Wkadk

Hvordan laver krøllet hår scene

Da de fleste varme stilarter er skabt med glat hår, hår piger normalt glatte deres hår. Men hvis du bruger et fladjern for meget, vil det skade dit hår. Selv hvis du glatte det meste af tiden, er det nok en god ide at lade det krøllet mindst én dag om ugen. Få dit hår kemisk glattet er ikke en god idé. Det gør ikke evigt og er yderst skadeligt. Du kan gøre din krøllede hår super cute!

Steps

Hvordan laver krøllet hår scene. Få nogle side pandehår og rette dem, når du bærer dit hår ned.
Hvordan laver krøllet hår scene. Få nogle side pandehår og rette dem, når du bærer dit hår ned.
 1. 1
  Vask dit hår. Brug en fugtgivende shampoo og balsam, da krøllet hår tendens til at få tørre, især hvis du bruger en masse varme styling. Sørg for at bruge specielle balsam specielt skræddersyet til kruset / krøllet hår.
 2. 2
  Kradser dit hår og en del den til side. Brug en lille mængde af udvandet hår (blande gelen med vand) eller sprøjte gel, så hårspray det op, indtil du ved, det vil holde dine krøller i. Du kan også bruge en leave-in balsam, før hånd til at skære nogle af de crunch fra gelen og holde dit hår fra frizzing. (Krøllet hår frizzes når den har brug for fugt.)
  • Selv scrunched, lufttørret hår fungerer godt, kan du ønsker at blæse tør, hvis du er i en fart. Du skal have en diffuser, hvis du ikke ønsker en sky af krus. Mens føntørring, placere en del af hår i skålen og tryk på skålen til dit hoved. Tænd derefter for "varme" indstilling på din føntørrer. Tryk på cool shot hvis dit hoved bliver for varmt. Sørg for at slukke luften, før du tager den væk fra dit hoved så godt. Føntørring som dette minimerer krus.
 3. 3
  Få nogle side pandehår og rette dem, når du bærer dit hår ned. Nogle scene frisurer har selv pandehår, der går på tværs af panden, men hvis du har krøllet hår, du ønsker "side tilspidsede pandehår". Når dit hår er krøllet, pin dit pandehår til siden med en bue, en sommerfugl klip eller en anden klip.
 4. 4
  Drille rødderne af dit hår med en fintandet kam. Dette vil tilføje mere flair til din frisure.
 5. 5
  Farve det op! Tænk på en sød farve, der vil komplimentere din hud tone.
 6. 6
  Tænk regnbuens farver! Rød, blå, lilla, gul, orange, etc. Vær kreativ med det. Hvis du har mørkt hår og ønsker ikke at blege det, kig ind farvede hår extensions.
 7. 7
  Overvej pandebånd og andre klip. Det er sød og ikke meget dyrt at købe almindeligt hår ting og dekorere dem med tilfældige objekter. Vær kreativ! Gå ind i de stoffer / håndværk afsnittet en butik og tilføje ting som knapper, lynlås trækker, bånd osv.
 8. 8
  Tag det langsomt og eksperiment. Når at få dit hår klippe, vær forsigtig. Tag det langsomt. Måske starte med nogle lag, hvis det virker, så gå tilbage og få nogle flere nedskæringer og farver. Tage det langsomt, indtil du elsker det.
 9. 9
  Bær dit hår op hver gang i et stykke tid. Denne måde du ikke behøver at style eller ødelægge det på alle. Streak det, sætte det i en hestehale, og klip tilbage dit pandehår.

Tips

 • Når man eksperimenterer, skal du vælge en dag, du ikke har meget at gøre i det offentlige, for hvis dit eksperiment viser sig ikke så varmt, så du ikke behøver at bekymre dig om at gå et eller andet sted at ligne en klovn.
 • Før du tilføjer gel eller andre hårprodukter måske rette den forreste sektion, eller måske bare dine pandehår.
 • Hvis du er usikker på de resultater, du får, hvis du klippe dit hår selv, få nogle tips fra din frisør om, hvad ville komplimentere dit ansigts struktur. På denne måde kan du få håret, du ønsker, mens du stadig har det til at se godt ud.
 • Gå efter en scene multe, hvis du vil, men ikke får den øverste del af, hvis cut super kort. Gør den kortere del starter lige under ørerne og arbejde det på vej op en lille smule.

Advarsler

 • Må ikke glatte dit hår, mens våd (får vandet inde til at fordampe, hvilket gør dit hår puffy og forkælet), eller mens det har et hold produkt i det.
 • Mens dit hår er krøllet pandehår plejer se godt, medmindre de er rettet, så sørg for at holde dem besejrede tilbage.
 • Må ikke glatte dit hår extensions (medmindre du har menneskehår extensions)! De vil smelte og lave en rod, de er dyre. Det vil suge at ødelægge dem. Bare hente dem ud eller klip dem tilbage, når du glatte dit hår eller dit pandehår.
 • Ingen store sløjfer på pandehåret. Brug mindre, så de ikke ser latterligt med dit hår.

Ting du behøver

 • Hårgelé
 • Hårmousse
 • Rotte hale kam
 • Fladjern
 • Hairspray
 • Sprayflaske

Valgfri

 • Heat protector spray ELLER mousse. Jeg anbefaler TRESemmé varme beskyttelsesmidler.