Wkadk

Hvordan at bede en ven på en dato

Bede en ven på en dato er skræmmende, men husk du allerede venner. Det betyder, at du har fælles interesser, er i stand til at kommunikere og nyde at tilbringe tid sammen. Tage initiativ, overvinde frygten for afvisning, kan dit venskab udvikle sig til noget mere. Du vil aldrig vide, før du spørger. Dette er, hvordan man griber det an.

Steps

Hvordan at bede en ven på en dato. Vente på det rigtige tidspunkt.
Hvordan at bede en ven på en dato. Vente på det rigtige tidspunkt.
 1. 1
  Vente på det rigtige tidspunkt. De siger, at timing er alt. Hvis de to af du har aldrig været alene sammen, kunne en dato være akavet. Her er nogle ideer:
  • En af de bedste måder at få din ven interesseret er at tale om andre piger / fyre med denne person. Det er helt acceptabel adfærd for venner og det bare kan yngle jalousi. Gør det ikke for meget, og aldrig jamre over, hvordan det modsatte køn er at behandle dig. Dette kan parlay ind i en flirtende venskab.
  • Du er picking up på gode stærke signaler fra din ven og de to af jer har en klar sammenhæng. Dette betyder ikke, at du skal springe lige ind i det selv. Bede en ven ud kan være akavet. Ikke møder op, næste gang du er planlagt til at hænge ud med din gruppe af venner. Når din ven ringer, så lad det gå til voicemail, men kalder ham / hende tilbage i en time eller deromkring. Sig, at du var optaget. Din ven kan stille noget lignende, "har du ikke været omkring en masse for nylig." Sig: "Ja, jeg har haft travlt. Jeg er fri til middag i morgen aften dog."
  • Hvis du hænger ud i en gruppe af venner, er du nødt til at finde nogle alene tid, hvor de to af jer kan obligation. Vis ikke denne person mere opmærksomhed end dine andre venner, når de er omkring, fordi der kunne gøre ham / hende ubehageligt. Bare vent et tidspunkt, hvor alle andre fraspalter eller når du to er de første der og strejke op en samtale. Hvis din ven forsøger at få alene tid med dig i fremtiden, det er et godt tegn. Hvis han / hun ikke gør det, bør du nok vente med at bede ham / hende ud.
 2. 2
  Planlæg dato. Være fleksibel, have mere end en dato idé i tankerne. Vælg dato indstillinger, du både kan nyde. For at reducere angst, beholde den dato afslappet.
 3. 3
  Beslut hvordan, hvornår og hvor.
  • Hvordan: Overvej fordele og ulemper ved at spørge personligt, via telefon, sms eller mail. Vælg en metode.
  • Hvornår: Vælg et tidspunkt at spørge, der er gensidigt hensigtsmæssigt.
  • Hvor: Vælg en placering til at spørge, der tilbyder privatliv og ingen afbrydelser.
 4. 4
  Spørg ven ud. Før du taler, slappe af med et par dybe indåndinger. Attitude er vigtig, tror på dig selv, er du forberedt. Smil og gøre øjenkontakt.
 5. 5
  Frem for alt være reel. Ikke sat på en falsk-baloney personlighed forsøger at vinde deres hjerte. Der er ikke noget smukkere end ægthed. Tænk på de mest "attraktive" mennesker, du kender. De er afslappet og behageligt og sjovt at være med. De er "rigtige". Det er den person, du ønsker at være. Indre skønhed virkelig afmagnetisere.

Tips

 • Sørg for, at venskabet ikke vil blive ødelagt, hvis du spørger ham / hende ud. Den sidste ting du ønsker, er at miste en god ven.
 • Hvis vennen vender dig ned, forbliver høflig. Undgå pres for at ændre deres sind. Opretholde en positiv holdning, du har handlet fra hjertet, og det var ærlig og modig. Sæt erfaring i perspektiv. "Nej" er skuffende, men det er ikke en afspejling af, hvem du er.
 • Husk, at venskab ikke altid oversætte til romantik. En afvisning er ikke enden på din oprindelige venskab. Fortsæt denne vigtige sammenhæng med henblik på at have støtte den næste gang du beder en peer.
 • Tingene kan ikke altid arbejde ud. Hvis de ikke gør det kunne rive fra hinanden dit venskab. Det kan fungere, hvis du spiller det ud som en vittighed eller en tør, men det kan gøre det, så du ikke kan spørge hende ud igen.
 • Psykologer siger, at de længste varige relationer starter som venskaber. Det er sagt, kan det være svært oprettelse romantik i et forhold båret af venskab. Frieri periode kan være kort eller endog ikke-eksisterende, og som kan avle beklager, når en flirtende fremmed kommer. Sørg for at du overgangen fra venskab til frieri og derefter til intimitet. Lad ikke romantik til tilfældighederne.
 • Hvis du er meget genert, kan det bidrage til at forberede før du spørger. På papiret skriver, hvad jeg skal sige. Med en ven eller et familiemedlem, øve højt. Bede om feedback. Gennemgå og revidere manuskriptet.