Wkadk

Hvordan til at være populær i gymnasiet

High school kan være brutal og ganske skræmmende for en masse mennesker. Her er nogle nyttige tips til at hjælpe dig klatre op ad den sociale skala.

Steps

Hvordan til at være populær i gymnasiet. Deltag klubber og teams!
Hvordan til at være populær i gymnasiet. Deltag klubber og teams!
 1. 1
  Deltag klubber og teams! Basketball, cheerleading, fodbold band mere tjene masser af venner! Dette hjælper dig med at få venner, fordi du vil finde folk i klubberne med lignende interesser til dig.
 2. 2
  Klæd godt! Du behøver ikke super dyrt tøj til at være populær, bare se godt ud og klæde dig selv pænt. Må ikke bære regnbue sokker med mokkasiner og en gul cardigan. Gøre tingene matcher og gøre det temmelig!
 3. 3
  Tag et brusebad, barbering, børste dine tænder, sat på deodorant og du er god, som sæbe er din ven. Du vil blive gjort grin med, hvis du stinker. Ingen BO tilladt! = Hvis du er en pige, så prøv nogle lys og frugtagtig parfume, hvis du er en dreng, bare forblive clean og sat på nogle cologne en gang imellem! Sørg for ikke at lægge op på parfume eller kropsbrusere, eller det vil være lige så slemt, som hvis du ikke bade på all.cc
 4. 4
  Tag de rigtige klasser. Det betyder ikke at sænke dit akademiske tidsplan, tværtimod, er en masse populære folk ikke klasse springe flunkies, så får gode karakterer! Journalistik, årbog og teater klasse er også gode valg.
 5. 5
  Træffe gode beslutninger. Du må ikke drikke, ryge, løbe væk, eller snige sig ud. Dårlige valg kan skade dit liv, før den starter, og det vil ikke gøre dig populær.
 6. 6
  Vær selvsikker. Folk lægger ikke mærke rolige mennesker så meget, som de bemærker boblende, udgående mennesker. Smil og kompliment mennesker! Tal om ting, du har til fælles: musik, film, klasser, sport, osv.
 7. 7
  Vær dig selv! Der er ikke noget værre end at være falske, fordi så dine "venner", vil ikke lide dig for dig.
 8. 8
  Være skolens emne. Socialisere med alle! Vær sikker nok til at tale med dine medmennesker kammerater og få folk til at vide hvem du er. Bliver kendt af alle, ikke kun folk i din klasse.
 9. 9
  Være rart. Ingen kan lide en stak op person. Smil til de mennesker, du kender i gange. Må ikke handle som du er bedre end dem arrogance er en kæmpe turn off. Hvis nogen nævner dig, du vil have dem til at tale om din gode side, ikke din dårlige side. Men ikke over gøre det, eller de vil bare begynde at bruge dig.
 10. 10
  Du må ikke gøre nar af eller mobber andre, fordi du tror, ​​det vil gøre dig populær. Selvom du måske tror, ​​at det vil bidrage til at øge din popularitet, vil folk tænke dårligt om dig. Popular børn altid gøre det, men for at dække deres handlinger, de skylden også andre mennesker. 'Du skal ikke gøre det, da det ikke er rimeligt at blive populær på en anden persons udgifter!
 11. 11
  Husk at fokusere på dine studier på samme tid. Dine karakterer er langt mere vigtige end din sociale status.
 12. 12
  Stick up for dig selv, når nogen begynder på dig, på denne måde vil du se uovervindelig og flere mennesker vil lide dig
 13. 13
  Motion regelmæssigt! Det vil gøre dig sundere og folk vil højst sandsynligt varsel.

Tips

 • Være sjovt! Være i stand til at kaste en god joke eller har en god sans for humor.
 • Lyv ikke eller du vil få afmærket som en poser. En løgn vil altid komme tilbage og få dig. Under integritet og moral vil sætte dig foran at blive betroet og respekteret.
 • Smil så meget som muligt. (Dette betyder ikke være freaky om det enten, eller smile 24/7). Ingen kan lide en person, der frowning eller emotionless hele tiden.
 • Har fyr og pige venner!
 • Indse, at gymnasiet ikke er enden! Det er fire korte år af dit liv. Hvis det at være populær ikke kommer til at være dig på dine mest glad så bare glemme det - livet er alt for kort til at være noget, men glad.
 • Være den bedste du kan være.
 • Sørg for at du er tiltalende i billeder (det betyder ikke klæde sig for dem!). Smil under fotografier, selvom du er på udkig væk. Og sørg for du kan grine under et foto mens du stadig ser mildt imødekommende.
 • Forsøg ikke at være en falsk person.
 • Være egnet - prøv at gå til gymnastik to gange om ugen!
 • Må ikke gøre dårlige ting til at passe i. Start ryge, drikke eller narkotika er ikke OK, og kan virkelig gøre skade. Det er OK at sige nej, kan dit liv afhænger af det.
 • Være god til at fortælle historier! En killjoy er bundet til at være en udstødt (medmindre du kan dreje det i en joke!).
 • Må ikke gøre venner med de forkerte mennesker, der gør dårlige valg.
 • Må ikke bare være en t-shirt og jean person indarbejde nogle af din egen stil ind i dit tøj så godt, som et unikt par eller sko, en sød sundress eller en vintage jean jakke.
  • Tro ikke, at alle de populære piger bære høje hæle! Mest populære piger bære varevogne, Uggs, coach, saftig, og andre designer brand sneakers og lejligheder.
 • Vær dig selv. Næsten alle siger dette, men det er 100% sandt, folk kan lide dig for hvem du er, ikke hvem du foregiver at være!
 • Acne vil ikke påvirke din status for meget, men prøv at tage sig af det med acne vasker og cremer. En stor tip til at komme af acne og holde hele din krop sund er stoppe med at spise hvede. Læs op på det, der er en bog kaldet Wheat Belly. Det er en virkelig stor læse, og det vil virkelig chokere dig, hvor meget Hvede påvirker dig!
 • Være up to date med de nuværende medier tvangstanker og mode. Kende skuespillere og musikere. Hvis du har ingen idé om hvor man skal begynde, gå til Billboard.com og lytte til den lokale hits radio til musik, og gå til Perez Hilton.com og få populære magasiner som Seventeen, Teen Vogue, US Weekly, People, Star, OK! Magazine, Lucky, Vogue, etc.
 • Husk integritet og moral, ikke være fornærmende og nedværdigende for andre, der ikke kan lide dig.

Advarsler

 • Må ikke blive venner med folk, som du ved er backstabbers. De kunne altid forråde dig.
 • Må ikke blive fanget forsøger at være med "in-crowd", hvis det virkelig er ikke dig. Arbejdet med at forfølge dine egne drømme, være rart at folk, og du vil få venner uanset din nuværende sociale status. Ellers vil du bare ligne en wannabe!
 • Tal ikke dårligt om folk, fordi de kan finde ud af.
 • Du må ikke gøre nar af andre mennesker, fordi mængden er bedre at have en person mere, som du så hader dig, hver ven tæller.
 • Bare generelt holde sig væk fra disse mennesker og ved, at jo bedre du får på at sige nej afgør også, hvor let det vil være i fremtiden! Og husk populære piger og pæne piger ikke slås! Der er ingen undtagelser for at være i en kamp som en dame, hvis nogen generer dig bare ignorere eller gå fortælle nogen.
 • Hvis nogen i den populære crowd forsøger at friste dig til at gøre narkotika, ud igen med det samme. Bedre at være upopulær end at være fører ned denne vej!
 • Må ikke vise så meget eller folk vil tænke på dig på en dårlig måde.