Wkadk

Sådan forføre en ældre kvinde

Så du sorteper tendensen og finde ældre kvinder attraktive, gør du? Fantastic! Ældre kvinder ved, hvad de ønsker i et forhold, og er ikke bange for at sige deres mening. De er overbeviste om, selvforsynende og er ved at nå deres seksuelle højdepunkt længe efter mændene deres alder har passeret deres. Her er et par tips til at hjælpe dig på vej til at forføre den kvinde af dine drømme.

Steps

Sådan forføre en ældre kvinde. Koncentrer dig om hendes formue.
Sådan forføre en ældre kvinde. Koncentrer dig om hendes formue.
 1. 1
  Være sikker: Ældre kvinder som mænd, der er selvsikker. De ønsker at føle, at du er i stand til at håndtere de komplekse liv uden dem har brug for at guide dig. Projektering en luft af selvsikkerhed vil tage dig en lang vej.
 2. 2
  Koncentrer dig om hendes formue. Hun vil have mange! Vær ærlig, og fortælle hende, hvad man vil om hende. Sætter pris på hende for hvem hun er. Er hun sjovt? Grine med hende og fortælle hende. Varm? Reagere i naturalier, hvis hun kan lide at røre ved dig, når hun har en samtale, skal du gøre det samme og røre hende tilbage. Sexy? Sætter pris på det! Lad hende vide, at hendes udseende virkelig virker for dig. Er hun smuk, sød, eller smart? Lad hende vide, hvorfor du er tiltrukket af hende.
 3. 3
  Ignorer hendes negative punkter. Du vil måske bemærke hendes rynker og mørke rande under øjnene. Ingen grund til at kommentere dem, hun ved de er der.
  • Hvis du tror, ​​hun er fed og minde hende om dette ved at rådgive hende til at arbejde ud eller gå til gymnastik, vil hun spekulerer på, hvorfor du er interesseret i hende. Hvis det virkelig generer dig, så enten gå videre til nogen, der passer dig bedre, eller foreslå at gøre ting sammen, der involverer at komme ud og bevæge sig rundt. Uanset hvad du gør, ikke indramme det som "det vil skrumpe, at store mave i jeres på ingen tid!"
  • Hvis du ikke kan leve med hendes fysiske fejl og fokusere på, hvad hun har at byde på, så hun måske ikke være for dig.
 4. 4
  Hold det ægte. Husk, du nærmer en ældre kvinde. Hun kommer ikke til at stille op med nonsens som dig flaunting din bil og tjekke ud hver babe, der går forbi. # * Prøv at vise din store interesse i politik, verdensbegivenheder, bøger, musik, kort sagt ting, der gør dig mere interessant i almindelighed.
 5. 5
  Tag hende ud på en date. Hvilken slags kvinde er hun? Classy og sofistikeret? Hårdtarbejdende og frazzled? Stille og tankevækkende? Overveje, hvem hun er, og de ting, hun kan lide, og få billetter til den ting, hun elsker, eller forbehold til hendes favorit restaurant.
  • Overvej en leg, en koncert, den zoologiske have, vandreture, en komedie klub eller en interessant restaurant.
  • Vælg et sted, hvor du vil blive behageligt og de to af jer vil have det sjovt.
 6. 6
  Vær ærlig og åben, hvis du ønsker at tage en moden kvinde i seng. Må ikke være rå, selvfølgelig, men hvis du er på en date, og det går godt, skal du ikke være alt for koket om dine intentioner. Fortæl hende, at du finder hende utroligt attraktive, og at du ville elske at tilbringe natten sammen med hende. Det kan eller ikke kan arbejde ud af den måde, du håber, men hun vil sætte pris på din oprigtighed.
 7. 7
  Være uafhængige. Ældre kvinder sætter pris på mænd, der ikke trængende og afhængige. Klyngende kan arbejde for hvalpe, men ikke for dig.
  • Har du en god karriere med en lys fremtid? Lad det være kendt. Subtilt, selvfølgelig. Fortæl hende, hvad du gør, og hvis hun ønsker at vide mere, vil hun spørge. Men fortvivl ikke, selvom du er ikke uafhængige karriere klogt mindst viser, at du har en passion for livet og et optimistisk livssyn.

Tips

 • Prøv at vide, hvad disse kvinder ønsker og opfører i overensstemmelse hermed. Må ikke nogensinde forveksle dem med unge piger, der ville tale i timevis om det nye forhold, de har udviklet.
 • At lære at forføre ældre kvinde kan være sjovt og produktive, hvis du følger de trin, der er nævnt ovenfor. Du er nødt til at være forskellig fra andre fyre og opføre sig på en selvsikker og moden måde at få succes i din mission.