Wkadk

Sådan laver du din kæreste kysse dig

Har du startede et forhold med den eneste fyr, men du er ikke helt sikker på hvordan man får det, du har ledt efter? Hvis du er for genert til at tage initiativ, der er et par måder at pique din herres interesse til det punkt, hvor du får dit kys.

Steps

Sådan laver du din kæreste kysse dig. Børst dine tænder og tunge godt før du får sammen.
Sådan laver du din kæreste kysse dig. Børst dine tænder og tunge godt før du får sammen.
 1. 1
  Børst dine tænder og tunge godt før du får sammen. Det kan heller ikke ondt på alle at bruge tandtråd grundigt. Der er ikke noget værre end at kysse en person med dårlig ånde, eller nogen, der stadig har rester fast mellem og over deres tænder. Hvis du har allergi, så sørg for at tage din medicin for et par dage før din date.
 2. 2
  Bryd den "touch-barriere". Husk på, at fyrene hader normalt at gøre det. Det meste af tiden, bør du gøre det for dem. Røre ved hans albue, holde i hånd eller forsigtigt lagde en hånd på hans knæ. Rive ned denne barriere vil hjælpe både dig komme forbi nogle af de hang-ups, som du måtte have om fysisk kontakt.
  • Hvis du har brudt 'Touch Barrier' på en dato, skal du ikke være bange for at, især hvis du er på en film eller sidder ned i en park. Hvis han virkelig kan lide dig, vil han kæle tilbage hvis han ikke ikke svede det!
 3. 3
  Når du starter, skal du flytte dit ansigt mod sin og blik på hans læber og øjne ofte. Hvis du gør dette, mens du krammer ham nøje, det er en tur på for de fleste fyre og de får den idé.
 4. 4
  Være mentalt forberedt som det tidspunkt nærmer sig. De fleste første kys sker mod slutningen af ​​en dato. Visualiser i dit sind, hvad du ønsker skal ske.
 5. 5
  Kig ham i øjnene og smil forsigtigt. Smile med dine øjne. Roligt blik fra hans øjne til hans læber et par gange.
 6. 6
  Tag et par skridt frem og røre ved hans albue. På dette tidspunkt, bør han læner sig frem.
 7. 7
  Stare ind i hans øjne dybt og bevæger hovedet mod ham langsomt. Du kan også bide din læbe.
 8. 8
  Da han begynder at lukke øjnene, begynder at lukke din og læne lidt fremad. Han vil være mere end glade for at gøre arbejdet.
 9. 9
  Undgå farende og fortæller alle, hvis han gør dig. Nogle fyre er genert og ikke vil sætte pris på dig at dele noget, der er personligt mellem jer to med alle dine venner. Du bør aldrig kysse og fortælle, især hvis du ikke ønsker alle at finde ud af!
 10. 10
  Sommetider fyre ikke føle sig trygge nok til at gøre det første skridt. Det er, når pigerne er nødt til at intensivere det.
 11. 11
  Hvis alt andet fejler, bare fortælle ham, at du ønsker at kysse. Må ikke tror altid, at de fyre nødt til at gøre flytningen. Nogle fyre faktisk gerne have piger gør nogle af de første skridt!
 12. 12
  Når du kramme ham farvel, kigge ind i hans øjne tæt på hans ansigt, og han bør læne in.
 13. 13
  Du kunne også være forførende og sexet, ved at kramme ham og hviske blidt tæt på hans øre 'kysse mig,' eller 'Jeg ønsker at kysse dig! "
 14. 14
  Du må ikke bare ønsker at gå ind for et kys, kan nogle drenge ikke lide dig være "fuld på", så i stedet bare holde hænder eller lean på hans skulder, når du ser en film. I sidste ende, kan han føle, at det er det rigtige tidspunkt til at kysse dig. Hvis du ikke har holdt hinanden i hænderne endnu, det er OK. Bare lydløst holde sin hånd og lade det øjeblik glide langs!
 15. 15
  Også når du krammer ham, kunne du give ham et kys på kinden, så sandsynligvis vil signalere til ham, at du ønsker at kysse.
 16. 16
  Bare gå i for at dræbe efter en lang blød knus. Se ham i øjnene, og han vil vide.
 17. 17
  Hvis du er for genert til at kysse ham, og han er for genert til at kysse dig, så gå et sted hvor ingen andre er. Tro mig. Dette vil gøre dig både føle sig mere trygge. Bo tæt til ham også. Hvis du ikke er så tæt på ham eller du holder noget i mellem jer to, vil han tror, ​​du ikke ønsker at kysse. Begynde at tale og se ind i hans øjne. Hvis han ser på din, han er i, hvad du siger, så pause i slutningen. Hvis han stadig kigger på dig, betyder det, at han ønsker at kysse dig. Det er, når du går ind for et kys.
 18. 18
  En anden mulighed er - Når du læner ind for et kys på en kind, kan du lukke øjnene, hvis det øjeblik føles rigtigt.

Tips

 • Træk vejret gennem næsen. Hvis du trække vejret gennem munden, det er påfaldende, og er et turn off, vil det også kildre deres hals.
 • Kysse ham med lukkede øjne. Det gør det hele bedre!
 • Hvis han er klar, og han ønsker at kysse dig, skal du ikke være bange. Go for it!
 • Må ikke kysse ham foran hans venner, hvis han er genert. Dette kan genere ham.
 • Hvis du eller drengen er nervøs tage din tid ved blot at holde hænder, små cuddles osv. i gang, du finder det første kys er naturligt og alle gør det.
 • Hvis du er heldig nok til at få kys, følge det, hvor det kan gå. Hvis hans kys er blød, reagere med en soft touch af din egen.
 • Må ikke bære noget alt for fancy, der vil gøre dig ser alt for ivrig. Du bør nok bare gå med, hvad du normalt bruger, men sørg for at det stadig ser godt ud.
 • For ikke at føle sig akavet efter kys, altid kigge dybt ind i øjnene og give ham et stort smil.
 • Hvis han er kendt som en fantastisk kysser ikke sved det, fordi chancerne er du vil lære en masse af at kysse ham, og han vil nyde bare at have dig der!
 • Må ikke tvinge ham! Drenge kan ikke lide at blive tvunget til at kysse.
 • Sørg for at han er klar også, eller tingene vil blive meget akavet.
 • Hvis alt går vel i første omgang, så prøv børste dine hænder gennem hans hår. Det er sjovt og flirtende, og vil vise ham, at du nyder det.
 • Hvis han kommer over til dit hus og du har søskende, så sørg for, at de ikke gider dig, da dette kan resultere i ham ikke ønsker at kysse dig.
 • Hvis ikke er fantastisk, det er fint. Det er sjældent. Hvis du ender med at kysse ham nu, chancer er du vil gøre det et par gange mere. Du får masser af praksis!
 • Ved at vise et stort smil i slutningen og give ham et knus, vil han vide, at han har gjort det godt, og at du er meget glad for det hele, som vil gøre ham gladere også!
 • Husk, se dine bedste er også en tur på. Bær din bedste parfume, fordi parfume er en af ​​de vigtigste måder at en fyr vil huske dig ved (ikke for meget parfume selv, og sørg for at han ikke er allergisk over for parfume). Vær forsigtig. Hvis du klæder hensigt at slå ham på, kan noget slemt ske. Moderation.
 • Vær ligefrem og modig, piger. Hvis han er for genert, du skal intensivere og kysse ham selv.
 • Sørg for at du ikke tygge tyggegummi eller pastiller, fordi det kan øge dit spyt! Ingen kan lide en sjusket kys! Prøv i stedet mundspray lige før du ser ham.
 • Ser ikke nervøs, der vil bare gøre ham nervøs.
 • Tage risici, være villig til at prøve ting, som du ikke havde prøvet før. Men kun gå så langt som du er fortrolig med.
 • Masser af følsomt feely! Gør din partner føler attraktiv. De kan være nervøs og selvbevidst - alle er. Kran din nakke fremad, skal du ikke være bange for at komme tæt på. Ingen famlen! Leave sex ud af det. Der er en tid og et sted for. Dette er ikke det.
 • Når du krammer ham farvel, give ham en hakke på kinden.
 • Hvis du ikke får det kys, første gang du prøver for det, ikke sved det. Nogle fyre er mere genert end andre, når det kommer til fysisk kontakt.
 • Nogle fyre er intimideret om at gøre det første skridt, fordi det er for let at blive brændemærket aggressive eller en pervers. Hvis han krænker dig, han ved, han kan ikke fortryde sit forsøg på at kysse dig, og hvis pigen fortæller hendes venner han ved, han vil blive markeret og ikke har meget af en chance i fremtiden. Det er en kæmpe belastning for en dreng at bære, men det sker.
 • Hvis kysset ikke går godt første gang så fortvivl ikke bare hvile dit hoved på hans skulder og bevæge hovedet mod hans hals derefter forsigtigt kysse hans hals omkring 3 gange langsomt og forsigtigt! Dette kan være et turn-on for de fleste fyre, han vil automatisk se og kysse dig.
 • Husk, at dette ikke kan være en big deal for din partner. Måske de har gjort det før (afhænger af din alder for det meste), så hvis du handle legende og flirtende, jo bedre. Handle som det ikke er en enorm deal, som det formentlig er, hvis du har klikket på den første Kiss ikon.
 • Når man ser ind i hans øjne begynder hælder til ham og læg din hånd på hans ben eller indersiden af ​​hans lår, og du begynder at læne sig frem bevæge din hånd op hans ben (men ikke alt for langt} lade ham vide, at du ikke er nervøs men glad for at kysse ham.
 • Hvis du går til et kys godnat, dvæle ved døren for et øjeblik. Break at "touch barriere" igen. For eksempel, børste sit hår ud af hans øjne, hvis den er lang nok. Kig ind i hans øjne og smil, som du står tæt på ham, med dine skuldre kvadrat til hans.
 • Må ikke være for anmassende.
 • Efter kys, give lidt lykke suk, med en itty-bitty skingre jamre. Han vil synes, det er så sød, og det vil skabe en mere afslappet atmosfære.
 • Hvis du er åben om at kysse, så bare spørge ham, hvad han ville gøre, hvis du kyssede ham.
 • Tage det første skridt! Du vil takke dig selv senere.
 • Når kysse vippe hovedet lidt til den modsatte side af dine partnere og flytte dit hoved tættere indtil dine læber rører, lukke øjnene og flytte tungen inde i hans mund og cirkel hans tunge, så husk at trække vejret gennem næsen og bare nyde det.
 • Rul din tunge ud, ikke holde det ud. Og du behøver ikke at holde det i munden, trække den tilbage i hver gang i et stykke tid. Gør det ligesom en rytme. Åbne og lukke munden på rytmen. Ændre vinklen på halsen fra venstre mod højre. Forudse, hvad de vil gøre næste, og du skal lykkes!
 • Du kan altid bare sige 'kysse mig' virkelig hurtigt og roligt, og gentage det højere og langsommere, når og hvis han spørger, hvad du sagde.
 • Kysse ham / hende på skulderen, hals og kæbe. Det er meget sexet. Også, ikke bekymre sig om, hvorvidt han / hun vil have dig eller ej.
 • Må ikke se ind i hans / hendes øjne, fordi det ville være akavet for nogle mennesker, og det kan være en slukke.
 • Må ikke se ind i hans / hendes øjne, fordi det ville være skræmmende.

Advarsler

 • Tag dig god tid. Du vil ikke have ham til at føle sig forhastet eller som om du bare forsøger at få det kys overstået.
 • Vær sikker på at sætte dine hænder eller andet sted. Du ønsker måske at prøve at sætte dem i hans lommer. Hvis det er din første kys, ikke gå nogen steder på ham, der er for sexet! Bare ikke lægge dine hænder på dine sider. Det kan føles ubehageligt. Sæt dine arme omkring ham eller lege med sine hænder.
 • Må ikke skubbe tungen i munden, kunne han bare vil have en lille kys. Det første kys er ikke tidspunktet for tungen kysse. Hold tungen i munden.
 • Prøv ikke at give for meget feedback på det kys, som hvis du analyserer hans enhver bevægelse.
 • Må ikke gøre det til en big deal, gøre det ud som du har gjort dette før.