Wkadk

Sådan holder din mave stille i det offentlige

Du er formentlig her, fordi du er i et roligt sted for størstedelen af ​​din dag og din mave vil uventet stikken omkring og begynde at gøre virkelig højt og pinlige lyde. Nå, frygt ikke, fordi disse dage er forbi.

Steps

Sådan holder din mave stille i det offentlige. Forsøger at passe en sund mængde fiber i kosten.
Sådan holder din mave stille i det offentlige. Forsøger at passe en sund mængde fiber i kosten.
 1. 1
  Spis langsomt. Maven kan ikke let fordøje den mad, der spises så hurtigt, hvis maven føles overvældet, vil det lade sin ejer vide.
 2. 2
  Tygge maden. Tage små bidder gør fordøjelsen meget lettere på maven.
 3. 3
  Forsøger at passe en sund mængde fiber i kosten. Ikke for meget, men ikke for lidt enten. Dette er afgørende, fordi alt for meget fiber kan constipate, men en mangelfuld beløb vil bare ikke tilfredsstille maven. Fiber findes i ting som frugt og grøntsager, "den sunde ting", desværre. Så hvor meget fiber bør indtages om dagen? Ligegyldigt hvor lille, høj, gamle eller unge, 20 til 30 gram fibre om dagen, vil tilfredsstille maven. Mere fiber vil højst sandsynligt gøre det trick for størstedelen af ​​de mennesker, der læser dette.
 4. 4
  Må ikke sulte i en lang periode og derefter ty til overspisning. Simple, spise, når sulten mærkes, uanset hvad omstændighederne. Sultende vil kun gøre maven mere sulten. Flere problemer bliver skabt, ingen bliver løst.
 5. 5
  Prøv at passe en slags motion i den daglige rutine. Bare prøv at huske på, at alle mennesker har maver, der undergår processen med fordøjelsen efter at have spist et måltid, og at der ikke er en eneste på forsiden af ​​denne jord, hvis maven ikke har foretaget en støj i et stille rum før. Medmindre, selvfølgelig, er denne person ikke have en mave, i hvilket tilfælde, kan denne person formentlig passe gennem et papir shredder. Jeg håber, at mine fejl kan læres af.

Tips

 • Chill ud af om det. Dette er en af ​​de mange ting, som jeg ikke gøre, der generet mig mest.
 • Hvis du har prøvet alle disse trin, og intet har ændret sig, så foreslår jeg at søge lægehjælp, og hvis du stadig ikke føler, at det er så ekstrem, så leve med det. Det er virkelig ikke så slemt som du måske tror det er, næste gang din mave gør en støj, sige noget lignende, "Jeg er sulten," eller endda "Jeg sulter." Mennesker også ofte tror, ​​det er meget sjovt, når du taler med din mave ligesom det er en baby. Tro mig med denne ene, folk vil grine hysterisk. "Åh nej, ikke græde mave, Daddy vil få dig noget mad reelt snart, okay?" Og hvis du er midt i en test, og du bliver spurgt om at tale, sige, at du blot havde at tæmme tigeren, der lever i din mave. Du har måske læst, at spille det ud som det aldrig er sket, er den bedste vej at gå, men hvorfor ikke dæmpe lyden af ​​din mave med nogle comic relief?
 • Hvis du er intolerant overfor alle fødevarer, bør du nok undgå dem.

Tips

 • Chill ud af om det.
 • Hvis alle disse skridt er blevet fulgt, og intet har ændret sig, og derefter søge lægehjælp eller leve med det. Det er virkelig ikke så slemt som det er dog af så, folk ofte tror, ​​det er meget sjovt, når en person behandler maven ligesom en baby. Folk vil grine hysterisk. "Åh nej, ikke græde mave, noget mad vil blive leveret til dig snarest, OK?" Og hvis i midten af ​​en test, hvor taler er ikke tilladt, siger, at tigeren i din mave blot skulle tæmmes. Hvorfor ikke dæmpe lyden af ​​maven med nogle comic relief?
 • Håber det hjalp. Har nogle sjove med maven rumler.;) "Shush bugen, shush!"

Advarsler

 • Taler til maven kan forårsage en ukontrolleret bølge af latter til at tage en og alle de andre over.

Ting du behøver

 • En larmende mave og en sans for humor.