Wkadk

Sådan ser awesome til skole

Leder stor for skolen er en prioritet for mange teenagere, som du ønsker at gøre det bedste indtryk på dine kolleger klassekammerater og dine lærere. Her er hvordan du sikrer dig dukke op i skole se dine bedste.

Steps

Sådan ser awesome til skole. Tag et brusebad om morgenen eller om natten og vaske dit hår hver anden nat eller morgen (ikke hver nat, vil det tørre ud dit hår).
Sådan ser awesome til skole. Tag et brusebad om morgenen eller om natten og vaske dit hår hver anden nat eller morgen (ikke hver nat, vil det tørre ud dit hår).
 1. 1
  Tag et brusebad om morgenen eller om natten og vaske dit hår hver anden nat eller morgen (ikke hver nat, vil det tørre ud dit hår). Vaske håret natten, så at det kan lufttørre natten er foreslået. Hvis du gør det i morgen, vil du blive tvunget til at bruge varme på det, hvilket vil ødelægge den. Brusere er meget vigtigt, fordi det vil gøre du føler dig frisk og ren.
 2. 2
  Få en god ansigt vask, og bruge det, når du står op om morgenen, og før du går i seng. Dog ikke vaske dit ansigt for meget, eller det vil tørre op og forårsage acne. Finde ud af, hvilke produkter du har brug for dit ansigt. Forskellige produkter hjælp til forskellige emner. Jeg foreslår at have facial soap, astringerende, en god facial scrub, og en let ansigtsbehandling lotion.
 3. 3
  Spis sundt, så du bliver fit. Dette vil også øge din Det kan være sjovt at træne. Du skal bare nødt til at finde noget du kan lide, og sørg for, at du ændrer det op hver gang i et stykke tid. Sund mad kan være lækker, med de rigtige krydderier og kram. For eksempel, ikke grillet kylling dækket med hakket løg lyd appetitvækkende?
 4. 4
  Pas på dit hår. Børst det ud en gang om dagen, og sørg for at du ikke bruger for meget varme produkt. Hvis du skal bruge varme, sætte nogle konditionering beskyttelse på dit hår først.
 5. 5
  Sørg for at du børste dine tænder hver morgen og aften, og at du tandtråd natten. Dette vil gøre dine tænder flot og din ånde frisk.
 6. 6
  Altid bære rent tøj. Aldrig bære samme tøj to dage i en række, især skjorter. Prøv at have et godt udvalg af tøj. Hvis ikke krydre dit look, eller vaske dem tøj everyday.If du bære uniform, kan du bære dem to dage i træk, hvis uniform er ren. Ingen vil lægge mærke til.
 7. 7
  Få nok søvn. Indstil dit vækkeur om en time eller to før du nødt til at forlade for skolen. Nogle gange tilfældigt, kan du vågne op sent, så får dine ting klar aftenen før. Det betyder, at plukke ud dit outfit natten før, at sætte dit hjemmearbejde i din bog taske, og lægge, hvad du har brug for at bringe til skole ved døren.
 8. 8
  Altid bære deodorant. Hvis du er en dreng, bruge cologne. Hvis du er en pige, bruge en god ildelugtende parfume. Men for meget cologne eller parfume kan anmassende.
 9. 9
  For piger: Brug en lille smule make-up. Har en tube lip gloss, og nogle concealer i din rygsæk eller taske. Put enten en lyserød eller gulbrun blush på dine kinder og næse. Put en lille smule mascara på dine øjenvipper, top og bund (kun toppen gør øjnene synes mindre), men ikke for meget. Hvis du ønsker at bruge en lille smule eyeliner, gør det tungere for måske en punk, emo, eller Gotiske look. Lav en fin linje, hvis du ønsker at se konservative.
 10. 10
  Hvis du har tør hud, sat på vaseline eller hud creme og handsker på kolde dage.
 11. 11
  Vær dig selv og din personlighed viser igennem dit udseende.
 12. 12
  Udvælge tøjet natten før og sørg for de er rynke fri og sørg de rigtige sko, støvler eller sandaler gå med outfit.

Advarsler

 • Husk, at mennesker med astma har meget dårlige reaktioner på de cologne, parfumer og nogle deodoranter. Vær forsigtig, hvem du sprøjte dem rundt og ikke drukne dig selv i dem.
 • Bare vær dig selv! Det betyder ikke noget, hvis du er tynd eller store, høje eller lille, du nødt til at være dig selv til at gøre indtryk på folk. Husk, det første indtryk sidste!
 • Individualitet er vigtig - men ikke gå alt for overbord, to eller tre fed elementer er rigeligt.
 • Sørg for at du altid følge dress code!

Ting du behøver

 • Gode ​​tøj altid ren
 • Deodorant
 • Köln, parfume
 • Mundskyl
 • Tandpasta og tandbørste
 • Floss
 • Hår børste
 • Shampoo og balsam (ikke får de billige ting)
 • Alarm Clock
 • Makeup (valgfri)