Wkadk

Sådan ikke kaste op, når beruset

Nogle vil måske sige "ikke drikke til overskydende", men de ved ikke, hvordan man får en god tid.

Steps

Sådan ikke kaste op, når beruset. Stoppe med at drikke, når du har nået din grænse.
Sådan ikke kaste op, når beruset. Stoppe med at drikke, når du har nået din grænse.
 1. 1
  Drik vand. Hvis du er meget tilbøjelige til opkastninger, du måske ønsker at skifte en alkoholisk drik og et glas vand i løbet af hele natten. Ellers når du får meget beruset og måske lidt kvalme, skifte helt til vand. Drik vand regelmæssigt hele dagen, aldrig tøffer vand før drikker.
 2. 2
  Kend din grænse. Dette er ofte et spørgsmål om trial and error, men sørg for at lære af de fejl.
 3. 3
  Stoppe med at drikke, når du har nået din grænse. Det er sværere end det lyder, især når venner opmuntre dig til at have en anden og dine hæmninger nedsættes med det beløb, du allerede har haft. Et godt forsvar er "hvis jeg har en anden jeg vil kaste op", især hvis du taler med den person, der bor der.
 4. 4
  Spis noget. Hvis du får for drukket for hurtigt, vil spise noget langsommere det ned.
 5. 5
  Få noget frisk luft. Afkøling er en stor del af dette, parterne har en tendens til at blive varm, og kølig luft kan gøre underværker for at gøre du føler dig bedre. Som en ekstra bonus, opkast, hvis du gør det ikke vil være, mens du er omgivet af mennesker.
 6. 6
  Stoppe med at drikke. Hvis du kommer tæt på opkastning, er du færdig for natten. Især hvis du gør opkast (også selvom du føler dig meget bedre), vil drikke mere føre til mere opkastning og potentielt alkohol forgiftning.
 7. 7
  Massere din hals. Når følelse kvalme spark forsigtigt placere din midterste finger over din Adams æble (piger, der er i midten af ​​din hals), og bevæge sig i en cirkulær bevægelse, indtil den følelse af kvalme erstattes med jubel. Derefter fortsætte med at forbruge, indtil du har brug for at gentage processen igen.

Tips

 • Hvis du gør opkast, drikke masser af vand. Hvis du ender opkastning igen er det langt bedre at kaste vand end tør hævning.
 • Variation er en dårlig ting. Hvis du skifter fra en margarita til en daiquiri du vil være fint, men hvis du skifter fra en mælkebaseret drik (som en hvid russisk) til en rom og cola, er du nødt til at fortryde det.
 • Hvis du er på fest, hvor folk spiller drikke spil, spille dem, før du er meget beruset. Drinking spil er om at drikke for hurtigt, kan du håndtere, at når du er mere ædru, hvis du allerede er spildt, det er meget sandsynligt, du vil ende op opkastning.
 • Hvis du føler dig meget kvalme, være en god gæst og gå et sted du ikke vil gøre noget rod. Toiletter er et godt sted, men på store partier, de kan være hyppigt travlt. En vask med en renovationsafgifter eller et sted uden er gode backups.
 • Når du føler at du har haft mere end nok, og du føler at du måske kaste op, sætte sig ned med hovedet mellem benene, vil det bidrage til at gøre du føler dig bedre og mere ædru.
 • Undgå drikkevarer, der forstyrrer din mave, uanset om det er et skud af tequila, eller noget værre som en cementblander eller en steppebrand. Har et par af disse, og du kan ende op næsten ædru og stadig opkastning.

Advarsler

 • Drikke til overskydende er farligt for mange, mange årsager.
 • Opkastning er kroppens forsvarsmekanisme fra dig indtagelse af for meget af et farligt materiale. Lyt til din krop.