Wkadk

Sådan vinder en kildre kamp

Kilde er en fantastisk måde at flirte, lege med dine børn, eller bare for at få hvad du ønsker. En kildre kamp er altid en garanteret god tid, men vinde en kildren kamp er endnu bedre. For at vinde et kildre kamp, ​​er du nødt til at lære det grundlæggende i kildrende og forsøge en alvorlige skudsikre kildende strategier. Hvis du ønsker at vide, hvordan at vinde din næste kildre kamp, ​​bare følge disse trin.

Steps

Sådan vinder en kildre kamp. Vide, hvordan at pin dit offer.
Sådan vinder en kildre kamp. Vide, hvordan at pin dit offer.

Det grundlæggende i kildrende

 1. 1
  Vide, hvordan at pin dit offer. Pinning dit offer er afgørende for din kildrende succes. Hvis din modstander har gratis arme og ben, vil han være i stand til at få dig tilbage på ingen tid. Du skal finde en måde hurtigt at pin og fælde din modstander, så du kan udnytte dine kildende færdigheder. Du kan prøve at pinning din modstander en række måder:
  • Pin din modstanders arme over hovedet med dine ben, når han om på ryggen.
  • Sidde på din modstanders bryst og pin armene ned med hænderne.
  • Pin din modstander ved at sidde på knæ eller snuppe hans ankler, når han er på ryggen.
  • Pin din modstander ved at sidde på ryggen, når han er på maven, og skubbe armene til jorden.
 2. 2
  Find de mest kildre-udsatte dele af din ofrets krop. Hver persons mest kildre-følsomme områder er forskellige, så du bør eksperimentere med kildrende forskellige dele af kroppen til at se, når din modstander ser den mest overrasket og gik i panik, eller når han hviner, skriger og griner ukontrolleret. Hvis tiggeri, indlæg og krampagtige bevægelser stigning, ved du, du har fundet din kildre sweet spot. Her er nogle stensikre kildren-udsatte steder at forsøge:
  • Fødderne, tæer og achilles sener
  • Den mave og navle
  • Armhulerne, ribben, og sider
  • Knæ og området lige over knæene
  • Hænder og palmer
  • Halsen og nakken
 3. 3
  Har nogen nåde. Hvis du kildet så din modstander accepterer at gøre noget, du ikke stoppe, før du får, hvad du ønsker. Uanset om du kildrende din modstander til styring af fjernbetjeningen, gør en gratis massage eller en middag dato, ikke stoppe, før han giver i.
  • Du må ikke stoppe, bare fordi din modstander siger, "Jeg kan ikke trække vejret!" Hvis han griner og kan tale, så han stadig vejret. Men hvis han virkelig ikke kan trække vejret og lyde bedrøvet og forpustet, så skal du stoppe.

De fire-vejs kildre

 1. 1
  Sæt din modstander på hans mave. For at få ham i denne position, kan du begynde med din modstander på ryggen, og kildre hans armhuler, indtil han vender sig.
 2. 2
  Sidde på din modstanders øvre ryg, mens over hans fødder. Hold kildet sine sider, så han ikke modstå.
 3. 3
  Sæt dine tæer i hans armhuler eller sider. Du behøver ikke at få dem præcis i armhulerne - bare flytte dine fødder i området generelt. Hvis du har bare fødder, så sørg for dine tånegle er trimmet, medmindre du ønsker at ridse din modstander.
 4. 4
  Begynd at kildre armhulerne med siderne af dine fødder. Flyt dine fødder langs ribbenene så godt. Du kan starte kildet lænden med hænderne for maksimal effekt. Husk, at du ønsker at gøre brug af alle fire af dine lemmer, så jo før du starter, jo bedre.
  • Du kan virkelig grave med siderne af dine store tæer og hæle.
 5. 5
  Nå foran dig til at kildre din modstanders fødder. Prøv at kildrende hans ben så godt. Hvis din modstanders sko er stadig på, så prøv at tage dem ud for at maksimere din kildre færdigheder.
 6. 6
  Fortsæt kildet din modstanders fødder, sider, og armhuler, indtil han giver op. Watch out for din modstanders frie arme. Du er nødt til at starte din kildre angreb pronto, så han er for svækket til at kæmpe tilbage.

Den tredobbelte kildre

 1. 1
  Sørg for at din modstander er blevet tilstrækkeligt svækket. Dette er et must, før du forsøger hensynsløse Triple Tickle. Du vil have din modstander til at have nogen chance for at kæmpe tilbage.
 2. 2
  Pin din modstander på ryggen. Sidde på hans bryst og pin ned hans arme.
 3. 3
  Hurtigt skifte ned at sidde på hans øverste del af maven. Slip sine arme, som du gør dette.
 4. 4
  Kildre hans armhuler med hænderne. Tickle hans venstre armhule med din venstre hånd og hans højre armhule med din højre hånd. Husk at handle hurtigt, så din modstander ikke har tid til at kæmpe tilbage med sine frie hænder. Han skal være så svækket, at han ikke engang kan huske, at hans hænder er fri.
 5. 5
  Start gnide din hage på din modstanders nakke, ribben, og mave. Husk, at dette er temmelig intimt, så du skal ikke prøve denne kildre træk på nogen, du ikke kender meget godt.
  • Hvis din modstander er shirtless, prøv en hindbær på maven.

Den dobbelt-fods kildre

 1. 1
  Face offeret. Ideelt set bør du begge allerede liggende på gulvet, en seng eller en anden blød overflade.
 2. 2
  Sæt offeret på ryggen med fødderne mod dig. Du kan gøre dette i begyndelsen af ​​din kildre kamp, ​​eller efter udførelsen nogle andre kildre taktikker. The Triple Tickle er en særlig effektiv warm-up træk for dobbelt-Foot Tickle, fordi du allerede har din modstander på ryggen.
 3. 3
  Squat foran offerets fødder. Du skal vende sålerne på hans fødder.
 4. 4
  Snup en af hans ankler med den ene arm. Spænd dit greb.
 5. 5
  Tickle såler af modstanderens to fødder med den frie hånd. Skiftes mellem de to fødder, og virkelig forsøge at kildre det område i midten af ​​hans fod, hvilket er det mest følsomme.
 6. 6
  Vær forberedt på at flytte rundt. Din modstander vil forsøge at sparke benene og piske hans krop, så gør dig klar til at flytte til højre og venstre som din modstander vildt slagler før de giver op.
  • Sørg for at holde dit ansigt i en afstand fra din modstanders fødder. Du ønsker at vinde en kildren kamp, ​​ikke mister din fortand.

Knockout knæet kildre

 1. 1
  Pin din modstander på ryggen. Dette er en anden stor flytte for at prøve, efter at du allerede har svækkede dit offer med et par kildre træk.
 2. 2
  Sidde på hans bryst. Hold dine knæ på hans sider.
 3. 3
  Grib armene med armene. Wrap en fast hånd omkring hver af hans håndled.
 4. 4
  Løft din krop, indtil dine knæ er på hans bryst. Det vil tage nogle skiftende rundt.
 5. 5
  Kildre hans bryst og mave med knæene.
 6. 6
  Tickle hans armhuler og ribben med dine knæ. Du kan veksle mellem bryst og mave og armhulerne og ribben. Måle din modstanders reaktion at se, hvilke kildre taktik er den mest dødelige.
 7. 7
  Når din modstander er klar til at give op, give sine håndled og underarme en fast kildre. Bare sørg for din modstander svækkede på dette punkt, eller han vil være i stand til at kæmpe tilbage med sine hænder.

Tips

 • Blindfold dit offer til at øge ticklishness.
 • Hvis ticklee forsøger at støde dig ud med deres fødder, er det en mulighed for dig. Fange og holde en af ​​deres fødder ved anklen. Derefter tager en eller flere fingre, og let kildre det åbne rum på deres fod. Hvis de er iført sko eller strømper, handle hurtigt og tage dem ud. Sørg for at du holder anklen stabil, kildrende fødder er ikke altid den nemmeste!
 • Sokker er et meget alsidigt værktøj, når det kommer til at kildet. Tykke sokker kan gøre fødderne endnu mere kildne, når de tages af. Tynde sokker kan gøre fødderne mere kildne når på. Også lange sokker kan bruges som et blindfold, eller at binde dit offer ned til A) stoppe dem få dig tilbage, og B) for at beskytte sig selv og dig fra deres kildne reaktioner (nogle mennesker har meget fysiske reaktioner på kildrende).

Du kan tilføje pebermynte lotion, baby olie, fugtighedscreme eller anykind lotion at øge tickleness det virkelig virker!

 • Prey på deres svage punkter sørg de små kildre pletter får det værste på din kildrende korstog!
 • Lyt til de mest almindelige anbringende "Jeg kan ikke trække vejret." Du skal flytte luften på tværs af dine stemmebånd til at lave en lyd. Det er kun når ofret munden ordene "Jeg kan ikke trække vejret", som du ved, at de virkelig ikke kan, og bør henvise til nedenstående advarsel. Selvom offeret kan tydeligt ånde, hvis han / hun siger "Jeg kan ikke trække vejret", kan du ønsker at lade op en lille smule, fordi det er normalt et tegn på, at det bliver vanskeligt for dem at trække vejret.
 • Du ønsker den person, du vil blive kildet at være på ryggen, opad.
 • Have det sjovt, men ikke være sadistisk med det. Prøv at give dem pauser, det gør det sjovere, og gør dem paranoid. Du bør højst kildre dem fem minutter.
 • Du kan også gøre hindbær.
 • Når kildrende nogen med en fjer, bruge hurtige korte børster på deres kildre stedet og på maven og fødder Brug lange bløde strøg.
 • Aldrig kildre kamp med fremmede, med mindre du har modtaget udtrykkelig tilladelse. Når der er givet tilladelse, kildre med mindre intensitet, end du ville gøre med en nær ven.
 • Børn elsker at blive kildet!
 • Hvis din ticklee har sokker på, tage dem ud og bruge dem til at kildre dem.
 • Først og fremmest skal du sørge for, at den person, du kildrende lide at blive kildet. Folk, der virkelig ikke kan lide at blive kildet kan reagere med vold, før de har tid til at tænke over det. Andre uønskede reaktioner omfatter opkastning og astmaanfald.
 • Sørg den person, du kildrende ikke har en over aktiv blære, er tilbøjelig til køresyge eller kvalme, eller du kan have en rod at rydde op.
 • Husk, at bare fordi personen er griner ikke betyder, at de hygger sig. Vær opmærksom og følsom over for tanken om, at din kildrende kan være mere beslægtet med ægte tortur for dem, og det kan have betydelige, negative bivirkninger. Hold det venlige og ikke være betyder.
 • Vær forsigtig din modstander ikke bruger hans eller hendes fødder fødder at støde dig ud, eller du kan være sikker på at din tur til at blive kildet ud af dit sind kommer meget snart! Det er altid en fare, medmindre du har en anden hjælpe dig til at sikre benene, så godt.
 • Hvis en person begynder at blive vred, og fortæller dig flere gange for at stoppe kildede dem stoppe. Det er ikke værd at vinde en kildren krig, hvis det gør ondt dit venskab.