Wkadk

Sådan får du en badonkadonk

Velformede bagdele har taget verden af ​​skønhed med storm, med "donkey butt" (også kendt som "badonkadonk") Kig tage i centrum. Berømtheder som Kim Kardashian, Jennifer Lopez og Beyoncé har været banebrydende for denne nye trend af runde, faste støvletter som en eftertragtet egenskab af skønhed.

Steps

Sådan får du en badonkadonk. Gør som de berømtheder gør.
Sådan får du en badonkadonk. Gør som de berømtheder gør.
 1. 1
  Gør som de berømtheder gør. Mens badonkadonk potentiale styres i vid udstrækning af genetik, der er masser du kan gøre for at få en velformede røv, der forvandler hoveder. En af de mest populære badonkadonks i den berømthed / musikverdenen er, at Beyoncé, der arbejder ud fem dage om ugen og gør 100 squats, 100 trin-ups og 100 walking lunges en dag ud over at køre 2,5 miles og spise sundt hver dag.
 2. 2
  Byg din glutes for en røv, der popper. Gluteus maximus er den vigtigste muskel, der danner den underliggende formen på din røv. Enhver bevægelse, der skubber din krop op engagerer denne muskel. Det er muligt rent faktisk at gøre din røv større og rundere ved at tilskynde dine glutes til at vokse, og den bedste måde at opnå dette (som med enhver muskel ) er at løfte tunge vægte 2-3 gange om ugen. For vægtede øvelser, brug så meget vægt som du kan håndtere med god form, for 5 sæt af 5.
  • Lær hvordan du gør en vægtstang squat. Kom ned så lavt som du kan uden at lade dine knæ strækker sig forbi tæerne, og som du drev op, knuge din røv kinder sammen til at målrette disse glutes.
  • .
  • Gør plyometric øvelser såsom jump squats, jump lunges, og box jumps. Den eksplosive magt hoppe ikke kun hjælper til at opbygge muskler, men forbrænder kalorier, også.
  • Sørg for at du får nok protein i din kost for at fodre muskelvækst. Protein danner byggestenene i muskler. Se Sådan spise som en bodybuilder.
 3. 3
  Bære jeans, der gør din røv pop. En del af den fornemmelse af et æsel røv er, hvordan du præsenterer det, og et par jeans kan enten gøre eller bryde et badonkadonk.
  • Kig efter jeans med den brasilianske linningen. Lynlåsen er kort (kun et par inches), så linningen steder meget lavt på dine hofter, og der er ofte knapper til at hjælpe jeans phono tæt omkring din taljen, der giver din røv at ekstra "pop".
  • Henlede opmærksomheden på din badonkadonk med nogle bling på lommerne. Enhver form for gnistre, lomme klap og broderi design vil gøre det trick.
  • Kontroller tags og kigge efter jeans lavet med spandex. Jo mere stræk, jo bedre, da jeans vil ombryde omkring din æsel røv uden fastholdende sin herlighed.
  • For kjoler, overveje at have dem skræddersyet. Kim Kardashian har alle hendes kjoler skræddersyet, så de "kop" hendes røv.
 4. 4
  Ryst den! Appellen af ​​et æsel røv er ikke bare, hvordan det ser ud, men også hvordan det bevæger sig. Lær hvordan at gå som en diva. Tag en dans klasse i hip hop eller Bellydance, begge vil lære dig at ryste din booty med stolthed, og vil hjælpe dig med at få fit, også.
 5. 5
  Må ikke tabe for meget vægt. En badonkadonk er det modsatte af en tynd supermodel røv. Lad dine hangups om flab og cellulite bag, fans af æsel røv pleje mere om størrelse og form, og hvordan du bærer dig selv, snarere end hvordan stramme din røv er. Må ikke narre af magasin billeder. Kim Kardashian, for eksempel, er åben om at elske sine ujævne bits (cellulite) og har en interessant måde at sikre, at hun er at holde sin badonkadonk stor nok: "Når jeg kommer ud af bruseren, jeg drapere håndklædet på min talje Det bare. sidder på min røv og bliver der hele tiden, mens jeg gør min makeup, eller bruge den til at aftørre stuff. Men når jeg tabe sig, det falder fra, så da jeg ved, jeg er nødt til at begynde at spise. "

Tips

 • Selv hvis du ikke var født med et æsel røv du kan gøre visse øvelser og bevægelser til at re-forme og skabe et æsel røv (uden kirurgi).
 • Husk, at personlighed er, hvad der vil gøre nogen ophold. En stor røv er, hvad der kan tiltrække dem. Det er ikke enden af ​​verden, hvis du ikke får en badonkadonk.
 • Vide, at folk med et æsel røv kan have problemer med at få bukser og jeans til at passe ordentligt, fordi de kan have lille talje, men rigelig plads i ryggen. Sikre en dygtig syerske til at have nogle af dine bukser custom fit.
 • Hvis du har en fuld røv, være stolte og arbejde det.

Advarsler

 • Vær forsigtig du ikke stamme dig selv i øvelser
 • Æslet Butt dille har bedt nogle mennesker at have røv implantater. Men hvis du overvejer enhver form for plastikkirurgi, altid besøge en bestyrelse certificeret plastik kirurg, der kan give dig med en portefølje og referencer. En dårlig røv implantat kan skamfere og forårsage dig smerte. Desuden, hvad er "store" i denne sæson kan være "så sidste år" næste år, og du vil blive hængende med det, vil du virkelig ønsker at det skal ske for dig?