Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade du barberer dine ben som en preteen

Føler du dine ben? Har dine forældre ikke lade dig barbere? Her et par metoder til at prøve dem.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade du barberer dine ben som en preteen. Forstå dine forældres ræsonnement.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade du barberer dine ben som en preteen. Forstå dine forældres ræsonnement.
 1. 1
  Forstå dine forældres ræsonnement. Dine forældre var børn engang også, så de ved, hvordan du føler. Så når de fortæller dig ikke at vokse op for hurtigt, er det fordi der ikke er nogen vej tilbage. De kan ikke se dig som en ansvarlig ung voksen, så de ikke kan se dig barbering.
 2. 2
  Være ansvarlig og vise dine forældre du er moden, og skal have lov til at barbere. Hold op med dit skolearbejde og gøremål og undgå udbrud eller barnlige argumenter på alle omkostninger.
  • Prøv at overbevise din mor først. I de fleste tilfælde, vil hun være mere tilbøjelige til at lade dig.
  • Hvis dine forældre er bekymret for dig at skære dig selv med den barbermaskine, forskning alternative muligheder, såsom Veet / Nair lotion (som smelter hårsækken under din hud i stedet for at skære det ligeud) eller voks (som varer op til en måned). Lav en PowerPoint eller uddelingskopier for at give / præsentere dine forældre til at vise, at du virkelig tænker om fordele og ulemper ved hver mulighed.
 3. 3
  Klag til dine forældre om venner og klassekammerater driller dig (selvom du ikke drillet). Nævne, at det er virkelig pinligt, og at du føler dig lukket op og selvbevidst. Vær forsigtig, at du ikke lyder som om, du klynker, selv om. At have en rolig samtale om utilpas omkring klassekammerater kan være en bedre satsning.
 4. 4
  Få dem til at sætte en dato, hvor du kan begynde barbering, hvis de ikke vil lade dig på nuværende tidspunkt. Mindst denne måde har du noget at se frem til og et løfte, de ikke kan gå tilbage på. Nyd ikke at skulle barbere i mellemtiden. Det bliver en opgave efter de første par gange anyways.
 5. 5
  Bær lange bukser. Hvis alt andet fejler, kan du bære lange bukser eller strømper / lange strømper / strømpebukser.

Tips

 • Når man nærmer dine forældre om barbering, tyder på, at som din første barbermaskine, du bruger noget i retning af Venus Intuition. Det har en bar af sæbe omkring barberblade, hvilket gør dig meget mindre tilbøjelige til at skære dig selv med barberblade.
 • Må ikke klynke ellers dine forældre virkelig vil ikke lade dig barbering. Vis dem, at du er moden nok til at gøre dette.
 • Hvis du barberer bag deres ryg, IKKE forsøge at gøre det tørre i dit soveværelse. Mest sandsynligt, vil din hud være så kløende og irriteret, at du bliver nødt til at bekende, hvad du gjorde, så dine forældre kan hjælpe dig med at gøre det bedre.
 • Forudsat, at du har lov til at bære ærmeløse toppe eller badetøj om sommeren, kan det være lettere at tale med dem om hår under armene først. Nogle forældre, der afviser at børnene barbering deres ben se denne form for hårfjerning som seksualiserer, men hår under armene er ikke typisk ses på samme måde. Når du har været at fjerne hår under armene for en stund, vil fjerne ben hår ikke virke som så stor en deal.
 • Hvis du snige en barbermaskine, og er en første timer, vil dine forældre være mere tilbøjelige til at se nedskæringer rundt omkring benene.
 • Spørg din mor, hvad skulle hun vil gøre i din position.
 • Stjæl ikke din mor / storesøster ragekniv. De vil bemærke det er væk, og de vil se hårene du ikke kunne komme ud af det.
 • Må ikke gøre det til et argument. Være rolig, når du beder og bruge gode grunde til at overbevise dem.
 • Hvis dine forældre ikke vil lade dig barbere, så prøv en creme (som Veet) eller en pude (som Smooth Away).
 • Spørg en ældre søster, der gør barbering, hvis hun måtte spørge din mor, og hvordan.
 • Accepter dig selv som du er. Under hår på dine ben er ikke en big deal, det påvirker ikke dit helbred på nogen måde. I mange lande er det endda betragtes som et tegn på skønhed. Nogle kvinder vælger ikke at barbere deres ben.

Advarsler

 • Lyv ikke for dine forældre. De vil finde ud af!
 • Gør sikre, at alle de ældre medlemmer af din familie i dit hus (mor, far, storesøster), er tilfreds med dig at flytte til dette. På den måde vil der ikke være nogen argumenter senere herpå, at du var ude af stand til at barbere. (De kan skjule barbermaskiner, for eksempel.) Mennesker i skolen vil bemærke, hvis du stopper, og det er meget værre end hvis du aldrig started.And hvis de siger dine ben vil være stikkende derefter fortælle dem, at det kun betyder noget, hvordan det ser ikke føles.

Ting du behøver

 • Razor
 • Vand
 • Barberskum eller sæbe