Wkadk

Sådan eksfoliere, damp og bruge ansigtsmasker

Exfoliate (forsigtigt) hverdag - eller måske bare en gang om ugen! Damp to gange om ugen. Brug en ansigtsmaske to gange om ugen.

Steps

Sådan eksfoliere, damp og bruge ansigtsmasker. At sikre, at make-up går glat, og at holde ansigt ren, er det ikke nødvendigt at exfoliate regelmæssigt.
Sådan eksfoliere, damp og bruge ansigtsmasker. At sikre, at make-up går glat, og at holde ansigt ren, er det ikke nødvendigt at exfoliate regelmæssigt.

Exfoliate

 1. 1
  At sikre, at make-up går glat, og at holde ansigt ren, er det ikke nødvendigt at exfoliate regelmæssigt. De fleste skønhed eksperter anbefaler at exfoliere gang eller kan være to gange, hvis nødvendigt ugen. Exfoliating alt for ofte kan skade PH niveau af din hud og faktisk gøre din hud ser tør og skællet. Brug ikke skrappe eksfolierende produkter beregnet til kroppen... finde et produkt specielt beregnet til ansigtet.
 2. 2
  Wet en vaskeklud (som tilføjer til den eksfolierende effekt) og sætte eksfolierende ansigt vask på det. Gnid det i cirkulære bevægelser over hele ansigtet, med særlig vægt på T-zonen.
 3. 3
  Skyl ansigt grundigt og tilsæt lotion.

Steam

 1. 1
  Det er ikke nødvendigt at damp mere end et par gange om ugen. Opvarm vandet i en kedel på komfuret eller i mikrobølgeovnen. Stop opvarmningen før vandet koger.
 2. 2
  Du kan også sætte friske krydderurter i vandet for at skabe en frisk duft. Nogle gode til at prøve, er mynte eller rosmarin.
 3. 3
  Sæt dig ved et bord med dit ansigt over skålen og et håndklæde over dit hoved. Hold dit ansigt en behagelig afstand fra skålen, ikke så tæt du såre fra varmen, men ikke så langt, at der ikke sker noget. Dette bør åbne dine porer.
 4. 4
  Når dampen er færdig, skylles dit ansigt med lunkent vand og en vaskeklud.

Ansigtsmaske

 1. 1
  Absolut ikke bruge en ansigtsmaske mere end et par gange om ugen. Det kan suge op alle den naturlige olie i dit ansigt, som vil få din hud til at overproducere olie, mere end normalt. Bruge lidt tid på et apotek, der søger efter den korrekte ansigtsmaske til din hudtype.
 2. 2
  Påfør masken i en cirkulær bevægelse, masserer dit ansigt, som du gør det.
 3. 3
  Lad masken helt tørre, før du skyller det ud. Brug en fugtig vaskeklud til at sikre, at alle af masken er fjernet. Påfør lotion når du er færdig.

Tips

 • Yoghurt og citron (til fedtet hud) og honning for (tør hud) for bedre resultater bruger både!
 • Exfoliate gang om ugen!
 • Ler masker-vælge den bedste ler maske til din hudtype, de kommer i forskellige sorter, men alle af dem ender med at give dig fantastiske resultater!
 • Banan og jordbær
 • Her er nogle ansigtsmaske ideer:
 • Put ansigts masker på 20 minutter, før du tager dit brusebad, og skyl dem ud under varmt vand. Anbefaler vi også ikke at bruge ansigts masker mere end en gang om ugen!
 • Dække hele omkredsen af ​​puljen, når dampende dit ansigt, det hjælper med at holde hele dampen i.
 • Brug ikke ansigts masker, som du skalle af. De kan være virkelig irriterende, og faktisk ikke hjælpe med at rense porerne.
 • Tilføj urter til dine damper.

Advarsler

 • Må ikke brænder dig med vand fra damp.
 • Må ikke sætte ansigts masker for tæt på øjnene eller munden.
 • Brug ikke skrappe eksfolierer i ansigtet, gemme dem til fødder, knæ, eller albuer.
 • Må ikke overforbrug ansigts masker, kan de gøre huden mere fedtet i stedet for mindre.
 • Vær forsigtig med produkter, der indeholder frugtsyrer, kan disse være meget skadeligt for følsomme hudtyper.