Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig farve dit hår

Det er bare farvestof og i sidste ende vil udviske. Intet problem, right? Ikke ligefrem. Taler dine forældre til at dø dit hår kan være en vanskelig opgave, fordi de ønsker at holde den pæne, naturlige billede af dig, men du kan være i stand til at overbevise dem med disse tips.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig farve dit hår. Gør dit hjemmearbejde på hårfarve.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig farve dit hår. Gør dit hjemmearbejde på hårfarve.
 1. 1
  Gør dit hjemmearbejde på hårfarve. Beslut hvad farve (r), du ønsker at farve dit hår. Finde ud af, hvilket produkt du ønsker at bruge (nogle produkter til farvning er forbundet ved brand til shampoo / balsam / spray, og det kan hjælpe din sag at vælge en brand dine forældre bruge til at vaske deres eget hår, hvis de gør hårfarve). Prøv en mere naturlig farve tæt på din farve først. Hvis du vil have en vild farve, ligesom lilla eller blå, først bede om striber og end vente et stykke tid at få hele din hoved farvet. Det er temmelig let at finde og det næppe skader hår! Plus, det svinder slags hurtigt.
  • Sørg uanset hvad du gør, er inden for den dress code for skole / arbejde, som du ikke ønsker at komme i problemer. Finde ud af hvordan man gør det, ved, hvad værktøjer, du skal bruge, og sørg for at du har dem.
  • Stain beskyttelsesmiddel for din hud og hænder er ikke altid sælges med farvestoffet pakke. Kig på etiketten / kasse for at være sikker.
 2. 2
  Prøv at overbevise dine forældre til at lade dig farve dit hår den samme farve som det allerede er. Når dette er gennemført, vil du allerede har farvet dit hår, og de vil ikke have nogen forsvar sige, at den farve, du ønsker at farve dit hår vil ødelægge den. En måde at gøre dette er at sige, at du føler du mister din barndom farve og ikke ønsker at vokse op - der skal sætte gang i en vis sympati.
 3. 3
  Spørg dine forældre, hvis du kan bruge en farve farve på dit hår. Fortæl dem, hvad du vil gøre for at dit hår, og hvorfor. Undgå at sige "alle mine venner gør det", eller ting i den retning. Det vil automatisk udløse ", hvis alle dine venner hoppe ud fra en bro" type svar, og nogle gange dræber din sag helt.
 4. 4
  Fortæl dem farvestoffet udvasker. Fortæl dem (sandfærdigt) det er ikke permanent, og vil vaske lidt efter lidt, hver gang du vasker dit hår.
 5. 5
  Kompromis. Prøv at lave et kompromis, såsom: hvis du farve dit hår og det viser sig dårligt, vil du farve det tilbage til sin oprindelige farve.
 6. 6
  Fortæl dem, at du er klar, hvis det ikke viser sig. Hvis dine forældre ikke vil have dig til at farve dit hår, fordi de er bange farvestoffet vil ødelægge det, og derefter hente det faktum, at du hellere vil lære din lektie, og lide konsekvenserne, end ikke farve det overhovedet.
 7. 7
  Tilbyd at betale for farvestof og forsyninger. Det viser dem, at du er engageret og ansvarlig, og det hjælper altid din sag, når pengene ikke kommer ud af deres lomme.

Tips

 • Forsigtigt og høfligt minde dem om, at du er den, der har at leve med farven. De kan foregive ikke at kende dig eller give nogle legende forældrenes drilleri, kan du ikke.
 • Opfører sig som en voksen, når du spørger, og de ønsker måske at behandle dig som en voksen, ved at give dig. Må ikke klynke eller hæve stemmen.
 • Fortæl dem, du gerne vil have oplevelsen af ​​at dø dit hår, så i fremtiden, vil du vide, hvis du ønsker det eller ej.
 • Hvis de stadig gøre indsigelse, så spørg dem, hvis du kan få en tatovering i stedet. Måske vil de se, at der er mange værre ting, du kan gøre end dye dit hår, uanset hvilken farve du vælger. Dette kaldes Foot-in-the-Door metode overenskomstforhandlinger.
 • Alternativt foreslår en mere ekstrem nuance først: "Må jeg farve mit hår fluorescerende blå?" "Nej" "Vil red være OK, så?" Dette kaldes Dør-in-the-Face metode overenskomstforhandlinger.
 • I stedet for at dø dit hele hovedet, bede om at sætte i højdepunkter, lowlights, eller streger. Purple kan stadig pakke en punch fra under din naturlige farve.
 • Fortæl dem, at du vil købe alt. Og hvis noget går galt, vil du beskæftige sig med konsekvenserne.
 • Hvis de siger nej, så fortæl dem, at du forstår, og du vil leve med det. Dette vil vise dem, hvordan moden du er. Det gør dem tilbøjelige til at genoverveje efter et stykke tid, også hvis du nævner emnet diskret i følgende uger.
 • Tillade dem at have nogle input på farvevalget. Tilbyde, at du både skal være enige om den farve, du får. Det giver dig mulighed for både at være i kontrol.

Advarsler

 • Vide, hvad du laver. Der er en uskreven sæt "regler" og konsekvenser for hårfarve: sort hår med almindeligt blegemiddel bliver orange, kan nogle nuancer af aske brun eller aske blond nuance blond hår grøn, osv. Hvis du ikke er sikker på om noget, så spørg en professionel.
 • Derudover være på det rigtige alder. Hvis pakken står "Anbefales ikke til brug, hvis under seksten år gamle," ikke bruge det som en tretten-årig. Du kunne få alvorlige hårsækken skader.
 • Sørg for at have en voksen eller en ven, der ved, hvad de gør hjælpe dig, eller gøre det for dig.
 • Følg altid producentens anvisninger på pakken. De gjorde farvestoffet, og vide, hvad de skal gøre med det.
 • Hvis dine forældre stadig ikke vil lade dig farve dit hår, skal du ikke gå ud og gøre det uden dem at kende! Det vil kun gøre dem vred på dig, og du vil sandsynligvis aldrig komme til at gøre noget som dette igen, indtil du er voksen. Bare vær tålmodig og vente, indtil du er tilladt. Igen viser du er ansvarlig.