Wkadk

Hvordan laver underarm vagter

Underarm skjolde, også kendt som kjole vagter eller beklædningsgenstand vagter, der bruges til at forhindre underarm sved fra iblødsætning ind i tøj og også hjælpe til at kontrollere kropslugt. De er engangsemballage, normalt klæber til tøjet, og de bedste brands sælge for US5€ eller mere hver. Mange mennesker overveje at bruge disse som et alternativ til deodorant og / eller antiperspirant.

Steps

Hvordan laver underarm vagter. Sæt det på før din anden beklædning.
Hvordan laver underarm vagter. Sæt det på før din anden beklædning.

Harness metode

 1. 1
  Foretag selen. Det kan være så simpelt som et stykke snor eller lille diameter reb, dette eksempel bruger 1-tommers diameter syntetisk webbing.
  1. Mål afstanden mellem dine armhuler, på tværs af brystet.
  2. Skær to stykker webbing til denne længde, og forsegle enderne af både for at forebygge optrævling. Du kan gøre dette med varme (med AA lysere eller match) eller ved syning.
  3. Sy eller nitte enderne sammen, eller bruge tryklåse som vist i eksemplet.
 2. 2
  Gør skjolde. Dette eksempel bruger et par sokker.
  1. Fyld hver sok med en lille mængde bagepulver eller hele hvedemel.
  2. Sikkerhedsnål hver sok gennem selen, så det sidder tæt mod hver underarm uden at hæmme cirkulation.
 3. 3
  Sæt det på før din anden beklædning. Den nemmeste måde er at indsætte hver arm gennem sokker, som om at trække i en cut-off-T-shirt. Sæt dit hoved gennem selen. Justere længden af ​​skjoldene efter behov.

Aftagelig patch lomme metode

 1. 1
  Sy to vendbare tasker eller bruge sokker som foreslået ovenfor. Poserne kan gøres for at være så lille (og uanselige), som du vil have dem til at være. Du kan også bruge baby / kids 'sokker.
 2. 2
  Vedhæfte dem direkte til underarm område af dit tøj ved hjælp af knapper, sikkerhedsnåle eller velcro. Du kan vedhæfte dem permanent ved syning, men dette kunne gøre rense dem mere vanskeligt. Hvis du går i det samme skjorter flere gange, vil det ikke være for meget arbejde at sy knaphuller eller lim / sy velcro på hver beklædningsgenstand. Denne metode vil virke bedst, dog med relativt stramme skjorter, der vil holde poserne eller sokker mod armene og absorbere sved, før det rejser.
 3. 3
  Fyld hver sæk eller sok med bagepulver som skitseret ovenfor.

Tips

 • Malet kaffe fungerer som en velduftende deodorant, og har den fordel ikke at klumpe og / eller hærdning ligesom bagepulver og mel, så det er nemmere at tømme og udskifte. Det samme faktor gør det nemmere at "lække" out, så sørg for at folde den åbne ende over og pin igennem den.
 • Mængden af ​​bagepulver kan varieres med omstændighederne. En spiseskefuld eller to kunne være tilstrækkeligt for en dag, og bliver nødt til at blive erstattet dagligt. Adskillige ounce kan vare en uge, selvom sove i ens tøj, og selv i varme klimaer.
 • Hvis du bære en bh, kan du være i stand til at fastgøre skjolde for at stropperne stedet for at bruge en sele.
 • Når du vasker det, tage selen og skjolde fra hinanden, så sømmene ikke bliver sled eller revet under vask.
 • Hele hvedemel fungerer ganske godt også, og er ikke basisk.
 • Alternativt kan du bare holde trusseindlæg liners ind i det indre underarm af shirt du ønsker at bære. Ikke DIY, virkelig, men fungerer som en charme!

Advarsler

 • Selvom nedsat kropslugt første omgang kan gøre dig mere attraktiv for det modsatte køn, kan opdagelsen af ​​apparatet være et chok for din partner, der hæmmer intimitet. Find en undskyldning for at bruge toilettet og fjerne vagterne før enhver situation, hvor din skjorte kan fjernes.
 • Vær forsigtig, når varme forsegling gjorden, at du ikke brænder dig med kampen, lettere, eller smeltet plast.
 • Hvis bagepulver irriterer din hud, kan du nødt til at prøve en anden struktur, som ikke tillader bagepulver for at undslippe, eller prøv majsstivelse, hvis irritationen vedvarer, skal du ikke bruge denne metode.

Ting du behøver

 • Webbing, snor eller reb
 • Et par sokker
 • To sikkerhedsnåle (rustfrit stål er bedst, selvom sværere at finde, søge efter ble benene på eBay)
 • Bagepulver (natriumhydrogencarbonat), hele hvedemel, eller enhver deodorant, der virker for dig