Wkadk

Hvordan skal man behandle med en dårlig kysser

Så nye eller i dit liv er bare perfekt. Det eneste problem er, at de er en forfærdelig kysser! Fra der trækker blod med hver til der gør underlige kliklyd, når du låser læber, dårlige Kissers er overalt. For mange af os er at kysse en meget vigtig del af et forhold, og desværre kan den manglende evne til at levere en passioneret kys (eller værre, evnen til at levere en modbydelig) være en aftale breaker. Heldigvis kan de fleste dårlige Kissers blive gode Kissers, hvis du har en lille tålmodighed, takt og modet.

Steps

Hvordan skal man behandle med en dårlig kysser. Finde ud af hvad det er, at du ikke kan lide.
Hvordan skal man behandle med en dårlig kysser. Finde ud af hvad det er, at du ikke kan lide.

Forståelse af problemet

 1. 1
  Finde ud af hvad det er, at du ikke kan lide. Før du kan opfordre du nødt til at regne ud, hvad der gør et kys godt for dig. Dette kan være vanskeligt, fordi vi generelt gerne forskellige slags kys på forskellige tidspunkter. Hvis du har en hård tid på at definere et godt kys, vil du sandsynligvis ikke have for meget besvær at bestemme, hvad du ikke kan lide ved din partners kysse stil. Hvis du ender med at skulle tale med ham eller hende om det, behøver du ikke bare ønsker at buse ud: "Du er en dårlig kysser!" Du ønsker at tilbyde konstruktive input.
 2. 2
  Ikke automatisk antage det værste. Din partner kan bare have forskellige smag eller stil end dig, og kunne nemt blive "coachet". Må ikke umiddelbart antage, at de har ingen idé om hvad de skal gøre.
 3. 3
  Kig på din egen kysse historie. Er personen virkelig en dårlig kysser, eller er du bare bruges til noget andet? Når folk kommer ud af langsigtede relationer, kan de bare være fortrolig med den måde, deres ex kyssede dem. Bare fordi nogen ikke kysse dig præcis som din gamle flamme har dog ikke betyder, at han eller hun ikke er god til det. Hold et åbent sind og give det lidt tid. Du kan komme til at lide den måde din nye partner kys.
 4. 4
  Bestem din tiltrækning til dem. Har du virkelig lide den person? Hvis du ikke føler lidenskab for en person, kan alt de synes forkert. Hvis du stadig hængt op på en gammel kæreste eller, eller hvis du bare ikke ind i nogen, har du større problemer at beskæftige sig med.

Korrigering af problemet

 1. 1
  Find ud af, hvad din partner kan lide. Det kunne være, at du er en del af problemet. For eksempel, hvis du er mere passive end din partner foretrækker de muligvis kysse på en overdrevent aggressiv måde at give dig et hint.
 2. 2
  Kommunikere, hvad du vil. Din partner kan ikke behage dig, hvis de ikke ved, hvad du ønsker. Urge din partner på i de gode øjeblikke. Prøv at fortælle ham eller hende, at du er det, når han eller hun kysser du kan lide de virkelig ønsker dig. Sig det, selv om de faktisk ikke gøre hvad du vil. Bare at fortælle den person, hvad du kan lide, vil styrke denne idé i hans eller hendes hoved.
 3. 3
  Sæt et godt eksempel. Prøv at personen, som du ønsker at blive kysset. Kissing er en interaktiv oplevelse, og hver partner har brug for at følge den anden føring på et tidspunkt. Når det er din tur til at lede, noget ud af det. Dette kan være en særdeles nyttig teknik, hvis din partner ikke har meget kysse erfaring eller ikke er sikker på at han eller hun gør det rigtige.
 4. 4
  Kør langsommere. Husk fornøjelsen af ​​at kysse sig ved at trække sig lidt tilbage. Sæt farten ned og gå tilbage til simple lukket munden kys. Gradvist arbejde til din comfort zone og se om der er en ændring.
 5. 5
  Eksperimentere sammen. Prøve nye ting holder en make-out session interessant. Hvis du ser et stort kys i en film, for eksempel, nævne, at du virkelig gerne vil prøve at kysse sådan. Vær så specifik som du føler du har brug for at være. Det er muligt, at du både er alt for aggressive eller sidder fast i en rutine, du foretrækker. Eksperimenter og du begge kan finde noget nyt at nyde.
 6. 6
  Giv din partner signaler. Når din partner kysser dig på en måde, som du virkelig ikke kan lide, skal du ikke være bange for at trække væk. Brug kropssprog, og håber, at han eller hun får tippet. Endnu vigtigere, når din partner gør noget du kan lide, så lad ham eller hende vide. Moan sagte, holder dem tættere, smelte i hans eller hendes arme. De fleste dårlige Kissers er ikke dårlig hele tiden, så du skal have mulighed for at belønne dem for et veludført stykke arbejde. Hold styrke hvad du kan lide og modvirker, hvad du gør det ikke, og din dårlige kysser kan blive en god kysser uden at du nogensinde behøver at sige et ord om det.
 7. 7
  Vær tålmodig. Sommetider alle dine partner behov er en lille praksis. Så længe du har været upfront og ærlig om, hvad du vil, kan du holde øve, indtil du både får det rigtige.

Tag dig selv fra problemet

 1. 1
  Der fyldes op en grund til at komme væk. Du ønsker ikke at gøre dette til en, du er i et forhold med eller med hvem du ønsker at forfølge et forhold. Men hvis du bare leder efter noget afslappet og den fyr eller pige i baren bare gav dig en forfærdelig kys, ikke rode rundt. Sige, at du føler dig træt, eller du er nødt til at gå med din. Du kan altid sige, "Yuck", men du sandsynligvis ikke ønsker at fornærme og forlegen nogen.
  • Alternativt kan du trække væk fra kys. Kig personen i øjnene og sige noget lignende, "Dette er, hvordan jeg gerne en" Så denne person som du ønsker at blive kysset. Du kan støde den person, og det er derfor, du har brug for lidt mere tålmodighed, hvis du allerede er i et forhold med en person, du holder af. Men dette er en måde at enten få, hvad du ønsker, eller slippe af med dem.
 2. 2
  Have en snak. Når subtile antydninger mislykkes, er det tid til at bringe det ud i det åbne. Dette er en ubehagelig snak at have, men det skal gøres, hvis du bekymrer sig om forholdet. Kommunikation er afgørende for ethvert forhold, så vær ikke bange for at fortælle den person, hvordan du føler. Være taktfuld over det og komplimenterer din partner om, hvad han eller hun gør rigtigt. Må ikke gøre tæppe udsagn. I stedet specifikke emner, så din partner vil vide, du er ikke bare bliver betyder, og så de kan faktisk arbejde på at forbedre.
 3. 3
  Kig på ultimatum muligheder. I det værst tænkelige scenarie, har du to valgmuligheder: sænke dine standarder eller bryde op med den dårlige kisser. Hvis personen er vidunderligt i alle andre henseender, og hvis kysse bare ikke så vigtigt for dig, bare leve med det. Hvis du virkelig har brug for en god kysser, er du nødt til at afslutte forholdet. Hvis du forsøger at kommunikere dine behov tidligt og personen stadig ikke tilpasse sig, de sandsynligvis ikke vil være lydhøre over for dine behov i andre områder enten og vil ikke gøre en god langsigtet partner for dig alligevel. Det er svært at bryde op med nogen, men husk, at du vil være bedre stillet, og forhåbentlig vil denne person også endelig tage tippet og blive en bedre partner for nogen i fremtiden.

Tips

 • Næste gang du er foran din computer med din partner, henkastet beslutter at kigge på nogle Google artikler. Tjek en række ting, og så har et kig på nogle artikler om at kysse, kan lide eller. Lad ikke om, hvorfor du ønsker at se på de artikler og have det sjovt at læse dem sammen, spøg og kysse. Dette er en fantastisk mulighed for at nævne ting, du kan lide eller ikke kan lide. Vær sikker på ikke at læse denne artikel skønt!
 • Den kan gøre et stort indtryk, og nogle mennesker er ikke villige til selv at forsøge at udvikle et forhold med en dårlig kysser. Hvis du er en af ​​disse mennesker, huske på, at dårlige kysse ikke behøver at være en livslang lidelse, hvis du er villig til at hjælpe din partner ud. Hvis du afviser en person på grund af en dårlig kys, kan du gå glip af en stor sammenhæng. Det sagt, er det nogle gange sådan, at dårlige kysse er blot et symptom på en person, der ikke vil være en lydhør, opmærksom partner alligevel, og han eller hun kan være lige så slemt på andre vigtige ting som godt. Prøv at overveje, hvor meget kysse erfaring personen har. Hvis du kan kridt op den dårlige kissing manglende erfaring, er der sikkert håb, men hvis personen har haft masser af tid og partnere til at regne det ud, er du formentlig på en blindgyde.
 • Hjælpe hende ud. Hun kunne ikke vide, at hun er en dårlig kysser, men sandsynligvis ikke ønsker at vide i offentligheden enten.
 • En god måde at åbne døren til kommunikationen, er at spørge dem, hvis der er noget du kan gøre bedre eller noget, de vil gerne have dig til at prøve. Du kunne lære noget, og de kan meget vel følge med at spørge dig om det samme. Selv hvis de ikke gør det, folk er som regel lidt mere modtagelig, når du ikke kommer på tværs som overlegen. Sig: "Jeg er det, når du gør dette... men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg føler om..."
 • Legende give din partner en overdrevet version af hans / hendes stil kys kan hjælpe ham / hende til at indse, hvad det er, han / hun gør forkert, og giver en begrundelse for jer begge at grine. Dette kan arbejde sig at være en intim øjeblik, behagelig hukommelse og et middel til at lempe spændingen i at lære din sympatier / antipatier.
 • Vær proaktiv. Må ikke vente i måneder eller år at løse kysse problemet. Jo længere du venter, jo sværere vil det være for dig at bringe det op, og jo sværere vil det være for din partner til at ændre hans eller hendes måder.
 • Kvaliteten af ​​kys kan variere baseret på den situation, du og din partner er i. Hvis din partner er genert i det offentlige, så en offentlig kys er måske ikke så tilfredsstillende som en privat. Andre aktioner (herunder køn) kan medføre, at din partners opmærksomhed rettes væk fra kys, og dermed få det til at forværres i kvalitet. Enten måde, beslutte, hvilket er mere vigtigt og fokusere på at forbedre dette aspekt.

Advarsler

 • Altid være taktfuld og dejligt at fortælle nogen, hvad du kan lide og ikke kan lide ved deres kysse. Dette kan være et meget følsomt emne, og din partner kan blive nervøse eller føler sig truet eller såret - nogle gange til det punkt, at de får lyst til at bryde op med dig.