Wkadk

Hvordan til at tjene penge på den nemme måde (for tweens)

Denne artikel handler om at tjene penge på den nemme måde for tweens (generelt betyder børn i alderen 10 og 12). Hvis du ønsker at tjene penge, så følg disse trin.

Steps

Hvordan til at tjene penge på den nemme måde (for tweens). Sælg nogle af dine gamle tøj, der ikke passer dig længere.
Hvordan til at tjene penge på den nemme måde (for tweens). Sælg nogle af dine gamle tøj, der ikke passer dig længere.
 1. 1
  Pet sidde. Nogle gange, når folk går væk, kan de ikke bringe deres kæledyr, og de har brug for nogen til at fodre dem. Afhængigt af de PET andet ladning omkring 5€ per kæledyr, og sørg for du kender pet (s) og ejer (e) godt. Kun gøre dette, hvis du ved hvordan man forebygger ulykker og hvad man skal gøre i en nødsituation. Må ikke nogensinde glemme de kæledyr, de regner med dig. Sørg for, at dine forældre kender de opgaver, du bliver bedt om at udføre, før du tager jobbet.
 2. 2
  Sælg nogle af dine gamle tøj, der ikke passer dig længere. Ligesom en sending shop. Hvis de sælger du får penge.
 3. 3
  Gå til butikker og bede manager til at lade dig hjælpe taske. Må ikke bede om for meget, hvis noget, begynde at gøre arbejdet for fri og lade manager sætte en lille pris til dig fra der, hvis du gør det godt.
 4. 4
  Kig på jorden, mens du går, kan du finde nogle store penge! Der har været mennesker, der har fundet 40€ dollars bare om der på jorden (men de var virkelig heldig! Forvent ikke 40€, der skal om der på fortovet).
 5. 5
  Få en stor mønt bank, fyld den med alle mulige mønter, du finder rundt. Når du fylder den op, så tjek det for eventuelle sjældne eller gamle mønter, du kunne sælge senere. Gå til din nærmeste bank, og udveksle disse mønter for regninger, som du kan spare på en konto.
 6. 6
  Hvis du har venner, der er på ferie, så spørg dem, hvis du kunne vande deres planter til en dollar om dagen.
 7. 7
  Når du starter et nyt kapitel i et bestemt emne, begynder at tage ned nøjagtige undersøgelse noter. Når du er færdig med at skrive noter, skrive dem ud og udskrive et par eksemplarer. Sælg kopier til 5€ -5€ afhængig vanskelighed af testen. Inden prøven, indsamle papirerne fra børnene, du solgte dem til, og bortskaffe dem. På denne måde, kan de ikke snyde og skyde skylden på dig.
 8. 8
  Hundeluftning, hvis du har en masse mennesker i dit nabolag, og de ​​ikke har tid til at gå deres hunde, du kan bede om at gå deres hund for dem. Sørg for at du kender folk først. Charge 2-5€ afhængigt af hvor langt du gå dem.
 9. 9
  Klip din nabos græsplæne, hvis du har en nabo, der har en stor græsplæne, og de ​​har brug for hjælp, så spørg dem, hvis de har brug for hjælp med deres græsplæne og oplade dem for det.
 10. 10
  Tutor børn, der har brug for hjælp i forskellige fag og har dem til at betale en lille sum penge. Eksempel Math tutoring session for 15€.
 11. 11
  Skovle sne / rake græsplæner, når sæsonen tilladelser, få en smule af kontanter ved at tilbyde den til dine naboer. De vil sætte pris på den hjælp!
 12. 12
  Gøre gøremål. Gør jobs rundt i huset som støvsugning nem 5€ opvask 5€ -5€ en nat, og rengøring af huset op 10€ -20€. Hvis dine forældre er rart hvis ikke held og lykke.
 13. 13
  Hvis du er god til at gøre noget eller at yde en service, overvejer at oprette en lille virksomhed uden for dit hjem for at sælge dine varer / ydelser.

Tips

 • Oplad ikke for meget. Hvis du gør det, vil folk kigge efter andre sælgere til at finde den samme vare billigere.
 • Må ikke skubbe det, og ikke lyde alt for billigt.
 • Sørg for, at du rent faktisk gør fortjeneste, når du sælger ting! For eksempel, lad os sige, at forsyninger koste dig 5€, og at denne investering vil give dig 25 produkter. For at gøre nok til at dække udgifterne til de leveringer dit produkt skal koste mindst 20 cents. Det vil betale dine leverancer. Men i så fald er du gør ingen fortjeneste. Du skal tilføje profit på denne pris for at få noget.
 • Du kunne også have et værft salg, hvis du spørger dine forældre først. Det er ligesom en garage salg. Husk at flyers!
 • For trin 1, kan du have et fortov salg, satte ubrugelige ting i en kasse og sælge dem uden på fortovet. Og for trin 5, har en ven at gå med og hjælpe dig, når du sælger varer og limonade eller en stedfortræder.
 • Google har masser af artikler, der viser dig hvordan man laver håndværk til at sælge.
 • Budget dine penge, med andre ord, sætte mål på ting, du ønsker at spare op til, og tage en procentdel af hver dollar for disse ting. Du kan lave et skema som dette:

Advarsler

 • Lad ikke folk, du ikke stole låne dine penge! De vil sandsynligvis ikke betale dig tilbage.
 • Hvis kæledyr eller børn, som du babysitter kommer til skade, mens du tager sig af dem dine forældre vil blive holdt ansvarlig for udgifter. Du kan tilbyde at arbejde for et kæledyr sitter for at få mere erfaring, eller tage en babysitter certificering klasse til at føle sig godt tilpas i tilfælde af nødsituationer.
 • Må ikke spilde penge på ubrugelige ting, du ikke har brug for.
 • Sørg for at dit diagram procentvise tilføjer op til 100%.
 • Sørg for at du skriver alt, hvad der vil være på prøve på arket. * Spørg din lærer, hvis det er ok at gøre dette i din klasse.