Wkadk

Sådan at bede en anden ved hjælp af en SMS-besked

På denne dag og alder, er det helt i orden at spørge nogen ud via SMS, er især når gør beder personligt ikke en holdbar løsning, uanset grunden. Læs denne artikel for at lære hvordan.

Steps

Sådan at bede en anden ved hjælp af en SMS-besked. Tænk på en idé til en dato.
Sådan at bede en anden ved hjælp af en SMS-besked. Tænk på en idé til en dato.

Spørge nogen ved hjælp af en SMS-besked

 1. 1
  Tænk på en idé til en dato. Hvis du har planer om at spørge nogen ud, bør du præsentere den person med en klar invitation på en bestemt dag til en bestemt aktivitet. Undgå at vage invitationer som "ønsker at hænge ud engang?" eller "Vil du gøre noget på lørdag?" Disse typer af spørgsmål bør bruges til Segue ind spørge personen ud, men er ikke konkret nok, og planerne kan falde igennem, hvis dato og klokkeslæt ikke er blevet aftalt.
  • Tag persons interesser i betragtning, når de kommer op med dato ideer. Hvis du deler samme smag i musik, derefter opfordre personen til en koncert. Hvis personen elsker film, og derefter invitere dem til biografen, og så videre.
  • Hvis du ikke kender personen godt, bør du lave en meget interaktiv, lav engagement plan som at møde til kaffe eller frokost. Disse typer af aktiviteter kan du tale med den person, og lære dem at kende (i modsætning til at gå til biografen og sidde i stilhed), og heller ikke kræver så meget af en tid, engagement, hvis tingene ikke arbejde ud.
 2. 2
  Strejke op en samtale. Før du hopper ind stille spørgsmålet, starter ud ved at hilse den person med en afslappet "Hey, hvordan går det?" Spørg dem, hvordan deres dag har været, hvad de har været op til sidst, etc. Disse typer af samtaler giver dig mulighed for at afgøre, hvorvidt personen er interesseret, før du spørger dem ud. Hvis de reagerer hurtigt og stille dig spørgsmål i afkast, så de er formentlig interesseret, mens korte, forsinkede svar er tegn på, at personen er uinteresseret.
  • Hvis du ikke er sikker på, om den anden person har dit nummer gemt i deres telefon, skal du sørge for at lade dem vide, hvem du er ved begyndelsen af ​​samtalen. Hvis du lige har mødt denne person, minde dem, når og hvor du mødte for at jogge deres hukommelse.
 3. 3
  Spørg den person ud. Når du har fået en samtale i gang, så lad den person vide, at du gerne vil bruge tid med dem. Prøv noget lignende "Vi burde hænge ud engang" eller "Ville du ønsker at komme sammen engang?" Hvis de siger ja, så følge op på spørgsmålet ved at spørge, om de er gratis på sådan og sådan dato at gøre sådan og sådan aktivitet.
  • En god måde at måle, hvorvidt personen er interesseret i dig, er at afgøre, hvorvidt de kommer op med alternative planer, hvis de skruer ned din oprindelige invitation. For eksempel, hvis personen siger, de er optaget på en bestemt dag se, hvis de fortæller dig, hvilke dage de er gratis. Hvis personen slår ned din invitation uanset årsag uden at foreslå alternative planer, så de formentlig ikke er interesseret.
 4. 4
  Træffe de nødvendige foranstaltninger. Hvis personen siger ja, så sørg for at foretage de nødvendige planer. Opsæt en tid og sted at mødes og gøre kørslen arrangementer, hvis relevant. Lad den person vide, at du ser frem til at tilbringe tid sammen med dem og afslutte samtalen med en afsluttende erklæring som "Se dig denne weekend," eller "Tal til dig snart."
  • Hvis personen siger nej, ikke fortsætter med at presse dem til at hænge ud eller spørge dem, hvorfor de ikke ønsker at se dig. Lad dem vide, at der er ingen hårde følelser og afslutte samtalen.

Tips

 • Selvom det kan synes lettere at bede en person ud via tekst, er det faktisk sværere på bestemte måder, fordi du ikke kan samle op på personens tone, ansigtsudtryk og kropssprog. Overveje at gøre spørger personligt, hvis det er muligt.
 • Må ikke bruge ordet "date", når man spørger nogen ud. Mens ordet normalt underforstået, eksplicit at kalde det en dato kan være skræmmende for nogle mennesker, og kan være et turn-off.
 • For de bedste resultater, så spørg en person, som du mener er interesseret i dig romantisk. Når det er muligt, finde ud af på forhånd, om personen allerede er romantisk involveret med en anden.
 • Kort og søde:

Hvordan til at bede en fyr over tekstbeskeder.

Trin 1: Sig "Hey, hvordan går det?"

Trin 2: Spørg dem, hvis de ønsker at gøre noget på søndag.

Trin 3: "Vil du gå ud med mig?"

Trin 4: Spørg hvor.

Trin 5: Få klar.