestedsnærværende vidunder om verden og dens folk. Udvikling af en quirky personlighed og interesser skal komme naturligt til dig, quirkiness er ikke noget man kan tvinge, men hvis du allerede magert mod at se livet anderledes end andre omkring dig, og du er ivrig efter at fejre dette, er du allerede opmærksomme på din quirkiness og det kan simpelthen være, at du har brug for mere tillid til at bringe ud denne side af dig selv.

Øge din quirkiness kræver en mere intens fokus på dine mere unikke kvaliteter og finde måder at lade disse skinne selvom du har følt en smule genert om at gøre det før.

Steps

Hvordan at være quirky. Indse, hvad din definition af "quirky" er.
Hvordan at være quirky. Indse, hvad din definition af "quirky" er.
 1. 1
  Indse, hvad din definition af "quirky" er. Denne artikel antager i det mindste at quirky handler om at være en skæv og uventede person, der ved, hvor de står i verden. Dybest set, er quirkiness fokuseret på at fejre dit eget perspektiv på verden, ikke generer at blive fanget i eventuelle tendenser, modeluner eller massemedierne messaging om "typer", hvor ingen af ​​disse metoder til at leve gel med hvem du er. Bliver fast besluttet på at vise verden hvem du er og hvad du står for uden at blive raslede af kritikere (og der vil altid være modstandere ) er en vigtig del af at være quirky, som bryder tendensen regler.
  • Bemærk, at en række alternative kulturer som, punkere eller Beatniks mv kunne anses quirky. Det er sandsynligvis korrekt, men du behøver ikke at skære dig selv i noget alternativ gruppering at være skæve. Du kan endda starte din egen stil quirky. Quirky mennesker ofte står godt alene af selv de ironiske forsøg på alternative grupper til at være anderledes, mens alle er det samme.
 2. 2
  Må ikke gå at skifte til at forsøge at behage nogen. En quirky person vil utvivlsomt tiltrække opmærksomhed og noget af det uønskede, nogle af det uvenlige. Udvikle en rygrad tidligt og indse, at der altid vil være dem i denne verden, der ser forskellighed og styrken til at stå ud fra mængden som truende. Husk, at dem, der klager, eller drille højest har den mindste og har den største tilbøjelighed til at være i overensstemmelse med publikum og ideer om, hvad de "burde gøre" i stedet for at følge rytmen i deres egen tromme. Er det for dig? Ikke hvis du ønsker at være skæve og fejre alt, der er entydigt dig! Så lad dem ikke få dig ned og absolut ikke ændre dig selv for dem - en overensstemmende quirky person, er som at være halvt i live.
 3. 3
  Fejre de dele af din personlighed, der adskiller dig fra "normen". Hvem er at sige, hvad der er "normalt"? Men der er altid folk fast besluttet på at forsøge at gøre en normal ved at samle og handle alle det samme, ser det samme, og alle gør de samme ting. De definerer deres egen normale og behandle alle andre uden for denne normale for deres så "udefra", og derfor "mistænkelige". Det er trist, og du ved det, disse mennesker går glip af så meget i livet - ja, de lever livet i sort og hvid og savner den farve versionen med deres snæversynet vision og ræsonnement. Elsker de dele af din personlighed, der gør oprør mod "at være normal" og "at være som alle andre." Hvorfor cruise gennem livet den måde en anden ønsker for dig, når du ikke kun ønsker at prøve en anden vej, men du ved, at det er den rigtige vej for dig?
 4. 4
  Kend dig selv. Hvilke ting gør du føler at du er quirky? Du kan aldrig lære for meget om dig selv, så bruge lidt tid på at skrive ned, hvordan du føler anderledes end andre mennesker, og hvorfor du føler disse er vigtige dele af din egen makeup. For eksempel kan du altid stoppe for at lægge mærke til hvor omhyggeligt en arkitekt har udformet designs på en bygning, mens alle dine venner lystigt tønde gennem hoveddøren, helt uvidende. Eller du kan finde farver, som andre mener sammenstød blend sammen smukt, når dressing i morgen. Måske foretrækker du at analysere regnskabsmæssige problemer på arbejde i visuel form ved at tegne billeder og pile, der bringer det hele sammen. Uanset måder, hvorpå du, notere dem og ikke dømme dem - bare acceptere dem og tilføje dem til din liste over selvopdagelse.
 5. 5
  Forbered måder at forsvare din outlook til verden. At være quirky formentlig betyder, at du kommer til og synspunkter, der adskiller sig markant fra andre, er du sandsynligvis iført mode din vej og ikke som de nuværende tendenser insisterer, og du laver en masse ting anderledes end andre mennesker. Dette kan føre til en følelse af og bringe ned vindebroen at stoppe udlejning i mennesker, der kritiserer dig. I stedet for at lade det ske, tænke fremad på måder at beskæftige sig med kritik og til at forsvare dig selv med muntre børste-offs, der sætter andre mennesker i deres sted. Defensive svar vil altid potentielt samle mere kritik, fordi folk ved, at de har ramt en nerve, så fokusere på ikke at lade folk vide, at de har forstyrret dig. Lær at afskedige eller blot høfligt grine off spydigheder med henblik på din anderledes måde at gøre og se tingene på. Det bedste er at holde en og behandle andre folks manglende forståelse med lethed, så meget for din egen lykke som til at fjerne deres følelse af tilfredshed med at såre dig.
  • Skriv en liste af svar til folk, hvis du finder dig selv tongue-snoet, når nogen kritiserer dig. Over tid, nærmer stock standard besvarelse folk høfligt blive anden karakter. Jo mere du gør det ud til, at deres holdning ikke påvirker dig, jo bedre.
 6. 6
  Lev store. Giv frie tøjler til din quirkiness og udvikle de unikke elementer om dit liv, der betyder mest for dig. Quirkiness kan ikke slavisk opført i en artikel - det er, hvad det er for dig personligt. Det kan eller ikke kan involvere ting, som en anden person behandler så quirky - trods alt, har du ikke ønsker at ende op ironisk "overensstemmelse" til et ideal om quirkiness! Være parat til at afsløre for verden de sider af dig selv, som ikke nødvendigvis sidde nemt med de nuværende tendenser og forventninger, om dette er din mode stil, din musik smag, dine politiske synspunkter, dine meninger i almindelighed, din livsstil, dine hobbyer og andre interesser, og selv dine relationer.
  • Sig din mening. Forudsat at du er velformuleret, hensyn og respekterer den menneskelige værdighed, taler dit sind er en vigtig del af at være skæve. Det kan chokere nogle mennesker til at høre ting sat uden omsvøb og sandfærdigt, men en quirky person ikke hakkekød ord - en quirky person siger tingene, som de ser dem.
  • Væn dig til at artikulere kontroversielle emner tydeligt. Hvis du mener noget mange andre mennesker ikke, skal du fakta, god klarhed og en vilje til at forklare godt for at få dine point på tværs. Undgå badgering, råben eller tvinge dine meninger på andre, simpelthen være meget veldokumenteret, faktuelt baserede og vedvarende at komme på tværs af dine alternative punkter.
  • Overhold mainstream uden at det at forstyrre dig. Dette kan være en vanskelig udfordring for finurlige personligheder, der ofte ønsker at løbe fra mainstream ting, men en smule viden går en lang vej at holde høflig small talk og vide, hvad du ikke ønsker at være en del af! Og vær opmærksom på at få alt for ked af mainstream bliver ked af noget, du ikke kan kontrollere, og derfor vil nedbryder din energi. I stedet acceptere, at eksistensen af ​​mainstream er, hvad fremmer din quirkiness og giver dig mulighed for at være så åbenlyst anderledes.
 7. 7
  Nyd tid alene og ikke være bange for at være single, når alle andre er koblet op. Det er ikke et kapløb om at være en del af en anden persons liv, og det er ikke en nødvendighed. Quirky mennesker har ofte brug for tid til at udvikle tætte forbindelser med et par kvalitets mennesker, som de har brug for at vide, at disse mennesker vil bakke dem, når tiderne er hårde. Quirky mennesker er ikke glade for fair-vejr venner og vil ikke tolerere folk, der er tvetydig karakter. Kig efter ligetil, lige taler og omsorgsfulde mennesker til at være en del af dit venskab og romantiske kredse.
  • Lær at hvis du ikke allerede. Sociale budskaber tendens til at være ned på ensomhed, insinuerer, at dem der kan lide det skal være ulige eller ensom. Sandheden er, at alle har brug for lidt ensomhed nu og da, og nogle har brug for det mere end andre, til at reflektere, overveje, tænke igennem den større mening i dit liv, og simpelthen sortere de spørgsmål af hverdagen. Champion ensomhed ved at hjælpe andre til at forstå sit værd og ikke opsuge den negative messaging om det.
 8. 8
  Kærlighed andre finurlige mennesker og finurlige ting. Være positive over for andres quirkiness og hjælpe dem til at se værdien af ​​deres finurlige natur. Og se efter de finurlige ting i livet, såsom en quirky hytte at bo i, quirky haveplanter, en quirky bil til at køre, og en quirky kæledyr ved din side. Lev dit skæve og sprede quirky kærlighed!

Udvikling af din quirkiness

 1. 1
  Hvis du gerne vil udvikle visse skæve sider af dig selv, vil dette afsnit give nogle forslag til at hjælpe din udforskning.
 2. 2
  Hvis du vil have en mere åben kærlighed til musik, kan du prøve følgende ting (med et åbent sind i hvert tilfælde):
  • Spørg familiemedlemmer, venner og mennesker, du kender til henstillinger af musik, de kan lide. Lyt til den og se om der er noget du især nyde.
  • Gå til dit bibliotek eller genbrugsforretning, og hente nogle sange - uanset om en cd, optag eller tape.
  • ! Forskning mennesker, du beundrer, læse deres blogs, og find ud af, hvad de lytter til. Eller endnu bedre, bare gå YouTube!
  • Gør det til et punkt til at lytte til en anden radiostation i mindst en time hver dag i en uge. I Europa er tendensen, FM-stationer i de 88-92mHz frekvensområde til at have meget forskellige formater fra resten af ​​skiven
  • udgivelser 02:58 nye sange om ugen gratis i forskellige stilarter lige fra renæssancen til Hip-Hop. Hente disse til at udvide din musikalske horisont samt holde trit med udviklingen. De mindre andre omkring dig har hørt om det, jo bedre!
  • Pandora Internet-radio er en stor ressource for nye bands.
 3. 3
  For nogle mennesker, "quirky" kommer ned til tøj og intet andet. Forskning ældre film til særligt effektive tøj stilarter - nogle eksempler: Breakfast at Tiffanys, Pretty in Pink, Some Kind of Wonderful, etc. eller endda gå tilbage til tidligere tiders fra 1920'erne til 1960'erne. Og vær ikke bange for at hakke og ændre stilarter mellem epoker og modehuse. Uanset hvad du ønsker at udvikle din mode ind er helt op til din egen sans for stil og præferencer. Være meget på vagt over for enhver rådgivning, der tager høje vej af, hvad du kan og ikke kan bære - altid spekulerer på, hvor sådan rådgivning varsler fra, og hvorfor der fashionista har sådan en dagsorden til at skubbe!
  • For at finde nogle awesome tøj, gå til, eBay, garage salg - uanset hvor du kan finde dem. Glem ikke at tjekke bokse på loftet.
  • Hvis du ikke har mange penge eller ting, der bare ikke ser den måde, du vil have dem til, bare dit eget gear. For eksempel par gamle jeans kan blive makuleret, forkortet eller bleget. Alter, ændre, ændre noget at slå ud af, hvor du ønsker det. (Tip: en quirky person er normalt bedre at vide, hvordan at sy!)
  • Lær at fikse op tøj. Ting som perler,, bånd, badges og fjer til sko, hatte og tasker.
 4. 4
  Dekorer din verden med noget! Uanset om det er gamle gumball pakkemaskiner, Superman klistermærker, gamle filmplakater eller bare en mærkelig collage, kan du dekorere eller omdanner studiebøger, tasker, vægge, pet food skåle, bærbare låg, skateboards, husholdningsartikler, din bil eller scooter, og alt andet for at gøre det entydigt din. Se dit liv som levende kunst og dekorere denne enorme lærred hver dag i din eksistens.
 5. 5
  Find en skæv hobby, der interesserer dig. Quirky mennesker er glade for at gøre ting, mainstreamers ofte afviser som ulige (husk at være positiv og læse "quirky" for mærkeligt, hver gang). Så give efter for din trang til at følge hobbyer eller interesser, som andre ville se med manglende interesse eller vantro. Uanset om det er at indsamle gamle tid tv-shows, tomat landbrug på en veranda eller balkon, lytte til NPR, at blive en aktivist for nogle årsag du tror på, at skrive en blog om webcomics, soapmaking, renovering junk computere - noget er den grænse, så længe det interesserer dig og opfylder din følelse af velvære. At være passioneret omkring noget usædvanligt er én ting, at mange finurlige mennesker har til fælles, og ofte, at lidenskab kan føre til fantastiske opdagelser, skabe langsigtet værdi for andre i verden, eller resultere i at skabe langtidsholdbare samlinger af ting, som ingen andre nogensinde menes at beholde. Hvis det er sjovt, tilfredsstillende og inden for dit budget, go for it.
  • Undgå copycatting en andens hobbyer, medmindre du virkelig er interesseret i dette emne eller aktivitet.
 6. 6
  Forlæng selv. Selverkendelse er en rejse alle har brug for at gøre, uanset hvordan de ser sig selv i verden. Det er ikke anderledes for en quirky person og ved at udforske dit indre selv, vil du finde større tilfredshed og lære mere om, hvem du virkelig er. Ting du kan gøre for at starte denne proces omfatter yoga, skrive i en dagbog, og for at hjælpe andre eller andre ting. Du vil føle sig meget bedre om dig selv!

Tips

 • Husk, at jaloux mennesker er dem med de problemer, ikke dig. De keder med deres eget liv, ud af ideer, mangler fantasi, rædselsslagen for at være sig selv, bange for at lave bølger og alt det, glem ikke, at de trods selv og være medfølende mod dem.
 • Forblive positiv om nye ting og være åben for dem. Selv mainstream ting har deres tid og kan undertiden blive udviklet i utroligt forskellige retninger, der aldrig blev forudset ved begyndelsen. Og tænke over, hvordan tiden kan indløse en gang faddish elementer og gøre dem synes ligefrem finurlige årtier senere!
 • Tjek indie film og indie kultur. Du kan eller ikke kan identificere sig med Indie kultur (og du behøver ikke at), men finurlige mennesker er ofte i Indie kultur på grund af dens meget underbygger at støtte uafhængige kunst og kultur.
 • Grådighed og besættelse af materialisme er ikke skæve. Må ikke falde i den fælde at samle ting, som binder dig ned eller fange dig op i konkurrenceevnen med andre.

Advarsler

 • Du behøver ikke at "være" noget, der ikke føles rigtigt. Modstå presser dig selv til at vedtage noget, der ikke afspejler dine egne værdier, overbevisninger og præferencer.
 • Undgå pres andre til at se tingene på din måde. Dit quirkiness muligvis bare stå alene sommetider, acceptere det. Det kunne være, at du er langt foran din tid.